• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cücüsüm, bbebekler iştahmi açiyor :20:...
cücüsüm kaçamak kaçamaktır ben bilmem. Artık herkes kendisi ölçüp tartacak. Birşeyin tadina bakmak elbette kaçamak olmaz...:16::16: Birde herkesin diyeti farklı o yüzden böyle bu iş çok katı birşey değil. Eğlencelik yani...huhu bide pil almadan dönme eve:1: kilonu merakla bekliyorum.

Bende gene bu sabah 79.8i gördüm.. ama ne hikmetse dün 80.2 de kalmisti..:15::15: bu killolar benimle dalga geçiyor..

Nünücümm pilimi aldımm , geldiimmm, artık bildirim için cumayı beklicezz :34::34::34:
ayy bebekler çok datlı oluyorlar valla , insanın iştahı açılıyor haliylee , şaka bi yana misafirliğe gittim diye yedim , ondada tırtıkladım yedim , ama bi an önce dukan disiplinime dönmem lasım , ancak öyle toplarım heraldee :32::32::32:
cücüşüüm harikasın sen yaa , yakında benide sollayıp geçeceksiinn , bak yakında normal kilolu olacaksın , benim kemiklerle kasların toplamı sadece normal kilolu ediyor , nolcak benim bu haliimm :27::27::27::27:
bugün için çeeeeekkkk aynur ablana 2 kaçamak daha ordaaaannnn :9::9::9::9:
battal gazi benim ülleeyyyynnnn :51::51::51::51:

Ben az önce, hiç üşenmeden beden denemeye gittim...:1::1::1::1: konuyu çok abartiğimi biliyorum ama meraktan öleceğim..:17::17::17:
LCW de girdim (en ratah edecebilecğim yer orası geldi) 44 bedenlere baktım söyle bi 44 beden pantolonları söyle belimiölçümmm daaa olmaz. mümkün değilll. demedim sonra tabikiii...önümüzdeki ay yeniden gidip bakacağım..:9::9::9: ya ben 73e inince bi ihtimal 42 beden belkide anca 44 beden falan olacağım... 40bile değil.Ben bukadar irimiyim ya:43:
ben LCW de büyük beden oluyor diye 2XL tsorler aliyordum arada bir... az önce bir tsort aldım.. ve bedeni sadece L demeki üstte ilereleme daha yüksek bel kalça ve bacak çalismam gerek. üstten 2 beden düsmüsüm.:16:

Nünüşümmm keşke deneseydin kuzum , bence olurdu 44 sana , bi dahaki sefere marş marş gidiyorsun deniyorsun tamammı kuzumm :34::34::34:

benimde alt taraf OK ama üst taraf biraz sıkıntılı , hep beraber bitcek bu sorunlarımız , OLACAAKKK OLACAAKKK :34::34::34:
bebişimm senin zaten üst kısmın gayet fit , alt kısımda yavaş yavaş olması gerektiği gibi olacak ben eminim bundan hiç canını sıkma harika bir gelin olacakssıınnn :123::123::123::123:

Nuhancığım sen dar kalıplara mı bakıyosun acaba. Bak ben little big- koton-colins'den likralı kotlarda 40 giyiyorum(38 beden likralı bile almıştım 75 kiloyken). Dar sert kotlarda 42 giyiyorum. Bir de kemik yapınla da alakalı. LCW'dekalıplar geniş olurdu eskiden, sen bence başka markaları da dene

colins deyince aklıma geldi , bende 15 tatilde colinsten kırmızı kaban aldım ,aslında XL rahat oldu ama L denedim ve aldım , 50 tl ye düşmüştü , uzun yıllardır isteyipte bir türlü nasip olamayan kırmızı kaban :16::16::16:

Eklentiler

• $col.webp
    $col.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 29
Nursenacım hoşgeldin hızlı gelenler hızlı da gider inşallah:16:
inşallahhh defolsunlarrr yoksa adile naşit bi filminde diyodu ya yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış
bende başlıcam sabah akşam yallah yağlar yallah yallah kaloriler yallah diye dolanacam:)))))))))))
nursencağim, yeni evinde mutlu mutlu otur. yorğunluk kahvesi istermisin?

.
teşekkürederimmm bende şu an kahvemi yudumluyorumm
amma senin elinden süper olurdu genç kız kahvesiiii köpüklü köpüklü

Ben az önce, hiç üşenmeden beden denemeye gittim...:1::1::1::1: konuyu çok abartiğimi biliyorum ama meraktan öleceğim..:17::17::17:
LCW de girdim (en ratah edecebilecğim yer orası geldi) 44 bedenlere baktım söyle bi 44 beden pantolonları söyle belimiölçümmm daaa olmaz. mümkün değilll. demedim sonra tabikiii...önümüzdeki ay yeniden gidip bakacağım..:9::9::9: ya ben 73e inince bi ihtimal 42 beden belkide anca 44 beden falan olacağım... 40bile değil.Ben bukadar irimiyim ya:43:
ben LCW de büyük beden oluyor diye 2XL tsorler aliyordum arada bir... az önce bir tsort aldım.. ve bedeni sadece L demeki üstte ilereleme daha yüksek bel kalça ve bacak çalismam gerek. üstten 2 beden düsmüsüm.:16:
valla ben 84 kiloya kadar 42 beden oluyodu şimdik 44 beden oluyo düşük bel alıyosan pantolanları ondan olmuyodurr bence çok güzel arupayi bbi yapın var
haksızlık etme kendine nünüüüüşüm
benim fi tarihinde gittiğim diyetisyen 58 kgmın ideal olduğunu söylemişti Özlemcim. zaten kemiklerim ince, kas yapım da normal. ilk hedefim 59, bebek öncesi de 55 olursa ne ala. aslında ideal kiloya yaklaşınca zaten anlarız hepimiz. vücut ölçülerimiz söyleyecektir yaklaşıp yaklaşmadığımı

güle güle otur yeni evinde Nursenacım. inşallah çok rahat edersiniz.
:16:

teşekkür ederimmmm

bende bu günn kızı baleye götürünce diyetisyen vardı orda maşşallah oda pek zayıf deildide neyseeee bale öğretmeniyle falan kıyasladım sanırsam :)))))))
130 milyon dedi ayda biraz tuzlu geldi bana

kızlar az önce yürüyüşe çıktığımızda "zeka küpü" aldım , geldiğimizden bu yana onunla uğraşıyom , eşim diyorki ; oohh bulduk işi , sen bundan sonra yapacam diye cırmalar durursun artık :9::9::9::9:

bendekide inat , yapmadan bırakmam kardeşiiimmmm :51::51::51:

inşallahhh defolsunlarrr yoksa adile naşit bi filminde diyodu ya yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış
bende başlıcam sabah akşam yallah yağlar yallah yallah kaloriler yallah diye dolanacam:)))))))))))
teşekkürederimmm bende şu an kahvemi yudumluyorumm
amma senin elinden süper olurdu genç kız kahvesiiii köpüklü köpüklü

valla ben 84 kiloya kadar 42 beden oluyodu şimdik 44 beden oluyo düşük bel alıyosan pantolanları ondan olmuyodurr bence çok güzel arupayi bbi yapın var
haksızlık etme kendine nünüüüüşüm

teşekkür ederimmmm

bende bu günn kızı baleye götürünce diyetisyen vardı orda maşşallah oda pek zayıf deildide neyseeee bale öğretmeniyle falan kıyasladım sanırsam :)))))))
130 milyon dedi ayda biraz tuzlu geldi bana

hoşgeldin İkocumm , minikkuşuuummmm :16::16::16::16:

colins deyince aklıma geldi , bende 15 tatilde colinsten kırmızı kaban aldım ,aslında XL rahat oldu ama L denedim ve aldım , 50 tl ye düşmüştü , uzun yıllardır isteyipte bir türlü nasip olamayan kırmızı kaban :16::16::16:

Çok şık canım kırmızı kabanın,güle güle giy

Yemeğimizi yedik. Çalgı çengi izliyoruz hep beraber. Nuhancim bugün İKİ kaçamak yaptım. Biri 150 kalori lik, biri 100 kalori lik. Kırmızı yazamıyorum, umarım görürsün :)

Çok şık canım kırmızı kabanın,güle güle giy

teşekkür ederim Özlemcimm , bende bayılarak aldımm , çook seviyorum kırmızıyıı :16::16::16:

bizim arkadaşta cuma günü kırmızı giymiş , öğrencinin biri demişki ; hocam evde kalmış kızlar gibi niye kırmızı giyiyorsunuz ? abbaavv üstüme bi baktım ki kazağım ve montum ikiside kırmızıydıı :9::9::9:

Selamün Aleykümmmm :3:

Herkese hayırlı akşamlaaaaaaarrr :122: :122: :122:

Sporumu yaptım çıkıştada yüzmeye gittim birde saunada eccük uzandım derken yeni doğmuş gibi çıktım spor salonundan :60:
Aslında spordan sonra eve kaçacaktım ( mayo falan yanımda olduğu halde :1: ) ama salondaki çalışanlardan biri aaaa yok öyle yağma git birazda yüz hem rahatlarsın dedi bende hadi neyse dedim :1: aslında yarın gidecektim ama çok iyi oldu gerçekten :34:
Bugün tam 100 dakika sporum oldu; 60 dakika Fitness + 40 dakika yüzme + 10 dakika sauna ( onu saymıyorum tabiki :1: )

Eşim yine deneysel yemeklerden birini ben yokken yapmıştı tabi eve geldiğimde çok rahat ettim :1: hazır yemeğe kondum :1:
Tadıda pek güzeldi :1: ama yinede fazla kaçırmadım sonuçta okadar spor yaptım :34:

merhaba, benim boyum 1.72 kilom ise 95, doğum yapalı 6 ay oldu, doğum sonrası hamilelikte aldığım kiloları veremiyorum ve aranıza katılmak istiyorum

Aramıza hoşgeldin o zaman :3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz :34: gazan mübarek olsun şimdiden :3:

slmmm milletttt ben geldim net geldi çok şükürrrr
yeni evime yerleştim çok şükür küçük kızla baya zor oldu ama napalım yavaş yavaşş düzene girdik bu arada tabi evde yemek pişmeyince ne ler yedim neler şimdi yeniden başlamam lazım sil baştann 90 sana az kald tartıda süperim ben zaten kilo alma konusunda

neyse başlıyorum son gaz yaza zayıf olmam lazım

valla geçmişi okuyamadımm yaklaşık 250 sayfa kadarcık maşşallah 1 haftada süper sünüz

bu arada tartının yeri deiştiğindenmidir pilinden midir tartı taşınırken düştü ondanmıdır fazla tartmaya başladıı bu kadar alamam diye tahmin ediyorum amma neyse cuma bakcaz artık yeşil çayımı falanda içmez oldum

2 gündür ağzımın içleri yara ne yesem acıyo ne yapmam lazım acepp

kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden azimleri için kutluyorummmm

Canım yeni evinizde ağıztadıyla, mutlu ve huzurlu yaşayın inşallah :34:
Biraz fazlada çıkmış olsan eminim ya ödemdir yada bir iki haftaya kalmaz çok daha aşağısını da görürsün eski kilonun :34:
Ağzının içi içinde çok geçmiş olsun :34: Umarım bir an önce geçer :34:

hoşbulduk cancazım ivedilikle kilo vermemiz lazımm cücücşümmm

bu arada karadayı dizisini izleyen varmıı yaa bayılıyom diziyee

Bende bayılıyorum o diziye :1: eşimde :34: ailecek bayılıyoruz cancazım :1: turgutu elime verseler sıkarım gırtlağını cancazı çıkıverir :1:
Bu hafta ama süper heycanlı gececek bölüm :34:

Yemeğimizi yedik. Çalgı çengi izliyoruz hep beraber. Nuhancim bugün İKİ kaçamak yaptım. Biri 150 kalori lik, biri 100 kalori lik. Kırmızı yazamıyorum, umarım görürsün :)

Bak şimdi Aynur Cücüşümün dediği gibi kaçamak var kaçamak var :34: sende şimdi kalorisini yazınca aklıma geldi :1: belki nuhana daha çok iş çıkar ama acaba diyorum kaçamağın ne olduğunu yazmıyoruz ama seninki gibi kalorisinimi yazsak :34: hani kim daha fazla kalori bakımından kaçamak yaptıysa ceza yer :1: sonuçta atıyorum listemin dışında 30 kalorilik birşey yersem oda 1 sayılacak 300 kalorilik birşey yersem oda 1 kaçamak sayılacak Aynur cücüşümün dediği gibi :1:
İcat çıkarma başımıza dersenizde sustum :1: :1: :1:

Deli kuyuya taşı attı hadi çıkarın çıkarabiliyorsanız :60: :60: :60:

Nuhancim 44 pantolona girmissin anladigim kadariyla, dar mar olsada :1: ne güzel valla darisi basimiza
insallah 40 yada 38e girdigimiz günleride görürüz

yenacim arkadasinin basi sagolsun

esracim kuzu incigin ne oldugunu bilmiyorum ama cok güzel birseymis gibi geliyor kulaga :16: afiyet olsun

kiz mehtapppppppppppppppppp bana bakkk sevgülün geliyor diye agdacilara magdacilara gidiyon anladim ben onuuuu:20:
süsleniyon bakim yapiyon heee :20: eferim bakalim :1: :9:

egedenizcim Allahim sizleri korusun canim, ne piskopatlar var gercekten, hic anliyamiyorum insanlari..

Eminecim incik kuzunun bacagi oluyor ; ) keskek o kadar agir bi yemek degil. ustelik cok da besleyici. bi corba kasesi yersen 2 dilim ekmek, 1 porsiyon et yerine gecer bence.

merhaba lar kızlarr geldım bomba gibiyım
söyleyin bakalım nasıl gıdıyorr

factorb adın aklımdaa kalmıs bak hosgeldın Allah analı babalı buyutsun kuzcukunu cnm dön gel inş..:16::16:

Eminecim incik kuzunun bacagi oluyor ; ) keskek o kadar agir bi yemek degil. ustelik cok da besleyici. bi corba kasesi yersen 2 dilim ekmek, 1 porsiyon et yerine gecer bence.

öylemi canim kesin güzeldir tadi :)
keskegide kafama koydum yapcam ay 2 catal alsam inanki nefsim kesilecek ya, canim nasil istiyor kac zamandir :)))
bakalim malzemeleri alip ilk defa yapcam artik haftaya filan

kiz mehtapppppppppppppppppp bana bakkk sevgülün geliyor diye agdacilara magdacilara gidiyon anladim ben onuuuu:20:
süsleniyon bakim yapiyon heee :20: eferim bakalim :1: :9:

[/COLOR]
:1::1::1: temiz temiz oluveriyim süslenip püsleneyim dimi ama:34:. ölcem heyecandan zaten :69:

benim canim delirmis gibii..................
söylicem ya banane iste söylicemmmmmmmmm
keskek cekiyorrrrrrrrrrrr :18::18::47::47:cok istiyorum yaaaa of
cokmu kalorilidirki?
isticek başka bişey bulamadınmı emine yaaa... iştahım kesildi hiç sevmem ben :36::36::36::36:
daha güzel şeyler iste :1:

misafir vardı yine yine ve yeniden demin gittiler. gelmesinler bir günde ya uffffff:37: yoruldum

İyi akşamlar nerelerde herkes acaba
Akşam yemeğini geç yedik biraz da fazla kaçtı kafam uyuştu nerdeyse sersemledim az yemek en iyisi valla
Yarın hafif yemem lazım

Back
X