90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Ay ne sacma sapan seyler bunlar ya bir kere gebe kalabilmek.icin morale ihtyacin var tatlim sil at bunlari kafandan gebeligin kiloyla alakasi olsaydi bebin kuzrnimin esi kil kurdu gibi incecik onun hemn okurdu evlendikten sonra korunmadigi halde 8 ay sonra hamile kalbildi yani kiloyla alakasiz canin ben 97 kiloyla hamile kaldim.cok.sukur Rabbim sanada nasip etain ins en kisa zamnada:)

inan ki bu yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm. yaklaşık 2,5 yıldır yani bekarlığımdan beri pcos olduğum için adetlerim düzelsin diye hep doğum kontrol hapı kullandım. benimde insülin direncim var. glukofaj kullandım.yetmedi bide prolaktinim yüksek çıktı. sırf korktuğum için 1 yıl çocuk istemiyomuş gibi takıldım korundum vs. ama içten içe çok istiyordum. artık eşiminde istediğini anlayınca doğum kontrol hapını kestim. ama yaklaşık 3 ay bizde de bişey olmadı. sonra doktora gittim. kilolu hamile kalmamın bir sakıncası var mı? böyle böyle sıkıntılarım var diye tek tek anlattım. kaç kiloyla hamile kaldığın değil hamilelikte kaç kilo aldığın önemli dedi. prolaktin için ilaç verdi ve ovulasyon tarihlerimi söyledi. ilacı 2 ay kullandım(bu arada korunmadım) ve doktorun söylediği tarihlerde eşimle münasebetimiz oldu. bu ay adetimden bir kaç gün önce erken gebelik testi yaptım ve boş çıktı. çok üzüldüm ama Allah bilir dedim. sonra adet olmam gereken gün doktora gittim tekrar. gebelikten bu ay ümidi kesmiştim. ilaca devam edeyim mi diye sormak için gitmiştim. dr um biz yinede kan testi yapalım dedi. ve sonucu bi aldım kii hamileymişim :) demem o ki ben şöyleyim böyleyim bebeğim olmaz deme. stres yapma. Allah'a güven. İyi bir doktor bulup ona danış. İstanbuldaysan gittiğim doktoru önerebilirim

Allahim insallah bu guzel haberi banada yasatir.prolaktinim ve diger degerlerim normal cikti. Acikcasi ovulasyon gunlerimi doktora sormak aklima gelmedi yarin gittigimde sorarim artik. Bu aydan benimde hic umudum yok ama senin mucizen insanin icine umut vaad ediyor. Cok tesekkur ederim icime umut oldugun icin...

Ay inşallah canım ya dun dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 445,6 daha eşime söylemedim akşam süpriz yapacagım sorup duruyordu dun adet oldum dedım üzüldü :)))
Artık yapacak birşey yok inşallah bebegım saglıklı olur şuan tek duam..

Tebrik ederim darisi benim gibi tum istiyenlerin basina... Saglikla mutlulukla kucagina alirsin insallah...

Doktor tahlillerimin hepsi bitti.Hicbir sorunun yok dedi. ovulasyon tarihlerime gore bir takvim cikardi. Bu aydan umudum yok ama onumuzdeki aya insallah daha umutlu giricem. Doktor kilom icin hamilelikte fazla kilo almadigim surece sorun yasamazsin dedi. İnsallah guzel ve mutlu haberleri bende paylasirim sizlerle...

Ay inşallah canım ya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hangi hastaneye gidiyorsun ıstanbulda mısın? inşallah bu ay müjdeli haberlerini alırız yazmayı unutma. bende kısmetse yarına 29 mayısa rand aldım bakalım ne görcegız ne durumdayız sonra doktor arastıracagım

Yok canim Ankara'da yasiyorum ben... Gittigim doktorda devlet hastanesinde. kendisiyle tesadufen tanistik ama iyiki tanistik...Umarim onumuzdeki aylarda guzel haberler alirim... Tabi bizim kocis bu takvimi pek sevmedi... Valla kaciyor artik benden Cebren ve hile ile onu ikna etme isi bana kaliyor...

valla bebiiş istiyorsa takvimi sevmek zorunda :)) bu erkekler herseyı bizden beklemesınler canım aaa :)) hayırlısı ınsallah bu ay güzel haberlerini duyarız

Boyum 1.58 ve 80 kşlo ıle hamıle kaldım. Doguma kadar ne kadar alırım bılmıyorum henuz 3 haftalık felan hesaplarıma gore aysonuna dogru dokturuma gıdınce sorucam bakalım.

merhaba arkadaslar..yazdıklarınızı okudukca umutlarım yeşerdi.15+4 gunluk hamıleyım ve 92 kılo ıle hamıle kaldım.ve hiç kılo almadım.gıttıgım doktor bu kılom ıle doğuma gırebılecegımı kalorili seyler yememın bebek için bı faydası olmadıgını ve sadece bebgın beslenmesı gelısmesı için daha farklı beslenebılecegımı eşimin yanında söyledii ogunden berı aklıma tek bır soru var yemek yerken bunu yersem kılo alırmıyım acaba bu kaç kalorı dıye dıye bugune kadar geldım.inşallah hıc kılo almadan normal doğumla bebeğimi kucagıma alırım..ve sizlerle paylaşırım...

Sevgiler herkese ben de 3.yavruma hamileyim..tam 11 haftaligiz.. boyum 1.70 kilom 97..aslinda bir yil sonra istiyorduk bu bebegi..biraz kilo vereyim diyordum..ama korunurken kaldim..hayirli zaman bu zaanmis dedik mutlu olduk..ilk zamanlar cok sikinti yapmistim kiloyu..ama su ana kadar hic kilo almamis olmam ve istahimin son derece kapali olmasi beni rahatlatiyor biraz..dr um da ilk 3 ay kilo alma gerisi sorun degil demisti..iki oglum var..bir de kizim olursa muthis olur

Bende 98den kendi cabalarimla 89a dusmustum. Azimliydimde. Ama yazin turkiyeye gidince annemin o guzel yemeklerini ozlemistiim ki 4 kilo aldim onemsemedim nasilsa veririm diye. Hop bebis cikti. Suan 103 kiloyum 24.hafta. cok moralim bozuluyor kendimi patlayacak gibi hissediyorum boyum 1.73 bu ara revani aserdim fena. Tartilmiyorum artik. Boyle giderse mahvoldum. Hareket demeyin sabah 7deen oglen 3e kadar okuldayim. Butun gun harreket halindeyim aksam 5te giriyorum eve en assagi . beni aksaam 7-8 yemekleri mahvediyor ama acikinca neyapayim. Oglum ac kalmis gibi hissediyorum. Hareketlide massallah. Moral verin kizlarr. Sonradan veririz degil mi.

Sonra mutlaka oyle yada boyle verilirde. Ben dogum sirasinda kilo yuzunden sikinti olusurmu diye korkuyorum.. ayrica ben aksam 5 den sonra yeek yemiyorum sadece meyve yiyorum ve ekmegi az tuketiyorum ama tabii bu istahim acilinca degisecektir..tek duam an fazla 10 kilo almak..bakalim neler olacak..

Yazdıklarınızı okudukça kendimi en azından daha iyi hissettim.Ben 113 kiloyum yıllardır uğraştığım halde bir türlü kilo veremedim. Bu nedenle çocuk yapmayı hep erteledim ama artık yaş ilerlediği için ve doktorum bir sorun olmayacağını söylediğinden bizde çalışmalara başladık. Hala içimde çok büyük bir korku var kilo alıp yürüyen bir küre olmak istemiyorum. Onun için sizlerin yazdıklarını okudukça kendimi iyi hissettim. İnşallah en en kısa zamanda benimde minik bir yumurcağım olur sizinle yaşadıklarımı paylaşırım.

Ahada bi tombis anne adayi olarak bende araniza geldim.herkese gunaydin tombislerim.wala ben 120
Kgyum 11 haftalik hamileyim.2dusugum war.bu 3cu hamilelgm.tamam kilo herzaman riskli ama doktorlar bana kilon cok bebek yapma demediler ha biraz kilo wersen iyi olur ama etrafimda bicok benden daha cok kilolu hamile kalms we dogum yapmis anneler war.kismet isi birazda.suan saglik ocgnda ebe kilo almamaya bak enfazla 10kg dedi.duzenli beslenmeye calsyrum.yasimda 28.napym zayiflayamyrum.daha dogrusu bi azim yojg daimi:) bi 103 e dusuyorum bianda 120.bende anlamyrum:) ins bebegmizi sagsalim kucgmza alirz

peki normal doğum olabilir mi dedi doktorunuz?
ben de sizden çok farklı değilim ve inşallah hayırlısıyla ben de bebek istiyorum.
normal doğumla ilgili de fikir verebilir misiniz?
yapanlar var mı mesela?

peki normal doğum olabilir mi dedi doktorunuz?
ben de sizden çok farklı değilim ve inşallah hayırlısıyla ben de bebek istiyorum.
normal doğumla ilgili de fikir verebilir misiniz?
yapanlar var mı mesela?

Daha dogumla ilgili bisey konusmadm doktorla.ama ben nasip olursa normal dogum istiyorum.ya bence hersey yolunda we catinda gens olursa neden normal yapamayasinki.gerci simdi normal dogumdada kesip dikis atyolar genelde.ersembe kontrolum war unutmassam sorarim doktora.ama hamilelgn sonlarina dogru nasil olurum bilmiyorum:)

kilomu söyleyemem ama toplam 8 kilo aldım. bebeğimde en son 3600dü
kilolu bayanlar çok almıyor denirdi hep, bende bişey yok şükür, bebeğimde ve eşinde tüm kilolar
dikkat ettim mi çok değil ama bebek için faydalı olacak şeyleri ihmal etmedim
normal doğumu bebeğimin büyüklüğü sebebi ile düşünemiyorum zaten
Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, ister sezeyyan ister normal.. önemli olan sağlık

Ins canim.kac haftalik hamilesin we nasil beslendin buzamana kadar annlatabilrmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…