- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.417
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.581
Adam akıllı disiplinli bir kargo şirketi görmedim ki zaten :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim söylemediler mi niye geri gönderdin eşinin ismiyse? Galiba ben de şubeden alcam bu gidişle :/Asil olay burada kopuyor meğer kargo bizimmis esim bana söylememişajsjshhsjaja neyse gitsn şubeden alsın :d doğru getirmişler yani
İsim söylemediler mi niye geri gönderdin eşinin ismiyse? Galiba ben de şubeden alcam bu gidişle :/
Hadi yaAşağıdan kargo dedi biz kargo siparişi vermedik dedm gittiisim de söylemedi söylese bilirdim :d
Hadi yaneyse benim kargo geldi yağmur da durdu nihayet dışarıdayım
![]()
Merkeze şikayet et telefona bakmıyorlar de ben yapardım valla şikayet uzmaniyimHayır şube telefonu niye açmıyor? Çok sinirlendim yaaa 20 kez aradım![]()
Onlar beni çok severler benim olmadığım yerde hemen yok olurlarKız birşey yapmadım sen gidince hepsi gittiminik yoksa bizde yoguz dediler
bnde iflas ettim
![]()
Onlar beni çok severler benim olmadığım yerde hemen yok olurlar![]()
Tövbe yarabbim ölmesin kimse daha gencim ben hapislerde curuyemem 3 dene çocugum var :/Seni sevmeyen olsun![]()
Komşum vardı gitti yemeğim hazır adamimi bekliyorum :)Nörüyonuuuuuuz![]()
Ben de aynından bekliyorum gelmedi dahaKomşum vardı gitti yemeğim hazır adamimi bekliyorum :)
Kızım buram buram kokuyor şuan altını almam lazım![]()
Şükür Allah bu günlerimi aratmasın iyiyim Melek yuvarlanıp gidiyorum ..Sen nasılsın ablaHannaz
Tövbe yarabbim ölmesin kimse daha gencim ben hapislerde curuyemem 3 dene çocugum var :/