%90 boşanacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu neydi gııııı

Eşinin telefonunu karıştırıp BDV’deki konusunu gördükten sonra gelip bize burda laf anlatan adamlara hiç sempatim yok. Bu ilk defa olmuyor kızlar hatırlarsanız.

Yok kuşmuş yok oğlanmış... Git eşinle konuş. Kalk bi adım at. Gelmiş yok omzumu kırdım yok şu oldu yok bu. Kadın diyor keşke gelse açsa bana derdini bilmiyorum ne düşündüğünü. Gelmiş buraya yazmışsın.

Şu mesajı yazmaya verdiğin uğraşı eşine vereydin. Şovcu seni.

Kadın senin bir işe elini sürmediğini söylüyor. İtaatkar kadın isterim, ben yönetici erkeğim vs. Yazdığın mesajda bunlara verdiğin yeri göremedim.

Zaten konu sahibinin en büyük acısı bu. Adam konuşuyor konuşuyor ama çabalamıyor. Bitirmiyor ama sürdürmek için çaba da göstermiyor. Burada yaptığı da tam anlamıyla bu. Güzelce yazmış yazısını çekilmiş kenara. Harika çaba bravo diye tebrik edilmeyi bekliyor.

Bu arada fikir de mükemmel ya. Bu boktan fikri kimse böyle süsleyip sunamazdı tebrikler

Eğer banlanacaksam banım hemen gelsin lütfen. Çabuk başlayıp çabuk bitmesini istiyorum

Ay evet sahte çok doğru bir kelime. Kadınlar da öldü bitti bu adama. Neden? Çünkü cümle kurabiliyor. Beklentilerimiz nasıl düştüyse artık.

Eşiniz sizi sevmek istiyor ama hiçbir sorumluluğun altına girmek istiyor, o ne demek ya sevgili gibi olalım, etlime sütlü me karışma ama ben günümü gün edeyim seninle, bence sevgi tek başına anlam ifade etmiyor, emek istiyor, merhamet istiyor, anlayış istiyor, eşin de bunlardan kaçmak istiyor gibi. Allah yardımcın olsun

dorothhyy'nin eşi pembishayaller123, erkek profilinle açmaya çalıştığınız profil reddedilince kadın profilini işaretle diye de fısıldamış sizin kuşlar.
Kuşların her söylediği yapılmaz, mesela kocaman harflerle Kadınlar Kulübü yazan bir siteye erkekler üye olmaz, eşle aynı evin içindeyken onunla konuşup sorunu çözmeye çalışmak yerine kadın 2'li koltukta otururken, karşısındaki 3'lü koltuktan canhıraş buradan eşe mesaj ulaştırılmaz.

Bir çift sözümde bizim sitenin kuşlarına, yahu erkek üye yasak biliyorsunuz, karı-koca siteye üye olmuşlar yazı yazıyorlar, biriniz bile rapor etmiyor, sonra konu açıp aramızda erkekler olabilir, hiii özelimizi erkeklerde mi okuyor diyorsunuz, adam kuşlarıyla gelmiş bariz bir şekilde bu hatunun kocası benim diyor siz herşeyde bastığınız butona basmak yerine cevap yazıyorsunuz.

dorothhyy özür dilerim ama bu durumda sizin üyeliğinizde şüpheli duruma düştü, siz, eşiniz ve eşinizin haberci kuşları hakkında işlem yapmam gerekiyor.

Mune ablaa karnım agrıdı

Şahsım adına belki barışmalarına vesile olur bu durum diye rapor etmedimdi, ponçik kalbim suçlu ben değil

Şahsım adına belki barışmalarına vesile olur bu durum diye rapor etmedimdi, ponçik kalbim suçlu ben değil
Ama işte her çift siteye üye olursa ne yapacağız şimdi misal bu mesajı benim adam yazsa veya şiişt adam ben uyuyayım raporlara sen bak desemhayır yani bana kara vicdanlı zalim deniliyor da eşim benden beter, forumu okurken yüzümü kararttığımı görünce at 2 hafta diyor, okumadan banlar herkesi, arkasından siteyi toplamak da bana düşer, kocalar geri dursun lütfen

Aaa kimse şikayet etmemiş mi?
14. Sayfadan sonra konudan haberim oldu. Kesin şikayet edilmiştir diye etmedim
Çok şaşkınım şu an Mune
Otu çöpü şikayet eden bazı üyeler erkek üyeyi şikayet etmemişler.
Ekşın istiyorlarmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…