90 günlük diyet

Zeliha_91

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
2
0
16
Bulgaristan
Merhaba arkadaşlar! :)
Aranızda yeniyim ben...
Bulgaristan'da yaşıyorum, burada doğdum ve yaşıyorum. 22 yaşımı tamamlamaya iki ay kaldı, evliyim ve öğrenciyim aynı zamanda her neyse işte fakat kilolarımla başım dertte :) 90 günlük diyet BG'de çok popüler 2-3 yıldır, neredeyse herkes onunla zayıflıyo :) bana destek olun arkadaşlar :)
İlk gün yediklerim 2.4.2013 protein günü
Sabah: 1 küçük elma;
Öğle: 1 porsiyon ciğer kavurma (tavuk ciğeri, çiğ hali 250 gr), 2 dilim tam kepek ekmeği, yeşil salata /kıvırcık, salatalık, turp, zeytinyağ, sirke,tuz/;
Akşam: cacık /300 gr 0,1% yağlı yoğurt ve 100 gr salatalık karışımı/

Gün boyu içtiklerim: 1 Türk kahvesi, 1 expresso + kreması, ahududu çayı, yeşil çay /hepsi şekersiz/...
ikinci gün nişasta günü 3.4.2013
Sabah: 2 muz /burada arkadaşların yanlış yaptıklarını gördüm, kahvaltıda meyve var fakat meyve tek çeşit olmalı kurallara göre/
Öğle: 2 dilim kepek ekmeği / bir olmalı abarttım yine/, 1 porsiyon yeşil mercimek çorbası /bol sulu/, kıvırcık salatası
Akşam: 1 p mercimek çorbası, 2 d çavdar ekmeği /akşamları hiç ekmek olmamalı/, 10 adet zeytin, köy salçası /burda lütenitsa deniliyo ekmek üzerine sürmelik oluyo/

Gün boyu içtiklerim: 3ü 1 arada, şekersiz türk kahvesi

Benle beraber diyet yapacakları bekliyorum :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkqPUYe/weight.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar 9.45'te tartıldım bana inanmaycaksınız ama 3 kilo gitmiş :) vücudumu bu diyetle şoka soktum sanırım :) bugün karbonhidrat günüm şans dileyin, bol eksili bir diyet olsun bu en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…