- Konu Sahibi prensess05
-
bende cok tutumluyum cnm hem 900 lira sevgilim aliyor bende calisacagim tabiki.
off bakicaz mecbur bir caresine. ama ben kendime ve sevgilime güveniyorum.eğer kendine güveniyorsan sorun yok ama senın tutumlu olman yetmeyecek eşinde tutumlu olcak biz cebımıze bes kurus bıle para alamıyorduk malesef. ÖZELLIKLE KISIN COK ZOR OLUYOR CUNKU DOGALGAZ PARASI MALESEF
Bencede zor.. Anca sende çalısırsan olur. Geçen benide istemeye geldiler çocuk 900 tl maas alıyormuş kendi evide var ama inşaat kabul etmedim. benim maaşım 1200, beraber çalışırsak olabilirdi aslında ama çocuktan dolayı bıraktığımda sıkıntı olurdu diye istemedim
Hayırlısı olsun canım.
off bakicaz mecbur bir caresine. Ama ben kendime ve sevgilime güveniyorum.
Bende cocuk olunca diye sormustum aslinda sorumu. Bakalim artik bulucaz bir caresini.
çocuk olunca iş değişiyor tabiki bende şimdi düşünüyorum cocuk olunca calısmaya devam edıcem maasımın yarısını bakıcıya verıcem yapcak bırsey yok
yaşadığın şehire giderlerine göre değişir
ama zor görünüyor
bence sen çalış
maddi ve manevi daha iyi olur diye düşünüyorum
işinin hatta maaş artışının garantisi var heralde ?
diğer açtığınız topikten yola çıkarak söylüyorum
hayalinizdeki düğünün taksitlerini ödemeye aslaa yetmez 900 milyon.
paylaştığın faytonlar hoşuma gitti diye biraz araştırmıştım iki saat herşey dahil 5 milyar civarı sayfalar çıkmıştı karşıma
düşün yani
evet haklisi dogru söylüyorsun bende bunlari düsünmüyr degilim.
ama burada 900 euro maas bile yetmiyor. (teyzem su an ayni durumda hemde 2 tane cocuklari var) kac defa gelip bizden borc istediler faturalari yatiramadiklari icin. ve su an onlar türkiye de bir is kurmayi düsünüyor.
bende isterim cocuguma iyi bir hayat sunayim bende isterim kendi evim olsun. mantikli son bir karar vermek icin de bu konuyu actim almanyadaki yasam sartlarini biliyorum. türkiyede nasil olurmu olmazmi diye fikir almak icin actim bu konuyu.
1000 lira maas aliyor diyelim bende 500-600 lira alsam nasil olur diyoe soruyorum. ilerde ben sevgilimi almanyaya getirdigimde (zor durumda yasarsak burada) düsünmek istemiyorum ah keske türkiyeye gitseydik daha iyi bir hayatimiz olurdu diye.
yazdigin seyler icin tesekkür ederim.
900 lira maaş olsa 400tl kira olsa ee yarısı gitti bile. sen çalışsan bebek oldgunda daha çok para lazım olacak. hadi iş bulmak kolay mı öyle.bir mesleğin var mı. eğer şuan ki hayat standartından aşağıda yaşarsan evlenince mutsuz olursun.bence iyi düşün. hatta mümkünse nişanlın gelsin yurtdışına daha rahat yaşarsınız böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?