- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.421
ayyy kıyamam yaaa alışacaksın cnm üzülme zaman alışmayı öğretioooo insaanaaaaKızlaaar günaydıın nasılsınız bayadır gıremıodum balım ankaradaydı günlerdir birlikteydiik cook güzellldii :) 1 aralıkta teslim olucak çok özlüyceeeem
ayyy kıyamam yaaa alışacaksın cnm üzülme zaman alışmayı öğretioooo insaanaaaa
böle umutlu ve mutlu olman ne güsel cnm ben senn gibi iken zırıl zırıl ağğlıordum yaaa şimdi bi bakıom geriye çok zaman geçmişşşş şafak 173 atarsaaslm kızlarr gitmesi her gecen gun yaklaşıo şimdi çok çabuk gecıo gunler gitcekyaaa bana öle gelıo yaada inş. teskere alacagı zamanda böle cabuk gecerrr
cnm sana özelden bişiy yazcamm tmmm mıııııbenim askerim 1 aralıkta teslim manisa merkez:82:
12 Aralık'ta gidiyor amaaaa
canımm
bak gittiği andan itibaren,şafak senin içinde geri saymaya başlıcak..
gitsinki,çabucak dönebilsin sana dimi..
Allah kavuştursun şimdiden cekhucumm
çok zor hasret evet..sagol canım benım...
ooofff canım ya cok zormus..hanı uzaktan ne kadar desek bos aslında,bunu yasamadan tam anlamıyla anlamanın ımkanı yokmus gercekten..
sagol canım benım...
ooofff canım ya cok zormus..hanı uzaktan ne kadar desek bos aslında,bunu yasamadan tam anlamıyla anlamanın ımkanı yokmus gercekten..
cekhu canım şimdiden üzülme yanında olduğu günlerin tadını çıkarmaya çalış bak az kalmış gününüz zamanla alışırsın sende ben eşimi gönderirken otogarda baygınlık geçirmiştim ama neye faydası var bak yarıladık şafağı
darısı başınıza canım
sagol canım benım...
ağlama lokumum geçiooo bakkk çekhunun askeriii daha yeniii gidiooo ona göre sevinmelisin senn askerin staya geçtiii çekhu daaa kendi alt devresi gelince sevinecek bu döngü böle sürüp gidecekkk cnmmm90/2 b şafak: 297
çok özledim aşkımıııııııı çookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?