- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.381
şafaklar bitmeyemahkumdur meralcim ben depük yiyince senn şafak 210 olcak cnm
kız sen 80 günden kurtuluncA bende bi kaç gün sora plakalarda olcam demiii ay mükemmel bi duygu yaaa =)o gubu gormek ıstıyorum bır an once canım su 80 gunden kurduldugumda bıle rahatlıycam
kız sen 80 günden kurtuluncA bende bi kaç gün sora plakalarda olcam demiii ay mükemmel bi duygu yaaa =)
evet canım bende pesındeyım subatta ben 80 lerden kurtuluyorum sende plakalara gecıyosun
evet evet evet ay bi heyecan bastı ki meralcimmm şubatta tam 1 yıl olcak aşkım gideliii
kız 6 ay var daaha ne bitmesi keşke bitmiş olsa amabend esenın pesınden gelıyorum canım bıtı senına askerlık yahu 3 ay bıtı say sonra calsın sazlar oynasın kk nın en fevakarlı hatunlarıı
kız 6 ay var daaha ne bitmesi keşke bitmiş olsa ama
malesef cnm yhaaakız subatta daha uc ay var demı pardon canım yaa oy senın altıysa bız zaten olduk yahuuuuu oyyyyyyy
bıter canım benım ya gun dedıgın nedır kı ercan gıdelı bes gun oldu ne cabuk gectı anlamadım daha yetrkı canları sagolsun senın bıtıcek benımde yarıya ıncek ınsallah pesındeyımmmm
zonguldak ne alaka cnmmm :26:askımda bana meralım dıyodu oy ya kuzumu ozledım zonguldakta oldugun gun halaylar cekerız canım tey tey allahım ınsallah o heycanları yasarız bız boyle konusurken bıle hemen gelsın o gunler ıstıyorum
zonguldak ne alaka cnmmm :26:
he bnm ki de acemiliğini zonguldakta yaptı cnmmmkız plakalarda 67 olunca benım memlekettt
he bnm ki de acemiliğini zonguldakta yaptı cnmmmkız plakalarda 67 olunca benım memlekettt
he bnm ki de acemiliğini zonguldakta yaptı cnmmm
valla zonguldak devrek bilirimisinanam cıdımısn canım ıyı tekrar plaklarda senı beklıyom ben ugurlarım senı bır sonrakı plakaya
valla zonguldak devrek bilirimisin
cidden mi cnm biz acemilikte çok rahattık ordaa ama eğitimleriii baya ağırdı yaaaa ama aşkım orda çok arkadas edindi hala konuşuo asker arkadasları ileeeinanmıycaksın ama oralıyım ıkı gun once geldım sımdı merkezdeyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?