90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

bende seni özlemek gözde...'ımmmŞeniz

piştttt diorum öncelikler sana sonra daaaa sen beni özlememek özlesen erken gelmek mafoldumben

kırılmasın güzel kalbin canımmmsınn biliosunolumunekankayizsmile

kıyındı bileeee alsanaalsanasmile

gösdem meg bi msj yazıo 10 gun yok soora gelıo bızım yazdıklarımıza cvp verıo bı 10 gun daaa yook kaydirigubbakcemile

slm kızlar kaç gündür kk ya giremedim deli oldum yaa
sabah aşkım aradı konuştuk parası az kalmış onun hastane işleri felan vardı
oraya harcamış acaba neyle para göndersem eline geçermi malum acemi birliği çarşı yok
cvplarınızıı bekliyorum kızlar

:1hug:

:dilcikar:hıııhhhhh geldim bilem

özledim sizi yawolumunekankayizsmile

hoşgeldin tatlım..

bizde seni özledik bu yuzdendır butun sıtemlerımızzz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım banka kartı varsa oraay yolla en saglıklısı o..askerıyenın ıcınde mutlaka atm vardır..ztn sımdı butun atmlerı kullanabılıosun..banka kartı olması yeterlı olucaktır..

burdan kartını götürmemişti canım yaa
akşam yine aradı konuştuk kafana takma ben hallederim diyo
komutanla felan konuşurum dedi bakalım nolcak

cnm sorun ne bilmiyorumkismile

eşim burdan giderken fazla para almamıştı yanına acemilikte çalıyolar felan diye duymuş sağ elinin işaret parmağında sorun var iş kazası geçirdi onu için revire göndermişler eğer revir karar veremezse ankaraya gidecekmiş ama yanında parası az kalmış nasıl ulaştırabilirim diye sormuştum ama akşam aradı konuştuk sen düşünme ben hallederim dedi bakalım nolcakCADIARZU

ptt yoluyla ulasır askerıyenın ıçınde ptt varsa oyle yolla yoksa ptt den yıne yollayabılrsın bnce askerıne sor ve ole yolla o bılır nasıl gonderebılcenıturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…