90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

[yarılamaya çok az kala [/I]

şafak 240

son 9 yarıya

kızlar 9 gün sora listem değişcek susunun listesin de olmayacağım artık oleyyy :1hug:

sülüs tarhiniz 13 eylül 2010 olan arkadaşların bugünki şafağı 451 arkadaşlar.
onutek şafak programı doğru hesaplıyor.sizinkinde ordan hesapladım.

aaa bende teslim oldugu tarihten hesaplıyordum.şimdi safak programından hesapladım dedigin gibi 451 diyor.tesekkürler canım a.s.

aaa bende teslim oldugu tarihten hesaplıyordum.şimdi safak programından hesapladım dedigin gibi 451 diyor.tesekkürler canım a.s.

cnm askerin yeni gitti sanırım öncelikle allah sağsağlim kavuştursun topiğimize hoşgeldinn bütün 90lar buradaaa seni de sık sık görmek isterizzz eliffff a.s.[/I][/I]

--------------------------------------------------------------------------------

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ...
Ve ben seni o kadar çok seveceğim ki
Biir daha cennetine dönemeyeceksin aşkım

Seni çok seviyorum ela gözlü cennetim benim
Dünya üzerinde iken bana cenneti yaşattığın için sana yüzlerce kez teşekkür ederim sevdiğim herşeyimm CENNETİM !!!!!!!!

cnm askerin yeni gitti sanırım öncelikle allah sağsağlim kavuştursun topiğimize hoşgeldinn bütün 90lar buradaaa seni de sık sık görmek isterizzz eliffff a.s.[/I][/I]

amin canım saol insallah hepimizin..yeni gitti canım evet carsamba günü teslim oldu ve cokkkk zormusss safak saymak,özlemek ..

Kızlar alıslıo emın olun ama zaman la safak 400 altına dusunce cabucak gecıcek insallah herkeze hayırlı teskereler sag saglım sevdıklerımıze kavusalım ınsallah.....

kızlar ben 3 gün önce aps kargo ıle askerıme bır paket gonderdım ınterneten takıbını yaptım teslım edıldı dıo fakat baska bır ısım adına ve hala ulasmadı dun teslım edılmıs paket sızce ndn bnm ıçın onemlı bı pakettı tanısma yıl donuımuz ıçın bır suprız yapmak ıstemıstım ama smdı cok uzuluorum elıne gecmese dıe ya neapabılır sızce bana yardım edın kızlarbilmiyorumkismile

kızlar yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııım :çok üzgünüm::a015:

kargoyu araaaaaaaaa

KARGOYU ARIORUM ASKERIYENIN POSTACILARINA TESLIM ETTIK DENILIO BIZIM YAPABILECEGIMIZ BISI YOK ASKERIYE BAGLI VERIP VERMEMELRI NE BAGLIYMISakannehir

amin canım saol insallah hepimizin..yeni gitti canım evet carsamba günü teslim oldu ve cokkkk zormusss safak saymak,özlemek ..

aynen canım katılıorum..gerçekten zormuşş:gitme: Allah kavuştursun benimkide perşembe teslim oldu..

bu gidişin dönüşüde var inşalah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…