90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

evet canım bende devreklıyım acemelıkte tanıssaydık yardım edrdım sana cook buyuk bı yer degıl ama guzeldır askerıyesınde benımde macam yaptı askerlık az gıtmedım oraya

canım ben kacıyorum basım dondu kız bı oarayı bı burayı gez derken gorusuruz yıne optum cook

hehe amcam canım hehe ay ya sevıyom bu topıgı bı burda yuzum guluyo amcamdadevrekte yaptı cook gıtıp geldım askerıyeye
ahhh ahhhh devrekkk 40gün geçirdik orda yaaa iysi ile kötüsü ileeee ama çoğu bittiii artık yaaaa inşallah kalan kısımda su gibi geçer hem senn hem bnm cnmmm

aramıza hoşgeldin cnm allah sabır verssin geçio ama arkadasımmm merak etme biz uzun dönem yapıoz bak şafağımız 185lere düştü maşallah bitioo artık inşş

saol canım geçecekk inş.. yapıcaklar kaçarı yokk ama ikiside aynı döeneme denk gelmesi biras agır oldu iştee

kızlarr selam ara ara girip okuyorum sizi şafaklarınız hızla ilerlio benimki daha başlamadı bile kardeşim 2 Aralıkta teslim 15 Ay yapıcak nişanlımda 12 Aralıkta teslim kısa dönem 15 ay kaç gün yapıo kzlar yaa ? kısa dönem kaç gün yapıo bi bilgilendirin benii torununuzum sizin:95:

kızlar geçer bugünlerde geçer emin olun geçiyorda. belki ilk zamanlar çok zorlanırsınız ama sonradan alışıyorsunuz. benim şafak=160 daha dün 460 sayıyordum çabuk geçti.herkese sabır diliyorum. sevdiklerinize kavuşursunuz sağsalim inşallah.

allah tez zamanda herkesi sevdiğine kavuştursun inş

Kızlaaar günaydıın nasılsınız bayadır gıremıodum balım ankaradaydı günlerdir birlikteydiik cook güzellldii :) 1 aralıkta teslim olucak çok özlüyceeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…