- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.201
Evet onu da okumuştum :))bwnim bide bambi serim vardı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu da okumuştum :))bwnim bide bambi serim vardı :)
Niyeymişşşşş ??Ben saa küsüm![]()
Bu çok güzeldi işte
Yemek yaptım makinayı bosaltttim beklediğim kargoyu aldım şimdi burdayım :))
5-10 dj dolanauim sonra bende katlicqm bı makina katlanacak var sonra yine mutfağa geccem bı çeşit bişey daha yapmam lazım :))Maşallah :) ben sadece ortalığı süpürdüm bulaşık yıkancak çamaşır katlanacak :))))
Teneke peyniri derlerdi eskiden beyaz peynir demezlerdi bizim burada o zamanlar tenekede olurdu hepBiliyorum onu en ucuz şeylerden di. Çok alırdık. Çok güzeldi tadı.
Bir de beyaz peyniri kestirirdik gramla ama o beyaz peynirin de tadı baskaydi. Belki az yiyebildigimiz için bilmiyorum.
Ben de çok tembelim :/5-10 dj dolanauim sonra bende katlicqm bı makina katlanacak var sonra yine mutfağa geccem bı çeşit bişey daha yapmam lazım :))
Daha süpürge açmadım neye maşallah Dion o kadar vakit geçti az bile yaptım :/
Kullandık bizim vardı :) çok kullanışlı birşeydi.Okula gitmiyordum o zaman okula başladıktan sonra değiştirmişti babam onu kırıldıydı sanırım öyle hatırlıyorum.Ya şu meşhur dolapli kanepeler vardı. Çok severdim. O zamanlar ayrı odamız yoktu tabi. Bana şundan alsalar da kitap, kiyafet, oyuncak herşeyimi koysam derdim. Akşam olunca da yatarım oh ne güzel diye dusunurdum. :))
Bizde hiç olmadı o kanepeden kullanan oldu mu? :)
Evet bundan da vardı :) öyle sağlam ki 5 kişi zor kaldırırdı sonradan kaldırdı annem çok yer kaplıyor diye yıllar sonra.Ama içi herşeyi alıyordu.Onlar 80lerde de vardı. Mahallede bir teyzede vardı. Biz de ortasına TV koyulan vitrinden vardı :)))
Yok lan ne heyecanı 1. Belli zaten benim son yarışmam da bakıyorum yazmıyorumO şimdi heyecanlıdır tavuk pişirmiş sonuçları bekliyordur![]()
Senin burada ne işin var
Senin burada ne işin var![]()
Neden bana yasakmi buralarSenin burada ne işin var![]()
Yok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruzNeden bana yasakmi buralar![]()
Esim izinli bugun beklemeyin:)Yok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruz![]()
Çalışma Hayatı sona mi erdi ?Maşallah :) ben sadece ortalığı süpürdüm bulaşık yıkancak çamaşır katlanacak :))))
Nereye lanYok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruz![]()
Evinin kadını artık oÇalışma Hayatı sona mi erdi ?