- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.281
biz aynı şehirlerde ve çok yakınızasker alayı yapıyorlar.arkadaşları korna çalarak götürüyorlar büyük bir gürültüyle.eneeeem duyunca gidemessem hiiiiiiiiiii
yollamak en zoru cnm yaaaa ama allah verio sabrını :97:çok daha zor senın işin canııım yaaa gidişini istemesende izliycen benım zaten yanımda olmadıgı için cok fark etmiycek :97:
evet gitmiş cnm sağoll 190 gün sora temelli dönüo inş darısı başınaa
ahhh ahh 89/2leerden beri o sevdaaaa ile yanıp tutuşuo herkes ama zor cnm artık ona umut bağlamıom nerdeyse 90/1ler teskere alcak 6 ay sonra dAHA bişiy yok ortadaaasaol canıımm bıran öncegitsinde gelsin askerlikte düşsünnn amiiinn :)
ahhh ahh 89/2leerden beri o sevdaaaa ile yanıp tutuşuo herkes ama zor cnm artık ona umut bağlamıom nerdeyse 90/1ler teskere alcak 6 ay sonra dAHA bişiy yok ortadaaa
umut fakirin ekmeğidirrr cnmmm bize vurmaz gibime gelio da belki siz faydalanırsınızzz yani 1 seneyi bulur kısalsa bileolun canım yaaa bunu düşünmek bile güzel bi umut hep var :)
umut fakirin ekmeğidirrr cnmmm bize vurmaz gibime gelio da belki siz faydalanırsınızzz yani 1 seneyi bulur kısalsa bile
aynen cnm eeeee sen neler yapıosun valla kk da takılırken bi bakıom akşam olmuşşşhayırlısı olsun dyelım
aynen cnm eeeee sen neler yapıosun valla kk da takılırken bi bakıom akşam olmuşşş
geçir tabi cnm bi daha 15 ay bu şelide olamıcannnnBende napym bu ara sevgılımle takılıorum zaman geçirıoruz uzun uzun giremiorum pek o yuzden :)
geçir tabi cnm bi daha 15 ay bu şelide olamıcannnn
görmedn dimiiigözdemmm ben seni hiç görmedim
görmek istiyom
kız iş yerindeim ben bu pc de fotom yok ama akşama söz gösterririm sanaalbüme eklesene bende eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?