Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) benim yok la yemedigim sey bir sarimsagi sevmem iyyykkk bir de deniz urunlerini sakatatlari :)

Ya aslinda cok birakmamistim ama bir cesarete ihtiyacim vardi demekki burda vazgecmeyip birakmayinca herkes gaza gelmisim icten icten :) bir de agrilarim biraz hafifledi daha iyi hissediyorum kendimi biseyler yapmaya mecalim var yani ins daha cok olur.

Sen nasil oldun? Kizlar nasil?

yok ya yiyemediğim bikaç şey var ama bi elin parmaklarını geçmez sanırım...

ben idare ediyorum bonuscum...tam accık gibiyim diyorum bi bakıyorum tekrar kötüleşmişim...pazar gününden beri hep yatıyodum bugun birazcık kalkıp yemek yapayım dedim anca bi tarhana yaptım bide iki kabağım vardı rendeleyip pattisle karıştırıp mücvervari bişey yapıp koydum ocağa ve soluğu yatakta aldım...kızlarda iyiler birbirlerini yiyolar küçüğüm çokk sıkılıyo evde e anasıda hayırsız olunca napsın garibim ablasına çatıyo yeter artık üçüncü sınıfa gitte bende anaokuluna gideyim diyo...iyiki bir ara öyle bişey demişiz her fırsatta ablam nezaman üçe gidicek diyo...
bizde böyle işte...

senin kuzular nasıl...oğlan kaç yaşındaydı bu arada...

Cay iciyorum balkon da titreyerek :)
Bitince yuruyuse gidecegim..
Leslie yapan birini kiskandim zaar :)

bende çay içen seni kıskandım....öyle özledimki balkonda çay keyfi yapmayı....

y.o.l.ok post: 43835302 .!.:
bende çay içen seni kıskandım....öyle özledimki balkonda çay keyfi yapmayı....
Ahh zeynepcim yeri geliyor cok basit seyleri bile ozluyoruz dimi..
Oturamiyorsun dimi rahat rahat..
Neyse ki sayili gunler geciyor Allah baska keder vermesin..
İlerisini dusunsene boyunca kizlarin sana yarenlik yapiyorlar.. Hayirli evlat olsun evlatlarimiz..
Nerden nereye geldim :) diyecegim o ki emaaann zeynep balkon ve cay icmeyiver allasen :)))

selamün aleyküm...
benimde karın ağrılarım var ve bugün daha arttı, geçti diyorum yine geliyor, ağrılar ciddi boyutta değil olsa doktora gideceğim ama sürekli olması huzursuz ediyor beni. bugün birde ağrıya mide bulantısı eşlik etmeye başladı.
kötü bişey yok ama dua edin bana olurmu?
enfeksiyonmu var bilemedim bulantı olunca. birazda sinirselmidir nedir, hıh işte ağrıyacak dediğim an ağrı çok fena artıyor... kafamı başka şeyle meşgul edince geçiyor sanki.
yarın kvler gelicek, kvnin kontrolü var.
bu aralar karın ağrımla uğraşıyorum işte, neyse hakkınızı helal edin şişirdim kafanızı.
E eboe geçmiş olsun canım, bende karın ağrıları yaşıyorum bu aralar.
y.o.l.c.u y.o.l.c.u canım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? yada yaptırcanmı?

Elif gecmis olsun.. Bebek buyudukce tasimanin zorlugu agirligi cikiyor ortaya..
İki gun site gocuktu zaten biz de giremedik.. Ya evet Allah nazarlardan korusun bir toparlanma soz konusu hepimiz de onemli olan uzun soluklu olmasi.. Siz hamile kisiler dua edin bize basaralim artik ele gune karsi..

İlerisini dusunsene boyunca kizlarin sana yarenlik yapiyorlar.. Hayirli evlat olsun evlatlarimiz..
Nerden nereye geldim :) diyecegim o ki emaaann zeynep balkon ve cay icmeyiver allasen :)))

:KK68::KK68::KK68:
ablacım annemde dün bana telde diyorki, kahveyi özledim arada kaçamak yapıyorum ama belki karın ağrımı o yapıyodur artık içmicem dedim, annemde aman zaten kahvede acı acı içerken zor içiyor insan diyor: ))))
he hee: ))):KK48:

meyra__ .!.:
:KK68::KK68::KK68:
ablacım annemde dün bana telde diyorki, kahveyi özledim arada kaçamak yapıyorum ama belki karın ağrımı o yapıyodur artık içmicem dedim, annemde aman zaten kahvede acı acı içerken zor içiyor insan diyor: ))))
he hee: ))):KK48:
Kiyamam annene seni teselli ediyor. :)

Meyracim gecmis olsun.. Muhakak onemli birsey degildir ama seni rahatsiz ediyirsa doktorunu neden aramiyirsun.. Mide bulantin da stresten olabilirmi agrini taktikca ..

Dikkat et kendine canim..

sağol ablacım inş.
bugünki kadar ağrım olmamıştı hiç, böyle devam ederse arayacağım zaten ablam en yakın zamanda.

Bugun menum ekmek agirlikli oldu ben begenmedim ..

Sabah : 3 dilim ekmek peynir zeytin

İkindi : 3 dilim ekmek yumurta zeytin tursu :)

İs yerin de acikmamistim yemedim eve gelince cay istedi canim cok fena hadi cay yapmisken kahvalti hazirlim kendime dedim.. İyi oldu ama cok oldu.. Afiyet olsun bana yaramasin bana :)

35 dk yuruyus.

Hayırli geceler guzeller
Esimin cepten yaziyorum. Ben inegöldeyim. Kp. Hastahaneye yatirdik

geçmiş olsun ablacım, rabbim acil şifalar versin inş.

bonus vallahi kac aydır ne çekiyorum zor yürüyorum ...meğer sem mr sonucunda asiri odem varmis iki ayakta da çok kötü ayakların dedi üç ay istirahat verdi...iki cocukla kim yatırır beni mecbur her işimi yapıyorum.yalnız lif koparsa çok kötü olabilirmiş ameliyat bile zormus...

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.

ay hemde nasıl özlüyorum gerçekten..
malesef yenacım oturamıyorumda yatamıyorumda dayanabildiğim kadar oturup dayanabildiğim kadar yatıyorum öyle işte....aynen bende ileriyi hayal ediyorum güzel gerçekten...

selamün aleyküm...
benimde karın ağrılarım var ve bugün daha arttı, geçti diyorum yine geliyor, ağrılar ciddi boyutta değil olsa doktora gideceğim ama sürekli olması huzursuz ediyor beni. bugün birde ağrıya mide bulantısı eşlik etmeye başladı.
kötü bişey yok ama dua edin bana olurmu?
enfeksiyonmu var bilemedim bulantı olunca. birazda sinirselmidir nedir, hıh işte ağrıyacak dediğim an ağrı çok fena artıyor... kafamı başka şeyle meşgul edince geçiyor sanki.
yarın kvler gelicek, kvnin kontrolü var.
bu aralar karın ağrımla uğraşıyorum işte, neyse hakkınızı helal edin şişirdim kafanızı.
E eboe geçmiş olsun canım, bende karın ağrıları yaşıyorum bu aralar.
y.o.l.c.u y.o.l.c.u canım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? yada yaptırcanmı?

Ve aleyküm selam....yok canım şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmıcam..ben artık kendimin doktoruyum dolayısıyla kafama göre takılıyorum genelde...malum 3. gebelik olunca...:KK66:
meyra hala şeker yüklemesinde takılı kalmış şimdi onu farkettim zeynebe sormamdan: ) :KK53::KK53::KK70::KK70::KK15::KK15:

:KK48::KK48:

Biliyimusun bu topikte 15 kilo verdiğimde pantolonlarimi daraltimiştim terziye nasi bi zevkle
Sonra alişverise ciktim larc beden bile bol geliuodu kendim bile o kadar zayifmiyim ben ya diee genede gidip xl almıştım yeni vucuduna alişmak gercek zor oluyo dana tavsiyem mumkunse en darini alki tekrar alma kilo dahada sığayim diye uğraş ben bu konuda hata ettim pantolon giydikcede bolardiği icin kilo alsamda aman nasil olsa oluyo diye takmaya takmaya geri15 kilo yu aldimmmm
İnş almam kilo suan cok korkuyorum almaktan kıyafet almaya cesaretim yok saolun ıykı varsınız
ah tatlım inşallah bizde bu sevinci yaşarız tebrik ediyorum seni.ne kadar zamanda kaç kilo verdin
İnşallah canım hep birlikte böyle sevinçler yaşayalım

Back
X