- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.121
aswangcullen sen karanlığın kucağına yeni düşenlerdensin ama aydınlanacak merak etme cnm
inşallah canım inşallah herkes bitirdiğine göre bizde bitiririz inşallah hayırlısıylaAlacakaranlıktayım şimdi..safak vakti de gelicek umuyorum:)
ya benimki giderken 3günlük askerdi 5gün oldu bile :) 25gün soooraa askımın yanındayım.3gün gec gitmesiyle avunuyorum.butun gun evdeyimki napayım baska en son giydigi kıyafetleri yanımda koklayıp koklayıp duruyorum odamda. aldıgı muhabbet kusları arkadas bana evin içinde
efem bebegım ısten ıstıfa ettım burdayımmmmerallllllll cnmmm
şafak listelerindee yeni gidenlerin listesinn başında bu yazıoo ayy bu listeden kurtulabilmek için az uğraşmadımmmo ne iç karartıcı cümle oooooooooooooooooooooo :)
kız ciddii mi diosunnnefem bebegım ısten ıstıfa ettım burdayımmm
kız ciddii mi diosunnn
bir ay veya 45 gün sora oluo cnm yerine göre değişiyorrrrrr :13:kızlar yemin töreni ne zaman oluuur kii... ??? tahmiiniii..
cuma günü 31 aralık canım sanırımkızlar yemin töreni ne zaman oluuur kii... ??? tahmiiniii..
izmir yeni foca 7.jandarma komando egitim alayı canımben saymıyorum safak canım nerde askerınn
evet canım valla bakkkkk
aşkımmm aradııı simdikkkk :) yuppiyyyyyyyyyyyy beni aramak için kacmıs kıyamam ben bitaneme yaaa offf öyle bi söylediki beni sevdiğini ayaklarımın bagı cözüldü
mutluyum canımm tabii sabah 04.50de de aradı her fırsatta arıyo bitanecmm kıyamamyaa aksamda aradı inan 1dakika kadar bile konusamıyoruz ama okadarı bile yetiyo bana.biz cünkü 2bucuk yıldır sabahlardan aksama kadar her fırsatta konusup mesajlasırdık simdi kendimi boşlukta hissediyorum.kıyamam kayınvalidemde hep beni arıyor oda benimle avunuyoraaaaaaaaa neden böle bişiy yaptın kii meralcimmm
ayyy ne güselll mutlusundur şimdi sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?