90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

KARGOYU ARIORUM ASKERIYENIN POSTACILARINA TESLIM ETTIK DENILIO BIZIM YAPABILECEGIMIZ BISI YOK ASKERIYE BAGLI VERIP VERMEMELRI NE BAGLIYMISakannehir

eed cnm askeriye içeri kargo almıo normal deee keşke komutanı ile konuşsaydı erkek arkadaşın bende aşkıma kargo yolladın o komutanından rica etmişşşş komutanı almıştı kargoyu aşkıma vermiştiiiii hihoyyyt

atarsa şafak 238

yarıya son 8

sen çok özledim ömrüm

adını kalbime yazdım bunu unutma aşkım :asigim:

ohhh maşallah arkadaşlarımın şafaklarına hepimizin şafaklarıııı teker teker azalıoooo bakın ben 1 hafta sora yarılıom sizde peşimden geliosunuz kızlarrrrr opuyorumnanaktan

selam kızlaaar...evet Allah'ın izniyle yıyecegız safagı.. :Saruboceq:

şafağımız 288
mehtabımız 5

selam kızlaaar...evet Allah'ın izniyle yıyecegız safagı.. :Saruboceq:

şafağımız 288
mehtabımız 5

slm cnmmmm kız bak seni dün gibi hatırlıom ben askerimi yeni gönderdim dieee üzülmelerini burda şimdi baktım şafağına 288 olmuş maşallah arkadasım şafağına bnm de 237 koş peşimden cnmmmm yetiş bana opuyorumnanaktan

evet gozdem ilk günler cok fenaydı Allah sabrını verıyor..sabrede sabrede neredeyse yarıladık..izinleri düşersem 265 kaldı safagımız..senın ızınden gelıyorum tatlım..

evet gozdem ilk günler cok fenaydı Allah sabrını verıyor..sabrede sabrede neredeyse yarıladık..izinleri düşersem 265 kaldı safagımız..senın ızınden gelıyorum tatlım..

gel gel cnmmm allah sağ sağlim sevdiklerime kavuşmayı nasip etsin inşallahhh

safak 380
askım herseyım anladımkı ben senn yanındayken var olmusum SENI COK SEWIORUM
ZEYNEL MERVE

evet megim yaa enişte geldi bizi ihmal ediosun artıkkaydirigubbakcemile

kankam ben seni çok özlemek

bende seni özlemek gözde...'ımmmŞeniz

evet megim yaa enişte geldi bizi ihmal ediosun artıkkaydirigubbakcemile

deme kız ööle,senide görcem bakiimkaydirigubbakcemile2
genede geliyorum fırsat buldukça iştea.s
gelsin bi nefesin,ne sıklıkla uğrayabiliceksin kkye acebaaasempatiksalakcinni
seviom seni canımm benimopuyorumnanaktan

zaten bu konu da kankam mege çok kırgınım ben boshayallersmile

kırılmasın güzel kalbin canımmmsınn biliosunolumunekankayizsmile

megim , nefesim gelince aynı yuvada kalmayacagımız için ihmal etmem burayı zemuszemus

ehehe şaka bi yana canım benim anca hasret giderirsiniz zaten..onsuz geçen günlerin acısını çıkar hele sonra dönersin yanımıza boshayallersmile ama yine de ihmal etme bizi olumunekankayizsmile
bende seni seviom megimmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…