900 lira maas yeterli olurmu?

arkadaslar bizim nisan dedigimiz zaten evde olucak masrafi falanda olmicak okdadar cok.

ek is ve kenara daha büyük miktar para atma konusunu sevgilimle konustum. bana hak verdi. en kisa zamanda daha fazla birikim yapacagini söyledi.

bana bu zamana kadar verdigi sözleri tuttugu icin bunuda yapicani biliyorum.

900 bence oldukça az, eğer birde kiranız olacaksa ay sonu zor gelir. Ekstra harcamaları hep kısmınız gerekecek. Sende çalışırsan gayet güzel 1700-1800 le geçinirsiniz. Ama gercekten çok çok rahat yasayamayacagini bil bu parayla.

Sana tavsiyem sen sana uygun bir insan bulduysan maaşına bakma evlen, paranın kimde ne zaman olacagı belli olmaz.
gözümle şahit oldugum iki örnek:örnekteki erkekler benim arkadaşım.
--- İlk arkadaşım kız arkadaşına evlenme teklif ettiğinde evinde birbirinin aynısı iki koltuk bile yoktu herşeyi onun bunun eskisiydi, ailesi ticarette batmıştı, ona evlilikte kimsenin yardımcı olmayacagını düşünüyordu. O kız o halde onun teklifini kabul etti, bir yıl gibi bir sürede arkadaşım maaşı iyi bir işe girdi, teyzesi oturma odasını aldı kız yatak odasını, aynı eve sıfır eşyalarla oturmak nasip oldu, sonra arkadaşım inşaat işine girdi başarılı oldu eşinin son iki aracı range rover , jaguar....kendi evlerinde oturuyorlar şimdi. bir dediğide iki edilmiyor çünki en kötü günde geldi zaten.
--- ikinci arkadaşım 3 sene evvel 600 tl maaş alıyordu birde yaşlı anne babasına bakıyordu, hemde kiracıydı,onun eşide önce senin gibi tereddüte düştü sonra evlenmeyi kabul etti . Şimdi 3000 tl maaş alıyor ve kayınpederi ev hediye etti (baktıkı bizim oğlan aç gözlü degil efendi birisi)şimdi gül gibi geçiniyorlar..

Canım kimi aileler we insanlar hep para yönune bakar bu kötü bşy dğldır bizi düşündlerındendir . Ama sevince bazı seylerın üstesindengelebılıyor insanlar . GönlüGüzel olana Allahım muhakkak yardım ediyor .. Sevgi Karın Doyurmuyor derler ama birlikte ufack bir ekmek ve peynır yemeyıde bilmelisin..
Allah yuva kurana da yardımcı olur sen gönlünü ferah tut . birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz sevdiceğinleeee Allahım gönlünüze göre versin tatlım endişelenme sen birazcık dişini sıkarsın hherşey yoluna girer zamanla zaten ..Hayırlı kapılar açılır :)

Hep Mutlu Ol Tatlım :)
Dediğin Gibi Bak " Hayat Paylaşınca Güzell " laalaalaaalaaa la la =)

canım benimki belediyede çalışıyor işçi o da 900tl alıor huzur oldktan sonra bşicik olmaz hem evlndkten sonra artar gene avuktn yannda çalşnlar az alıor ablam avukat onun çevresini ve avukt skntılarını blrim avukattn avukata değişir tabıkıde dert etme herkesn rızkı yetr kendine allah huzur versin

amin cnm cümlemize yorumun ve bana destek oldugun icin tesekkür ederim

amin cnm cümlemize yorumun ve bana destek oldugun icin tesekkür ederim

nedemek canım :) önemli değil :) maddi şeyleri dert etmeye bu tür zmanlarda dert etme çok zengn brrini seversn ama mutlu olamazsn belkide önemli olan sevgi sadakat bunlar varsa gerisi boş

nedemek canım :) önemli değil :) maddi şeyleri dert etmeye bu tür zmanlarda dert etme çok zengn brrini seversn ama mutlu olamazsn belkide önemli olan sevgi sadakat bunlar varsa gerisi boş

haklisin cnm kimin ne olacagi nekadar kazanacagi belli degil :) ama iste anne babalar düsünüyor bunu nede olsa kizlarinin mutlu olmasini ve sIkInti cekmesini istemiyorlar

haklisin cnm kimin ne olacagi nekadar kazanacagi belli degil :) ama iste anne babalar düsünüyor bunu nede olsa kizlarinin mutlu olmasini ve sIkInti cekmesini istemiyorlar

tabıkıde canım anne baba sonuçta benim annnemlerde dıor destek olcaz zaten sze die demeleri bile yetıor ama ben 2 kişi bu maaşla geçnceğimizi sanıyorum canım çocuk olnca farklı olr tbıkıde ;:)

tabıkıde canım anne baba sonuçta benim annnemlerde dıor destek olcaz zaten sze die demeleri bile yetıor ama ben 2 kişi bu maaşla geçnceğimizi sanıyorum canım çocuk olnca farklı olr tbıkıde ;:)

tabiki öyle demeleri yetiyor :) hem sadece sevgilim degil bende calisacagim ona destek olacagim bütün yükü onun omuzlarina birakamam ki
cocuk olunca zor olucak tabi normalde zaten

siz nezaman evlenmeyi düsünüyorsunuz?

Kırklarelinde 900-1000 TL kıtkanaat geçindirmeye yeter. Tabi 900 lira çok az gibi ama savurganlık yapmazsınız olur. Kira da mı kalıcaksınız ?

insana bağlı 1000 tl nın yetip yetmeyeceği ben 1,150 tl ile çalışmadan önce istanbulda geçindirebildim üstelik 500 lira kira verırken tabi sana baglı ben cok tutumluydum para bıle arttırırdım

insana bağlı 1000 tl nın yetip yetmeyeceği ben 1,150 tl ile çalışmadan önce istanbulda geçindirebildim üstelik 500 lira kira verırken tabi sana baglı ben cok tutumluydum para bıle arttırırdım

bende cok tutumluyum cnm hem 900 lira sevgilim aliyor bende calisacagim tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…