90 kilo ve üzeri olupta tüp bebek yaptıran var mı?

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
47
İstanbul
Merhaba ben 1.50 boyunda ve 94 kiloyum bu ay tüp bebek
tedavisine başlıyacağım acaba benim kadar kilolu olupta başarılı olan varmı?

canım benimde boyum 1.58 ve kilom 93 tüp bebek yaptırmadım ama aşılama oldu tutmadı sonraki ay kendiliginden hamile kaldım ama dr hiçbir zaman kilomla ilgili birşey söylemedi seninde hamile kalman için bir sorun olucagını zannetmiyorum ama hamilelikde alınan kilolardan dolayı fazla kiloyu tercih etmiyor olabilirler umarım tedavinden hemen sonuç alabilirsin

canım inş hamış kalırsın kılo aslında bana gore bahane olcağı varsa oluyo ama bıraz verebılsen daha iyi olur mutlaka doktorun zayıflamanı söyleyecektır... ben bıle her tedavıde aldım şu an yetmışim vermeye çaliıyorum ........yolun açık ols

ben geçen sene 1,55 boy ve 87 kilo ile mikro yaptırmıştım. doktorum birde senin zayıflamanı beklemeyelim demişti şaka yollu. ilk denememizde tuttu ama malesef oğlumu 27 haftalıkken erken doğum yaptım ve sonra kaybetttik.
şu an 93 kiloyum 2. bebeğe hamileyim.
bence kilonu hiç kafana takma moral çok önemli tedavi sırasında

bende 1.72 boyunda ve 93 kiloydum acıbadem bakırköyde gittiğim dr kesinlikle kilo vermeden olmaz dedi.ben şuan 85 kiloyum dr 'umu değiştirdim.şimdiki dr'um diğeri gibi moral bozucu konuşmadı ama kilo verdiğin ii olmuş ilerde düşük riski azalır dedi bana. bende bu ay tüp bebek deniyorum aşılamalarım tutmamıştı.

Acaba sen şuanda hangi merkeze gidiyorsun ben eurofertile gidiyorum

canımmtakma bu kadar ben 70 kılo 155 boy çok değilim ama tedavıler bana çok kıol yaptı daha zayıftım ..hayırlısı ols inş...... tutacaktır inş stres yapma...............aslında herişin başı stres ..................tedavıye ne zaman başlıcaksın..............

canım korkma inş çok rahat geçer.............ben yaşım kırk aslında sölemek zor geliyo.....onyedı yıllık evlıyım evlendıkten üç sene sonra tedavıyle bı oğlum old şimdi ondörtte.... ikinci için uğraştım sonra ama erken doğumla kaybettım.....bırde duşuk gerçekten bu işler zor...rabbım inş bı tanede olsa nasıp ets canım................inş bebişin olur .............ama çok stres yapma ..demesı kolay ama stres çok etkılıyo ............gelişmelerden haberdear et canım kolay gelsın.................

bende 90 kiloyum tüp bebek yaptıracağım teredütlerim var bu adetimde başlıcam gerçi napayım bilmiyorum :sm_confused:

90 kilo ve üzeri hamile kalanlar konusunu aç orda bizim gibi tontişler orda şekerim bekleriz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

bende 90 kiloyum tüp bebek yaptıracağım teredütlerim var bu adetimde başlıcam gerçi napayım bilmiyorum :sm_confused:

Ben varim .Boyum 1.76 kilom 102.Ekimde ilk tedaviye baslarken 96 kiloya düsmüstüm.Ama tekrar aldim.Benim hipotiroidi,insülin direnci,polikistik over var.bunlarin hepsi kiloyu kolaylastiriyor.Simdi ikinci denemedeyim dondurulmuslarimla.Persembe günü sonucu alicam.Bakalim bu kiloyla hamile kalabilecekmiyim.Ama en sagliklisi zayiflayip tedaviye baslamak.Cünkü biliyorumki hamile kalirsam sorunlar cikabilir.En basta benim hamilelik diyabeti olma olasiligim yüksek.ins yinede bekledigim gibi olmaz.Umarim sende hic bir sorun yasamazsin canim .

Ben varımmm :) Bu tür bir başlığı çok aramıştım sitede...

1,68 boyum ve 98 kg'yum, 31 yaşındayım ve tahmin edebileceğiniz gibi PCO hastasıyım. Ben uzun zamandır bebek meselesi için kilo vermeye çalışıyordum, her seferinde 3-4 kilo verip 5-6 kilo aldım. Umut Tüp Bebek'ten Ulun Bey "ben sana kilo vermeden tüp bebek yapmam" dedi, birkaç merkezden daha öngörüşme randevusu almıştım, Alman Hastanesi'ne ön görüşmeye gittik, kilo konusu açıldı ancak ben artık daha fazla beklemek istemediğimi, kilo eğer hamilelikte olumsuz olacaksa ve ben kilo veremeyeceksem hamileliğin yaşım ilerlemeden olması gerektiğini düşündüğümü söyledim. doktorum herhangi bir yorum yapmadı. ılk denememi yaptık fakat tutmadı. Doktorum da çok üzüldü ve bu sonucu benden hiç beklemediklerini söyledi. Dondurulmuşlarla yapacağımız 2. denemeye kadar biraz kilo vermemi istedi ama tutmamasının sebebinin kilo olduğunu söylemenin en yanlış şey olacağını söyledi. Şimdi dondurulmuş denemem için kilo vermeye çalışıyorum.

bungee seninle hakikaten çok ortak yönümüz varmış, dondurulmuşlar ile ilgili de konuşmuştuk seninle. Sonucunu ben de heyecanla bekliyorum.

canlarım bende pco hastasıyım 3 kere aşılama yaptırdım tutu fakat düşük oldu şimdi tüp bebek düşünüyorum ve 90 kiloyum ama her gebeliğimde 6-7 kilo veriyorum benim durumumda bu bursadayım ve pembemavi tüpbebek merkezine bağlıyım durum bumirmirmirmir bungee seni sonucuda bende heycanla bekliyorum inan ama sonuç ne olursa olsun yılmak yok arkadaşlar hihoyyyt

Canım sen de hamilelik sırasında hep aşerip kusanlardan mısın? Benim ailemin neredeyse tüm kadınları gebeliklerini gebe kalmadan önceki kilolarının altında tamamlamışlar. Hiç gebeliğinde şeker yüklemesi yaptırdın mı? Bu hamilelikte yükselen şekerden dolayı olabiliyor. Aynı zamanda gebelik şekeri denilen bu durum düşüklere ve erken doğumlara neden olabiliyor. Ne güzel hamile kalabiliyormuşsun, yine kaldığında mutlaka şeker yüklemesi yapılmasını iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…