- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.401
macam ne kız :26:evet canım bende devreklıyım acemelıkte tanıssaydık yardım edrdım sana cook buyuk bı yer degıl ama guzeldır askerıyesınde benımde macam yaptı askerlık az gıtmedım oraya
macam ne kız :26:
ahhh ahhhh devrekkk 40gün geçirdik orda yaaa iysi ile kötüsü ileeeehehe amcam canım hehe ay ya sevıyom bu topıgı bı burda yuzum guluyo amcamdadevrekte yaptı cook gıtıp geldım askerıyeye
Allah sabır versinn. Hayırlısıyla gidip gelsinler işallah.
En azından nişanlınınki kısa dönem
aramıza hoşgeldin cnm allah sabır verssin geçio ama arkadasımmm merak etme biz uzun dönem yapıoz bak şafağımız 185lere düştü maşallah bitioo artık inşş
cnm aramıza h.g askerin nerdeeçok tşkler canım saolll
cnm aramıza h.g askerin nerdee
anam 2 asker zor becanım kardeşim konya merkeze gidio nişanlımınki aralık 10 da belli olacakmş 12 sindede teslimm
anam 2 asker zor be
günler su gibi geçer inş cnmmm bnm 174 gün kaldı atarsaevet canım aman onlar iyi olsunda biz beklicez artıkkk gelmelerini sağ salim gelsin tüm askerlerimiz inş...
allah tez zamanda herkesi sevdiğine kavuştursun inşkızlar geçer bugünlerde geçer emin olun geçiyorda. belki ilk zamanlar çok zorlanırsınız ama sonradan alışıyorsunuz. benim şafak=160 daha dün 460 sayıyordum çabuk geçti.herkese sabır diliyorum. sevdiklerinize kavuşursunuz sağsalim inşallah.
AMİN inşallahallah tez zamanda herkesi sevdiğine kavuştursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?