- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.261
belli olunca bizide haberdar et toruncuğumm
üzme kendini zamanla alışıyor insan inan ki bu döngü böyle:13:
havanı yerim ulen senn torunuymuşşne var bende kep altıyımmmmm
gitmezen çoküzülürsğn sonunda benden sölemesi cnm sonra içine dert olurrr ve sevdiğinde çok üzülr sahsen bnm ki çok üzülür gönül koyardı yani öle bi günde yanlız bıraksam onu
cnm evli yazıo profilinde :26: git bence cnmmm gitttBiz nişann attık fakat tekrar barıştık.Ailesiyle hiç karsı karsıya gelmedim.şimdi karsılasmak istemiyorum.Hem o al yazmayı omuzlarına koyuyorlar ya oooof içimi acıtıo nedendir bilmem.çok duygulandırıyor..Üzülürüm yaa o gidemez ben gönderemem..Evde görüşelim sonra normal günlük buluşamız gibi ben eve gideyim o sonra askere gitsin diyorum amaaaa.içim gidio
bana mı diyun be :2:siz şuanda nişanlı mısınız
bide ben seni parfüm topiğinde görmüştüm yanılmıyorsam
konuyla alakası yok ama söylim dedim
bana mı diyun be :2:
toruna diyomm
senideaha böle öpüyom gözdemm
beni görmediniz ni bebende seni gelin adayları topiiinde gördüm hıh:82:
Biz nişann attık fakat tekrar barıştık.Ailesiyle hiç karsı karsıya gelmedim.şimdi karsılasmak istemiyorum.Hem o al yazmayı omuzlarına koyuyorlar ya oooof içimi acıtıo nedendir bilmem.çok duygulandırıyor..Üzülürüm yaa o gidemez ben gönderemem..Evde görüşelim sonra normal günlük buluşamız gibi ben eve gideyim o sonra askere gitsin diyorum amaaaa.içim gidio
canım gidinnn yaaa öle bi anda yanlız bırakmayın bişiy sölemese de size içinden gönül koyacaktır eminim bencanım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr
bende seni gelin adayları topiiinde gördüm hıh:82:
canım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr
canım gidinnn yaaa öle bi anda yanlız bırakmayın bişiy sölemese de size içinden gönül koyacaktır eminim ben
sen bilirsin o zaman cnmmmiçim parçalanır bakamam arkasından annesı dıo sarılıp aglarız ama ben sevgülüme sarılırım göndermem
sen bilirsin o zaman cnmmm
canım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr
canım gidinnn yaaa öle bi anda yanlız bırakmayın bişiy sölemese de size içinden gönül koyacaktır eminim ben
içim parçalanır bakamam arkasından annesı dıo sarılıp aglarız ama ben sevgülüme sarılırım göndermem
evet gitmiş cnm sağoll 190 gün sora temelli dönüo inş darısı başınaasen napıosun gitmis senınkı alh kavustursuun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?