90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

gitmezen çoküzülürsğn sonunda benden sölemesi cnm sonra içine dert olurrr ve sevdiğinde çok üzülr sahsen bnm ki çok üzülür gönül koyardı yani öle bi günde yanlız bıraksam onu

Biz nişann attık fakat tekrar barıştık.Ailesiyle hiç karsı karsıya gelmedim.şimdi karsılasmak istemiyorum.Hem o al yazmayı omuzlarına koyuyorlar ya oooof içimi acıtıo nedendir bilmem.çok duygulandırıyor..Üzülürüm yaa o gidemez ben gönderemem..Evde görüşelim sonra normal günlük buluşamız gibi ben eve gideyim o sonra askere gitsin diyorum amaaaa.içim gidio

siz şuanda nişanlı mısınız
bide ben seni parfüm topiğinde görmüştüm yanılmıyorsam
konuyla alakası yok ama söylim dedim

cnm evli yazıo profilinde :26: git bence cnmmm gittt

eheheh bana diyuur :) nişanlıydık ayrılıp tekrar barıştık..hala beaberiz sevdiceğimleee.eet parfüm topiğindede varım..

canım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr

canım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr
canım gidinnn yaaa öle bi anda yanlız bırakmayın bişiy sölemese de size içinden gönül koyacaktır eminim ben

dayananamammmmm çok ağlarım.o gidicek ben el sallıcam ve uzun bir yalnızlık

canım gidinnn yaaa öle bi anda yanlız bırakmayın bişiy sölemese de size içinden gönül koyacaktır eminim ben

kenisi gelme diyor..seni ağlarken görürsem gidemem diyor
içim parçalanır bakamam arkasından annesı dıo sarılıp aglarız ama ben sevgülüme sarılırım göndermem

yaa ailesiyle zaten görüşmüyorum..sadece annesiyle görüşüuoum ama nişan atıldıktan sonra görüşmekte istemedim açıkçası.kızgınım onlara.şimdi mecburen görüşücez böyle olursa ama aşkım için diyorum sabırr

biz aynı şehirlerde ve çok yakınız asker alayı yapıyorlar.arkadaşları korna çalarak götürüyorlar büyük bir gürültüyle.eneeeem duyunca gidemessem hiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…