- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.301
tmm hemen bakıorum kuzumgözdeee ekledim ben albümümden bakabilirsin bana
ALLAH kavu$tursun canim sizidecanım yaaa bende aynı senın gibiyim annesi dio gel birlikte gonderelım dıe yok dedım ben dayanamam gönderemem ki beeenn ayyy cok zoorrr
laydm gelmiş topiğimize ama ben göremedim cnm çok yoğundıum saat 3ten sora yaaaaaaa :18:ALLAH kavu$tursun canim sizidebelli olunca haberdar edersin bizi
$afak 330
laydm gelmiş topiğimize ama ben göremedim cnm çok yoğundıum saat 3ten sora yaaaaaaa :18:
ahanda gene gelmiş bnm laydm bu sefer gördüm ama seniiiolsun canim farketmezbende zaten okuldan bi göz attim az bi$ee
kızlar bu sözleşmeli askerlik hakkında ne düşünüyorsunuz..Aylık 2000tl den baslıyor ve 40 yasından sonra gardiyan vs gibi işlere alıyorlar.
cnm üzülme yaa ne kadar zor olursa o kadar iii aslında silah tutmatı fln öğrenecekler eğitim alacaklarrr ii öğrensin ki usta birliğinde rahat etsin cnmmofffff kızlarr yerimiz belli oldu kayseri 1.komando tugayı bilgisi olan varmı cok zor dıolarr ufffff
kız meslek seçimi orada yaparlar ama daha belli mi komando olacağı cnmKomando olucaaaak benim içim rahat etmez ki hep düşünürüm offf yaaa
dağ komando okuluymuş canım gıdecegı yerrr :18:
hayırlısı olsun cnm yaaa belki onun için hayırlısı budur
evet cnm şim sana çok büyük iş düşüo zaten ağlama aşkının yanında dağ komandosu olacaksın ben ne yapacağım şimdi fln die tmm mı tatlımole canım hayırlısı yapacak bısey yok
evet cnm şim sana çok büyük iş düşüo zaten ağlama aşkının yanında dağ komandosu olacaksın ben ne yapacağım şimdi fln die tmm mı tatlım
Onun yanında yapmıorum bısey çaktırmıyorum ona cok sevındım sanıyo sevındım aslında ama ne biliyim işte hayırlısı olsun yaa :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?