- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
cücüsüm, bbebekler iştahmi açiyor...
cücüsüm kaçamak kaçamaktır ben bilmem. Artık herkes kendisi ölçüp tartacak. Birşeyin tadina bakmak elbette kaçamak olmaz...Birde herkesin diyeti farklı o yüzden böyle bu iş çok katı birşey değil. Eğlencelik yani...huhu bide pil almadan dönme eve
kilonu merakla bekliyorum.
Bende gene bu sabah 79.8i gördüm.. ama ne hikmetse dün 80.2 de kalmisti..bu killolar benimle dalga geçiyor..
Nünücümm pilimi aldımm , geldiimmm, artık bildirim için cumayı beklicezz

ayy bebekler çok datlı oluyorlar valla , insanın iştahı açılıyor haliylee , şaka bi yana misafirliğe gittim diye yedim , ondada tırtıkladım yedim , ama bi an önce dukan disiplinime dönmem lasım , ancak öyle toplarım heraldee

cücüşüüm harikasın sen yaa , yakında benide sollayıp geçeceksiinn , bak yakında normal kilolu olacaksın , benim kemiklerle kasların toplamı sadece normal kilolu ediyor , nolcak benim bu haliimm

bugün için çeeeeekkkk aynur ablana 2 kaçamak daha ordaaaannnn

battal gazi benim ülleeyyyynnnn

Ben az önce, hiç üşenmeden beden denemeye gittim...konuyu çok abartiğimi biliyorum ama meraktan öleceğim..
LCW de girdim (en ratah edecebilecğim yer orası geldi) 44 bedenlere baktım söyle bi 44 beden pantolonları söyle belimiölçümmm daaa olmaz. mümkün değilll. demedim sonra tabikiii...önümüzdeki ay yeniden gidip bakacağım..ya ben 73e inince bi ihtimal 42 beden belkide anca 44 beden falan olacağım... 40bile değil.Ben bukadar irimiyim ya
ben LCW de büyük beden oluyor diye 2XL tsorler aliyordum arada bir... az önce bir tsort aldım.. ve bedeni sadece L demeki üstte ilereleme daha yüksek bel kalça ve bacak çalismam gerek. üstten 2 beden düsmüsüm.![]()
Nünüşümmm keşke deneseydin kuzum , bence olurdu 44 sana , bi dahaki sefere marş marş gidiyorsun deniyorsun tamammı kuzumm

benimde alt taraf OK ama üst taraf biraz sıkıntılı , hep beraber bitcek bu sorunlarımız , OLACAAKKK OLACAAKKK

bebişimm senin zaten üst kısmın gayet fit , alt kısımda yavaş yavaş olması gerektiği gibi olacak ben eminim bundan hiç canını sıkma harika bir gelin olacakssıınnn :123::123::123::123: