90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

Kızlaaar günaydıın nasılsınız bayadır gıremıodum balım ankaradaydı günlerdir birlikteydiik cook güzellldii :) 1 aralıkta teslim olucak çok özlüyceeeem
ayyy kıyamam yaaa alışacaksın cnm üzülme zaman alışmayı öğretioooo insaanaaaa

slm kızlarr gitmesi her gecen gun yaklaşıo şimdi çok çabuk gecıo gunler gitcekyaaa bana öle gelıo yaada inş. teskere alacagı zamanda böle cabuk gecerrr

slm kızlarr gitmesi her gecen gun yaklaşıo şimdi çok çabuk gecıo gunler gitcekyaaa bana öle gelıo yaada inş. teskere alacagı zamanda böle cabuk gecerrr
böle umutlu ve mutlu olman ne güsel cnm ben senn gibi iken zırıl zırıl ağğlıordum yaaa şimdi bi bakıom geriye çok zaman geçmişşşş şafak 173 atarsaa

canımm
bak gittiği andan itibaren,şafak senin içinde geri saymaya başlıcak..
gitsinki,çabucak dönebilsin sana dimi..

Allah kavuştursun şimdiden cekhucumm

sagol canım benım...
ooofff canım ya cok zormus..hanı uzaktan ne kadar desek bos aslında,bunu yasamadan tam anlamıyla anlamanın ımkanı yokmus gercekten..

sagol canım benım...
ooofff canım ya cok zormus..hanı uzaktan ne kadar desek bos aslında,bunu yasamadan tam anlamıyla anlamanın ımkanı yokmus gercekten..
çok zor hasret evet..
derler ya,''damdan düşenin halinden,damdan düşer anlar'' diye..
biz anlarız birbirimizi en iyi..

ama yapılıcak bu,mecbur yani..çaresi yok ki..
bu nedenle,sabır gerek bol bol..
gitsin bi hele,şafak sayacı kuralım pcne,senin için eksiltsin günleri o sayaç..
çabucak dönsün gelsin sana inşallah...

cekhu canım şimdiden üzülme yanında olduğu günlerin tadını çıkarmaya çalış bak az kalmış gününüz zamanla alışırsın sende ben eşimi gönderirken otogarda baygınlık geçirmiştim ama neye faydası var bak yarıladık şafağı
darısı başınıza canım

sagol canım benım...

çekhum asker topiklerine gelmeye başlamış yerimm seniii ben yhaaa üzülme cnm bnm
geçioooo geçmeye mecburr yani bak ben yarıyı bile geçtim 172 atarsa şafağım ama 460 olduğum ve zırıl zırıl ağladıım gün dün gibi aklımdaaa bol bol asker topiklerine takıl öle daha rahat geçiooo çünkü oralarda herkes senn gibiiii cnmmm

choqseqercimmm napıosun sen ilk kez burda görüyorum seni hoşgeldin aramıza canımmm

sagol canım benım...

aynen cnm arkadaslarımın sevgilileri askere giderdiii sorardım şafak kaç diee mesela 250 derlerdi yuh dersim ne çabuk geçmiş ama onlarıııı asır gibi geçmiştirr şimdi ben de asker beklediğim için daha iii anlıyorum çok zor olduğunu ama alışıyor insan mecburennnn

90/2 b şafak: 297
çok özledim aşkımıııııııı çookkkkk
ağlama lokumum geçiooo bakkk çekhunun askeriii daha yeniii gidiooo ona göre sevinmelisin senn askerin staya geçtiii çekhu daaa kendi alt devresi gelince sevinecek bu döngü böle sürüp gidecekkk cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…