- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))Çalışma Hayatı sona mi erdi ?
Bu deli evde durmaz:)Şimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))
Konuyu değil üyeyi attij banaBu konu kitlenmis
Son mesajlarina bakKonuyu değil üyeyi attij bana![]()
Evdeki rahat varkenŞimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))
Bu deli evde durmaz:)
Evdeki rahat varken![]()
Vay arkadaş benimkinde de var bu potansiyeli sırf oyuzden söylemiyorum :/Son mesajlarina bakbeceremedim galiba
Silmeye alisti kadinEvde depresyona girdim :)))
Hem para lazım paraaa![]()
O zaman tamam :)Evde depresyona girdim :)))
Hem para lazım paraaa![]()
Amqn diyim caktirma herifineVay arkadaş benimkinde de var bu potansiyeli sırf oyuzden söylemiyorum :/
Aileme benim adıma msj yazdığı oldu mesela bakalım onun hakkında ne düşünüyorlar diye gözümün önünde yaptı birde gülerek Allah tan falso vermedi ablamAmqn diyim caktirma herifine![]()
:))) cok fenaymisAileme benim adıma msj yazdığı oldu mesela bakalım onun hakkında ne düşünüyorlar diye gözümün önünde yaptı birde gülerek Allah tan falso vermedi ablam![]()
Ayyy çok özledimmmmmSilmeye alisti kadin![]()
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))O zaman tamam :)
Benimki de telefondaki her deliğe bakar:))) cok fenaymis![]()
Evi sil kizam elin dukkanini siliyo yahuuuAyyy çok özledimmmmm![]()
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))
Benimkide bakar ben delilleri karartiyom sende oyle yapBenimki de telefondaki her deliğe bakar![]()
Yarın silcem :)) her gün ev mi silinir?Evi sil kizam elin dukkanini siliyo yahuuu![]()
Allah hayırlı işler hayırlı insanlarla karşılaştırınlAyyy çok özledimmmmm![]()
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))
Evet sanki ben yakiniyormusm gibi yazdı:))) cok fenaymis![]()