90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

evet evet evet ay bi heyecan bastı ki meralcimmm şubatta tam 1 yıl olcak aşkım gideliii

bend esenın pesınden gelıyorum canım bıtı senına askerlık yahu 3 ay bıtı say sonra calsın sazlar oynasın kk nın en fevakarlı hatunlarıı

bıter canım benım ya gun dedıgın nedır kı ercan gıdelı bes gun oldu ne cabuk gectı anlamadım daha yetrkı canları sagolsun senın bıtıcek benımde yarıya ıncek ınsallah pesındeyımmmm

bıter canım benım ya gun dedıgın nedır kı ercan gıdelı bes gun oldu ne cabuk gectı anlamadım daha yetrkı canları sagolsun senın bıtıcek benımde yarıya ıncek ınsallah pesındeyımmmm

koş peşimden meralcimmm plakalaraaa bi hevesliyim bi hevesliyim ki sorma ahh bi geçse bi geçse beni depükleyin deee artık sizde kep altı olmaya yaklaşınnn meralimmm

askımda bana meralım dıyodu oy ya kuzumu ozledım zonguldakta oldugun gun halaylar cekerız canım tey tey allahım ınsallah o heycanları yasarız bız boyle konusurken bıle hemen gelsın o gunler ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…