- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi prensess05
-
sevgiLim kirklareli merkez de yasiyor
sevgiLim kirklareli merkez de yasiyor
merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim türkiyede kirklareli il´inde yasiyor.
bu sene nisan yapmayi düsünüyoruz. sene ye de dügün.
tabiki biz türkiyede yasamaya karar verdik.
sevgilim avukatin yaninda calisiyor ve aylik 900 lira maas aliyor.
ailemi düsündüren ise onun maasi. "size yetmez" diyorlar.
bende evlendikten sonra calismak istiyorum.
ilerde cocuk olunca ben calisamazsam bi süre, sevgilim evlendikten sonra maasinin 1000 liraya cikicani söyledi sizce 900 yada 1000 lira maas yéterli olur mu?
canım benimki belediyede çalışıyor işçi o da 900tl alıor huzur oldktan sonra bşicik olmaz hem evlndkten sonra artar gene avuktn yannda çalşnlar az alıor ablam avukat onun çevresini ve avukt skntılarını blrim avukattn avukata değişir tabıkıde dert etme herkesn rızkı yetr kendine allah huzur versin
amin cnm cümlemizeyorumun ve bana destek oldugun icin tesekkür ederim
nedemek canım :) önemli değil :) maddi şeyleri dert etmeye bu tür zmanlarda dert etme çok zengn brrini seversn ama mutlu olamazsn belkide önemli olan sevgi sadakat bunlar varsa gerisi boş
haklisin cnm kimin ne olacagi nekadar kazanacagi belli degil :) ama iste anne babalar düsünüyor bunu nede olsa kizlarinin mutlu olmasini ve sIkInti cekmesini istemiyorlar
tabıkıde canım anne baba sonuçta benim annnemlerde dıor destek olcaz zaten sze die demeleri bile yetıor ama ben 2 kişi bu maaşla geçnceğimizi sanıyorum canım çocuk olnca farklı olr tbıkıde ;:)
Kırklarelinde 900-1000 TL kıtkanaat geçindirmeye yeter. Tabi 900 lira çok az gibi ama savurganlık yapmazsınız olur. Kira da mı kalıcaksınız ?
merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim türkiyede kirklareli il´inde yasiyor.
Bu sene nisan yapmayi düsünüyoruz. Sene ye de dügün.
Tabiki biz türkiyede yasamaya karar verdik.
Sevgilim avukatin yaninda calisiyor ve aylik 900 lira maas aliyor.
Ailemi düsündüren ise onun maasi. "size yetmez" diyorlar.
Bende evlendikten sonra calismak istiyorum.
Ilerde cocuk olunca ben calisamazsam bi süre, sevgilim evlendikten sonra maasinin 1000 liraya cikicani söyledi sizce 900 yada 1000 lira maas yéterli olur mu?
insana bağlı 1000 tl nın yetip yetmeyeceği ben 1,150 tl ile çalışmadan önce istanbulda geçindirebildim üstelik 500 lira kira verırken tabi sana baglı ben cok tutumluydum para bıle arttırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?