- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.701
bende sevdiceğimle konuştum şimdiiii ayyy çok mutluyum çok onun sesini duymak iii geliooo bana deliler gibi aşığım yaaaaaaaaaBen buralardayım dadlum :) facede falan takılıorm da arada
bende sevdiceğimle konuştum şimdiiii ayyy çok mutluyum çok onun sesini duymak iii geliooo bana deliler gibi aşığım yaaaaaaaaa
soför bnm aşkım aynı zaman da jandarmaaa :82:canm yaa bende öğlen konsmustum.. iyi geliyo gerçekten. ne olarak yapıo askerliği ?
dahaaa gece yeni başladı kızlar nereyeeeecanm bende kaçıyorm hadii öptüm bb
h.g cnm bizim topik birden dolar birden boşalır işte alışkınım benGööözzzdeeee :) yanlız kalmıssın geldiiiim
h.g cnm bizim topik birden dolar birden boşalır işte alışkınım ben
Canım bende gidiorum yarın yeni işimde ilk günüm yorucu olucak aksam gırerım konusuruz
valla ben face kullanmıom cnm siz bilirsinz ama ne gurubu kurcanKııızzz aklıma ne geldii herkes facebook kullanıo aceba ordada bı gurup mu kursak fotograf baglantı fln paylaşırız güzel olur ne dersin
valla ben face kullanmıom cnm siz bilirsinz ama ne gurubu kurcan
iiii geceler cnm yarın akşam görüşürzzzKullansaydın güzel olurdu neyse canım yarın konusuruz ii gecelerr
aklımdan geçtin valla cnm ama beklem gelmedin yarın gelirsin sende cnmmm :13:kızlar ben yokken kaynatmışsınız ne güzel kimseler kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?