90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

kızlar bu sözleşmeli askerlik hakkında ne düşünüyorsunuz..Aylık 2000tl den baslıyor ve 40 yasından sonra gardiyan vs gibi işlere alıyorlar.

kızlar bu sözleşmeli askerlik hakkında ne düşünüyorsunuz..Aylık 2000tl den baslıyor ve 40 yasından sonra gardiyan vs gibi işlere alıyorlar.

Bence zor 15 ay dayanamıyorum sureklı asker olsa hiç dayanam sürekli çatılmayla içiçe hem benım hem o nun pisikolojısıne yazık

selam kızlar nasılsınız??

moralim cok bozuk ekibim değişti ve belkı 2 gun sonra nısanlımın yanına gıdemıcem..ama ızınlerı ayarlandıgı ıcın degıstıremıyo da

offfff kızlarr yerimiz belli oldu kayseri 1.komando tugayı bilgisi olan varmı cok zor dıolarr ufffff

offfff kızlarr yerimiz belli oldu kayseri 1.komando tugayı bilgisi olan varmı cok zor dıolarr ufffff
cnm üzülme yaa ne kadar zor olursa o kadar iii aslında silah tutmatı fln öğrenecekler eğitim alacaklarrr ii öğrensin ki usta birliğinde rahat etsin cnmm

evet cnm şim sana çok büyük iş düşüo zaten ağlama aşkının yanında dağ komandosu olacaksın ben ne yapacağım şimdi fln die tmm mı tatlım

Onun yanında yapmıorum bısey çaktırmıyorum ona cok sevındım sanıyo sevındım aslında ama ne biliyim işte hayırlısı olsun yaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…