90 lar.....

Bilmiyorum minik cok guzel ve temiz gunlerdi. Kardesim komsuya gitmisti kaybopdu diye saatlerce aglamistim. Gidip aramistim. Sapiga denk geldim bir kere ama gitmemistim onunla 9 yasinda falandim galiba. Uyanikmiydik yoksa o zamanlar fazla degilmiydi pis sapiklar bilmiyorum:KK43:
Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef :(

Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef :KK43:
Kotu gunler coktu. Annem kardesimi dogurdugunda ev sahibinin ogluyla gidip cicek toplamistik kardesimize verecektik. Kiz olsun diyoduk ismi bile hazirdi hatta. Ama erkek oldu. Nasil sevinistim eve geldiginde:))

images.webp

Sizin bakkal fakirmis yada en ucuzlardan biri cok zenginmis. Almaya tahammul edememis:KK70:
Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep :deli:

Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep :deli:
Olabilir saklamis senden. Benim oglumun okuldaki kantinde satiliyo hala adi degisik ama yollayimmi sana:D

Back
X