- Konu Sahibi seydahancer
-
Ben varim .Boyum 1.76 kilom 102.Ekimde ilk tedaviye baslarken 96 kiloya düsmüstüm.Ama tekrar aldim.Benim hipotiroidi,insülin direnci,polikistik over var.bunlarin hepsi kiloyu kolaylastiriyor.Simdi ikinci denemedeyim dondurulmuslarimla.Persembe günü sonucu alicam.Bakalim bu kiloyla hamile kalabilecekmiyim.Ama en sagliklisi zayiflayip tedaviye baslamak.Cünkü biliyorumki hamile kalirsam sorunlar cikabilir.En basta benim hamilelik diyabeti olma olasiligim yüksek.ins yinede bekledigim gibi olmaz.Umarim sende hic bir sorun yasamazsin canim .
Canım sen de hamilelik sırasında hep aşerip kusanlardan mısın? Benim ailemin neredeyse tüm kadınları gebeliklerini gebe kalmadan önceki kilolarının altında tamamlamışlar. Hiç gebeliğinde şeker yüklemesi yaptırdın mı? Bu hamilelikte yükselen şekerden dolayı olabiliyor. Aynı zamanda gebelik şekeri denilen bu durum düşüklere ve erken doğumlara neden olabiliyor. Ne güzel hamile kalabiliyormuşsun, yine kaldığında mutlaka şeker yüklemesi yapılmasını iste.
Pardon kİlosu nu yazmamıŞım yÜz yİrmİ beŞ aylık hamİle
Kizlar bende ha bugun ha yarin tedaviye ´basliyacam diye 5 ayda 55 kilodan 70 kiloya ciktim yok incir kürü yok bal+cörekotu derken aldim kilolari bakalim nasil olacak veremiyorum da metb.düzenim bozulur diye hersey yolunda giderde hamile kalirsam size yazarim aman ne yapayim önemli olan kilo degil bebegim gelsinde bebegim kilo nasil olsa gider
kızlar ben 1.60 boy ve 90 kilodayım.tüp bebekten önce kilo vermeyi çok düşündüm ama diyetle verilen kilolar hızla geri alınır hamilelikte.vakit kaybetmeye de artık tahammülüm kalmadı ve geçen ay tedavimi oldum.şu an hamileyim.şimdilik çok iyiyim ama korkmuyor da değilim.bence gebeliğin tutmasında bir problem yok .ama tansiyon gibi problemler yaşıyorsanız biraz temkinli davranmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?