- 8 Nisan 2017
- 57.201
- 304.365
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
90 larin etsiyle kaptırdım bı kase çekirdek citledim yazarken iyi mi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tutturdum valla90 larin etsiyle kaptırdım bı kase çekirdek citledim yazarken iyi mi :))
Evet münenin acimasi yok gerçi kazen kökten kesiyorSorun olmaz kiz bu film izmi falan yaziliyo siyaset bide oculu boculubyazma yeter![]()
Hoş buldum canım. Ben 95liyim.Peri gelmis hosgelmis kac dogumlusunkiii:))
Ben hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedimEvet münenin acimasi yok gerçi kazen kökten kesiyor![]()
Afiyet olsun :)Bende tutturdum valla![]()
Olsun bes sene yasamisin 90 lariHoş buldum canım. Ben 95liyim.![]()
Ben hep istemeden aldım siyasetten gitmisligim de vardırBen hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedim![]()
Ay allah iyliğinizi vermesin derdin neydiBen hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedim![]()
Birakmistim 3.5yildir yeniden basladimAfiyet olsun :)
Sıkıldik kizlarla birbirimize sardikAy allah iyliğinizi vermesin derdin neydi
Bende gizli gizli yapıyorum arada eşime göre boşanma sebebi :))Birakmistim 3.5yildir yeniden basladim![]()
Hahaha gizli de guzel olurBende gizli gizli yapıyorum arada eşime göre boşanma sebebi :))
Oda güzel napcan be ne ş...... Gör ne sele..... getirSıkıldik kizlarla birbirimize sardik![]()
Çok tatlı oluyor defalarca agznini kokluyorsun kokusu geçti mi diye koştura koştura evi havalandiriyorum falanHahaha gizli de guzel olur![]()
Anlamadim desem kufur edermisinOda güzel napcan be ne ş...... Gör ne sele..... getir
Ergenler gibi demiÇok tatlı oluyor defalarca agznini kokluyorsun kokusu geçti mi diye koştura koştura evi havalandiriyorum falan![]()
Evet ergen kende yapmıştım anam anlamıştı :))Ergenler gibi demi![]()
Benimkide anlsmisti azari yrmistimEvet ergen kende yapmıştım anam anlamıştı :))