- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.721
aman bnm uykum yok hadi şimdide sennle kaynatalım birazzsağol bebişim kalplerimiz birmiş demekki
malesef benim ufaklık yeni uyudu ben sizleri gibi bağımsız değilim ki
eşim giderken başıma bi bekçi bıraktı
yarın veya çarşamba cnm büyük ihtimal yarın akşam başlar amabende uyumam daha canım
yarışmanız ne zaman olacak belli oldumu
meralcım cnm burdayım işlerimi birazzzz düzene soktum bugün çok yoğundum yaagozdem burdamsın
gozdem yuzluklerın hepsı bırbırınden guzel dogrusu ozellıkle 3 ve 12
beğendin mi cnmmmeee napıon bakalım anlattt
aynen bende cnmm sıkıntıdan dizim başladı bi yandan da ona bakıorummm gözü kör olasıcası aliiiiii öyle bir geçer zaman kiye bakıom bende :84::84:evet canım hepsı cook guzel ama 12 3 baska guzel aynı canım o topık bu topık gezıyom valla
aynen bende cnmm sıkıntıdan dizim başladı bi yandan da ona bakıorummm gözü kör olasıcası aliiiiii öyle bir geçer zaman kiye bakıom bende :84::84:
ya az önce aşkımla konuştuk düğün konuşuozn artık biz cnm yhaaa evimizin eşyalarını konuştuk heppp
kız baya baya düğün konuşmaya başladık artık yhaaaa nasıl mutluyum uçuyorum resmen mutluluktananam ne guzel hadı canım senı oce safak topıgınden sonra bekarlar topıgınden tepüklerız canımm darısı benım basıma ınsallah
kız baya baya düğün konuşmaya başladık artık yhaaaa nasıl mutluyum uçuyorum resmen mutluluktan
ayy inşallah cnm ya hepimizin gönlüne göre olsunnn insan sevdiğinn sesini duyunca bi hoş oluooo yaaay canım benım ya insallah hersey gonlune gore olurrr
ayy inşallah cnm ya hepimizin gönlüne göre olsunnn insan sevdiğinn sesini duyunca bi hoş oluooo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?