- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.681
hay allah ne güzellll ya seversin iştee
benım sımdıkı her yerı taslı oldugu ıcın pek alyans sayılmaz kaybedınce hedıye bunu almıs bana
yaaa insann kendi çocuğu farklı olur öle demeseviliyo tabi de çok huysuuzz yaaevlenim 5 yıl çocuk mocuk istemem doydum
Benım yuzugumunde heryeri taşlı sevıorum böle taşlı taşlı parlayan yüzükleriii
ekledim cnm ve hatta şuan konuşuom sennlegozdem attım ya yanlıs eklemdım sen ekle bakalım
olsun bu da güsel sevdiğin almış sonuçtaaa onların aldığı her şey güzel :13:canım ben kaybettım alyansımı onu daha cook sevıyodum ama buuda sevıyorum
ekledim cnm ve hatta şuan konuşuom sennle
biz 2 sene içinde istioz yaa ben çok seviom çocuklarıııevliliğinin tadını çıkartıcaksın önce kızımm benm askerim de hemen istemiomuş zaten pek sevmio çocukları
bnm çayım var kiiiBenide ekleee nie dışladıın benii içlesene birazdaa benii hııııhhhh çayy vermıceeeem bende saaanaaa
biz 2 sene içinde istioz yaa ben çok seviom çocuklarııı
canım ben kaybettım alyansımı onu daha cook sevıyodum ama buuda sevıyorum
2 çocuğm olsun istiom ben yaaaa anne olmak istiom ama önce çok pis evlenesim var adamım bi gelse askerden hemencikk nişan düğün oleyhadi bakalım hayırlısııı :)
Bende kaybettım ilk aldıgımız alyansı sonra yenisini aldık artık kaybetmesemde alıoruz :)
bnm çayım var kiiikız dışlamadım aşk olsun ama
2 çocuğm olsun istiom ben yaaaa anne olmak istiom ama önce çok pis evlenesim var adamım bi gelse askerden hemencikk nişan düğün oley
hehe aman bız kaybedelım onlar alsın demı canımm ne gergı var ınsan yenılık ıstıyo ama bne yınede uzuluyorum
hehe aman bız kaybedelım onlar alsın demı canımm ne gergı var ınsan yenılık ıstıyo ama bne yınede uzuluyorum
peki hadi ole olsuuun bakalıııım
biz 5 senedir çıkıoz nerdeyse daha durmam valla hemen istesnben aceleye gelmesin 4 4lük olsun istiyorum ama benm ki gelir gelmez hemen evlenelim diyobenm müstakbel kaynanam 5 tane istiomuş
ben kacıyorum kızlar herkeslere ıyı geceler askerlı bol ruyalar tabı banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?