- Emoji Skoru
- 10.497
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
- #2.141
sen yapmadin yaniiBelli zaten tasarim falan diyon.
Bu müzik ve görseller çok duygulandırdı beni ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ben en çok lise zamanlarımı özlüyorumBen 90ları değil de 2000leri özlüyorum2003te liseye başladım. O yılların rock müzikleri, beyaz show gibi tv programları, lise yıllarımız, converse ayakkabılar, dersane çıkışları, aynı şekilde üniversite yılları... Çok özlüyorum o zamanların hissini.
Yok neymiş dur bakim@Hsktrlsyn bu konuyu görmusmuydun ?
@my mister ?
Valla bence en güzel çocukluğu yaşayıp çocukluk defterini kapattık. Şimdikiler çok yapay büyüyor.Tam tamına 90 doğumlu biri olarak çok özledim o yılları hatırlamak anmak istiyorum çocukluğumu
Cocuklugunuz dan 90 li yıllardan aklımizda neler kaldı
Kimler özledi o yılları ???
90 lar hatta 90 lilar sohbeti başlasin
bunu eklemesem olmazdı
Evet bazen aklıma geliyor duygulanıyorumValla bence en güzel çocukluğu yaşayıp çocukluk defterini kapattık. Şimdikiler çok yapay büyüyor.
2500 kantinden simit gazoz almayı çok severdim
Ben encok 2500 lirayı severdim çünkü harçlığım oydu yaprakları çok hoşuma giderdi
Yemekhane/kantine kurmuşlardı hatta okulları erken tatil edek muhabbeti vardı sonra yok denildi TV kurdular erken tatil etselerde olurmuş zaten Haziran ayıydı heraldeGörünce buraya da atmak istedim..sizin de okulunuzda tv bahçeye çıkarılıp mac izlenmişmiydi