%90 boşanacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Sevgili dorothy, bugün bana bir kuş geldi ve bir şeyler anlattı bende birkaç çıkarım yaptım. Çıkarımlarımı yazmak istiyorum sevgili dorothy. Diğer hanımefendiler de yazının sonunda onlara ayrılmış bir bölüm bulabilirler.

Sevgili dorothy okumadan önce kuşun bir dediğini aktarayım; Bizim oğlana istersen sarılabilirmişsin şu an bu yazdıkların tek taraflı olsada burada yazılanlardan gaza gelip kavga da çıkarsan seni çok seviyormuş bizim oğlan.

Sevgili dorothy kuşun her söylediğini burada söyleyemem ilişkinizle ilgili aranızda kalması gereken şeyler var ama kuş bana sen(dorothhyy) ailene söyledikten ve ailen onaylıyormuş gibi göründükten sonra ikinizde öğrenci olduğunuz için 15 tatilde nişan mezun olunca evlilik yapalım çok güzel olur demiş sende eğer ailemle konuşup anlaşamazsan seninle gelirim demişsin ama sonradan bu oğlanı satıp sokakta ortada bırakmışsın üstelik ailen sırf evlilik olmasın diye ağza alınmiyacak acılar çektirince sana. Sanki o oğlan senin öyle ilkel bir olayı sana yaşatan ailede acı çekmemeni istememiş. Seni kurtarmak istemiş ama bütün bu isteklere rağmen sen onu satmışsın o çocuk o yüzden evlilikten vazgeçmiş ama sensizliğe katlanamayıp (her ne kadar senin çok fazla toy olmana rağmen katlanırım diyip )evlenmiş sanki senle bu çocuk.

Buna rağmen sen sanki bu ilk 6 ayda yaptıklarını biraz ucuzdan anlatmışsın detaylar daha iç karartıcıymış sanırım. Üstelik kavgalı savaşlı evliliğin üzerine o 6 ay geçmiş ve sen yinede arayı ısıtmak içinde hiç uğraşmamışsın ama o bir tarafını yırtmış sanki öyle dedi kuş bana. Hatta senin de bunu kabul ettiğini onunda senin ruhsal sağlığını korumanın fiziksel sağlını korumak kadar onun bir eş olarak görevi olduğunu söylemiş ve o süreçte kendi yaptığı saçma olaylar varsa onlar için de özür dilemiş sanki ama siz o dönemi konuşup çözmüşsünüz çok irdelemeye gerek yokmuş. Birde eşin üstelik motosiklet kazası geçirip omzunu kırmış ve okulu uzamış sırf bu yüzden sanırım o henüz o acıyı yaşarken sen bu 6 aylık krizini yaşamışsın ama olsun demiş senin eşin seni çok seviyormuş ve içinde hiç kötü bir his yokmuş o dönemde olanlar ile ilgili. Aşk bu olur öyle diyormuş.

Sevgili dorothy çok uzatmayacağım o günlerden boşanmayı konuşmanıza gelen süreci. Ancak sanırım sende, o da ikinizinde bildiği bir sebepten dolayı aşık olduğu dorothy değil de bambaşka bir dorothy ile sebebini bile bilmeden uzun ve yorucu bir dönem geçirmiş ve sen biraz ekstra hırçınmışsın onun duygularının varlığı pek bi önemsizmiş senin için ve oğlan (tıpkı senin de olduğun gibi) çok yorgunmuş. Fakat oğlan senden bir işaret beklemiş birşeyleri düzeltmeye çalışmanı pozitif yaklaşmanı çünkü senden bir adım görse 1000 adım gelecekmiş ama sen ne yazıkki hiçbir adım atmamışsın. Şimdi kızdım bende kuşa dedim ki neden oğlan çözmemiş adım atmamış dimi hanımlar? vay karakter fakiri yahu neden kıza adım atmıyor? Çocuk kızı çok fazla tolere etmiş uzunca bir süre artık kendini değersiz hissediyormuş. Çocuk hiç bu kadar aşağılık hissetmemiş üstelik çocuk bu konuları içinede atmıyormuş dorothy sorduğunda tatlı dille anlatıyormuş ama sanırım dorothy mantık ve gerçekler yerine canı ne isterse onu doğru kabul ediyormuş.

EN SONUNDA ÇOCUĞA BİR FİKİR DOĞMUŞ

Çocuk demiş ki yahu biz sevgiliyken hiç bu dertlerimiz yoktu. E dorothy zaten evliliğe alışacağım diye 6 ay harap oldu. E yani paylaşılan sorumlulukları yada erken evlenmenin getirdiği maddi sıkıntıları, kocişin geçirdiği kazanın maddi sonuçlarını hiçbirşeyi kaldıramadı ağır geldi bu kıza. Sonra meşhur fikrimiz çıkmış aydınlığa demiş ki çocuk; “ ya dorothy ben okulum bitince seninde isteğin üzerine rahat ders çalışman için antalyaya ailemin yanına taşınacağım hadi gel evliliğimize 2 ay süre verelim eğer başaramazsak ayrılalım ama ben seni asla unutmayacağım ve çok seveceğim birgün pişman olurda dönmek istersen sınavından sonra, gelirsin bir süre sevgili olarak devam ederiz eğer kendimizi aşkımız yüzünden kandırmıyorsak gerçekten anlaşabiliyorsak tekrar evleniriz gerekirse demiş.”

Çocuğun tabuları ön yargıları yokmuş bu konuda ve mutluluğun kalbinizde olması için böyle saçma bişey bile gerekiyorsa o hazırmış bu duruma.

Eveeet kuş çok duygusallaştı buradan sonra birşey demek istemedi diyeceği çok şey vardı ama olsundu.

SEVGİLİ HANIMEFENDILER;

Sizler bir erkeğin kölesi, paspası ve özelliklede kapıyı çekip gittiğinde arkasında ezikçe bekleyen değilsiniz. Sizler toplumun çalışıp vergi veren güçlü bireylerisiniz ve öyle değilsenizde öyle olmak için gerekli şartları oluşturmalısınız.

Burada kafasında tek ayrılık sebebi olarak nafaka veya yasal sorumluluktan kaçmayı gören bireyler. Sizler bir erkeğin parasına muhtaç olduğunuzu düşünüyorsanız yada sizi aldatmasını sadece evliliğin getirdiği yasal zorluklar ile önleyeceğinizi düşünüyorsanız önceliklerinizi değiştiriniz. Dorothy ile bu konuda çok gurur duyuyorum ha gerçi kuş bana mali raporlar getirdi an itibari ile çocuk sadece 15 lira 47 kuruş sahibiymiş sigortası yokmuş yeşil kartlıymış ve evlenildikten sonra bırakın mülk edinmeyi her iki tarafında önceden olanlar satılmış harcanmış. Fakat gerçekten ekonomik özgürlüğünüz yok ise lütfen ama lütfen ekonomik özgürlük edinin. Acı çekin nasır kaplasın elinizi ama sizler asla boyun eğmeyin parasal yaptırımlara ve korkulara, bırakın nasırınızı öpecek erkek taşısın sizi, onun için pamuk olmanızı isteyen değil.

Bir diğer kalbimi kıran ise gerçekten kimsenin olayın ardını arkasını sorgulamaması fakat buna rağmen bu canım bebişi gaza getirmesi. Kimsede ya eminmisin bak kimse kimseyi gereksiz ve sebepsiz yere üzmez aranızda birşeyler olmuştur olmadıysa yazık ama iyi düşün dememiş herkes as kes öldür demiş. Lütfen yazdıklarınızın ve söylediklerinizin başkalarını etkilediğini biliniz.

eğer okuduysanız çok teşekkür ederim eleştiriye açığım herzaman ve kuşunda dediği gibi “ oğlan bir dorothyi birde 4 ayaklı kızı sucuk u seviyor bu dünyada başka hiçbirşey onun için önemli değil”
Bu neydi gııııı

Eşinin telefonunu karıştırıp BDV’deki konusunu gördükten sonra gelip bize burda laf anlatan adamlara hiç sempatim yok. Bu ilk defa olmuyor kızlar hatırlarsanız.

Yok kuşmuş yok oğlanmış... Git eşinle konuş. Kalk bi adım at. Gelmiş yok omzumu kırdım yok şu oldu yok bu. Kadın diyor keşke gelse açsa bana derdini bilmiyorum ne düşündüğünü. Gelmiş buraya yazmışsın.

Şu mesajı yazmaya verdiğin uğraşı eşine vereydin. Şovcu seni.

Kadın senin bir işe elini sürmediğini söylüyor. İtaatkar kadın isterim, ben yönetici erkeğim vs. Yazdığın mesajda bunlara verdiğin yeri göremedim.

Zaten konu sahibinin en büyük acısı bu. Adam konuşuyor konuşuyor ama çabalamıyor. Bitirmiyor ama sürdürmek için çaba da göstermiyor. Burada yaptığı da tam anlamıyla bu. Güzelce yazmış yazısını çekilmiş kenara. Harika çaba bravo diye tebrik edilmeyi bekliyor.

Bu arada fikir de mükemmel ya. Bu boktan fikri kimse böyle süsleyip sunamazdı tebrikler :KK70:

Eğer banlanacaksam banım hemen gelsin lütfen. Çabuk başlayıp çabuk bitmesini istiyorum :KK70:

Okudum? Çıkardığım gene aynı sonuç, evliliği istemiyor, isteyerek evlenmemiş. Boşanmak istiyor, bir daha da evlenmez zaten. Buna saygı duymak lazım. Konu sahibi baştan zorla evlenmeyecekti. Hadi evlendi, şimdi bu kadar olayın üstüne boşanıp sevgili olmak istemiyorsa ayrılacak. Zorla mı? Ayrıca ben yazışmalarda birbirini seven bir çift görmedim. Seven bir kadın olabilir ama adam çok sahte.

Ay evet sahte çok doğru bir kelime. Kadınlar da öldü bitti bu adama. Neden? Çünkü cümle kurabiliyor. Beklentilerimiz nasıl düştüyse artık.

Eşiniz sizi sevmek istiyor ama hiçbir sorumluluğun altına girmek istiyor, o ne demek ya sevgili gibi olalım, etlime sütlü me karışma ama ben günümü gün edeyim seninle, bence sevgi tek başına anlam ifade etmiyor, emek istiyor, merhamet istiyor, anlayış istiyor, eşin de bunlardan kaçmak istiyor gibi. Allah yardımcın olsun

Sevgili dorothy, bugün bana bir kuş geldi ve bir şeyler anlattı bende birkaç çıkarım yaptım. Çıkarımlarımı yazmak istiyorum sevgili dorothy. Diğer hanımefendiler de yazının sonunda onlara ayrılmış bir bölüm bulabilirler.
dorothhyy'nin eşi pembishayaller123, erkek profilinle açmaya çalıştığınız profil reddedilince kadın profilini işaretle diye de fısıldamış sizin kuşlar.
Kuşların her söylediği yapılmaz, mesela kocaman harflerle Kadınlar Kulübü yazan bir siteye erkekler üye olmaz, eşle aynı evin içindeyken onunla konuşup sorunu çözmeye çalışmak yerine kadın 2'li koltukta otururken, karşısındaki 3'lü koltuktan canhıraş buradan eşe mesaj ulaştırılmaz.

Bir çift sözümde bizim sitenin kuşlarına, yahu erkek üye yasak biliyorsunuz, karı-koca siteye üye olmuşlar yazı yazıyorlar, biriniz bile rapor etmiyor, sonra konu açıp aramızda erkekler olabilir, hiii özelimizi erkeklerde mi okuyor diyorsunuz, adam kuşlarıyla gelmiş bariz bir şekilde bu hatunun kocası benim diyor siz herşeyde bastığınız butona basmak yerine cevap yazıyorsunuz.

dorothhyy özür dilerim ama bu durumda sizin üyeliğinizde şüpheli duruma düştü, siz, eşiniz ve eşinizin haberci kuşları hakkında işlem yapmam gerekiyor.

Mune Mune ablaa karnım agrıdı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
dorothhyy'nin eşi pembishayaller123, erkek profilinle açmaya çalıştığınız profil reddedilince kadın profilini işaretle diye de fısıldamış sizin kuşlar.
Kuşların her söylediği yapılmaz, mesela kocaman harflerle Kadınlar Kulübü yazan bir siteye erkekler üye olmaz, eşle aynı evin içindeyken onunla konuşup sorunu çözmeye çalışmak yerine kadın 2'li koltukta otururken, karşısındaki 3'lü koltuktan canhıraş buradan eşe mesaj ulaştırılmaz.

Bir çift sözümde bizim sitenin kuşlarına, yahu erkek üye yasak biliyorsunuz, karı-koca siteye üye olmuşlar yazı yazıyorlar, biriniz bile rapor etmiyor, sonra konu açıp aramızda erkekler olabilir, hiii özelimizi erkeklerde mi okuyor diyorsunuz, adam kuşlarıyla gelmiş bariz bir şekilde bu hatunun kocası benim diyor siz herşeyde bastığınız butona basmak yerine cevap yazıyorsunuz.

dorothhyy özür dilerim ama bu durumda sizin üyeliğinizde şüpheli duruma düştü, siz, eşiniz ve eşinizin haberci kuşları hakkında işlem yapmam gerekiyor.

Şahsım adına belki barışmalarına vesile olur bu durum diye rapor etmedimdi, ponçik kalbim suçlu ben değil :confused:

Şahsım adına belki barışmalarına vesile olur bu durum diye rapor etmedimdi, ponçik kalbim suçlu ben değil :confused:
Ama işte her çift siteye üye olursa ne yapacağız:KK14: şimdi misal bu mesajı benim adam yazsa veya şiişt adam ben uyuyayım raporlara sen bak desem:KK70:hayır yani bana kara vicdanlı zalim deniliyor da eşim benden beter, forumu okurken yüzümü kararttığımı görünce at 2 hafta diyor, okumadan banlar herkesi, arkasından siteyi toplamak da bana düşer, kocalar geri dursun lütfen:KK4:

Aaa kimse şikayet etmemiş mi?😳😳😳
14. Sayfadan sonra konudan haberim oldu. Kesin şikayet edilmiştir diye etmedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok şaşkınım şu an Mune Mune :rolleyes:
Otu çöpü şikayet eden bazı üyeler erkek üyeyi şikayet etmemişler.
Ekşın istiyorlarmış demek 🤣🤣🤣

Back
X