900 lira maas yeterli olurmu?

ikinizde çalışırsanız geçinirsiniz ama her ihtimali göz önünde bulundurmanız gerekiyor eviniz kira mı olucak evlilik masrafını sizmi karşılıycaksınız aileler mi herşeyi karşılıycak. Evdeki hesap gerçekten çarşıya uymuyor veya planladığın şeyler bir anda tepetaklak olabiliyyor. Zor işlermiş bende yakında evlenicem para biriktirdik hesap yaptık derken hiçbir şey uymadı birde üstüne kredi çektik hala sıkıntıdayız.zorr

Son durum tam olarak ne bilmiyorum ama konuyu yeni okudum ilgimi cekti.

bende yurtdisinda yasiyorum.

Cesaretine hayran kaldim acikcasi..Ailenle konusup anlasmanizada ayni sekilde.. Biz degil tabiki sen yasayacaksin, iyi düsün Kardesim gercekten cok cok zor, hele de yurtdisinda dogup büyüdüysen,gercekten uyum saglayabilir ve idare edebilirsen helal olsun sana. Yurtdisindaki yasamla Türkiyedeki yasam cok farkli biliyorsun.

Sevdiginin yasi haliyle düsündürüyor... Ne yapmis bu zamana kadar diye, ama orasi beni /bizi ilgilendirmez tabiki. Yani burda sevdiginin yasina takilanlarada kizma...

Bilmiyorum, cok büyük fedakarlik yapmis olacaksin.
Degecegini düsünüyorsan hic düsünme... ama sevdigin ne yapacak senin icin?

ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN, insALLAH Pisman olmaz ve ömür boyu mutlu olursun..

Bende konuyu yeni gördüm benim yaşadıgım şehirde aylık 900 lira yeter çünkü bana göre ucuz bir şehir her bütçeye göre ev kirasi,gıda ve giyim mevcuttur 2+1 lerin kirası 250 lira 300 lira arasındadır ama İstanbul gibi bir şehirde yetmez sizde çalışacakmıssınız zaten o yüzden bir sorun olmaz gibime geliyor.

prenses ev kıra mı olacak yoksa evı var mı ?

aşk her haliyle çok güzel. aşksız bir hayat düşünülemez. ama o Aşk bitip de gerçeklerle yüzleşince o zaman çok vahim oluyor hayat. Öncelikle bunlardan önce sorgulaman gereken bence onca mesafeye karşı birbirinizi tanıdınız mı? Uzaktan olduğu gibi olmuyor hiçbir şey evlenince. Yıllarca birbirini tanıyan insanlar bile bir sürü sorun yaşıyor. Canım önce bunu sorgula ki sen yurt dışında yaşadığını söylüyorsun, orada standartlar çok farklı burada çok farklı. Avukatın yanı garantili bir iş değil. Sen kendin de çalışmak istiyorsun inşallah olur ama evdeki hesap çarşıya da uymayabilir. Keşke sana güzel şeyler söyleyip evet olur yapabilirsin diyebilseydim. Bu da benim kendi fikrim. Umarım hayat en güzel yüzünü gösterir sana.

bu sizin yaşam standardınıza bağlı birazda
daha küçük bir evde oturabilirseniz
lükslerinizden vazgeçebiliyorsanız
neden olmasın

900 lıra ıle gecınmek cok zor,faturaları ödenıyor ve mutlaka her ay ekstra bısey cıkıyor..market masrafı ve kendı ozel ıhtıyaclarnız var..bızım aylık 3 lıra gelırımız var..henuz cocugumuzda dogmadı ama hıc sacıp savuracak durma gelemedık bı turlu..para geldıgı gıbı gıdıyor malesef..araba taksıdı+ev kırası+faturalar+market masrafı+köpegımızın masrafları derken ay sonunu zor göruyoruz..

Kira da odenecekse 900 pek yeterli bi rakam gibi gorunmedi bana. Hayatta kalacak kadar gecinirsiniz sanirim ama tatil falan hayal olur. Herseyden kisacaksiniz. Sizin de calismaniz sart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…