Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bi numara beni aradı ve ş yetmeye alt yapınız bilmen ne bire basın dedi bastım bişiyler şöyleyip kapattı. Sadece 2 basarak nasıl dolandırılabilirim balıma bişiy gelirim bilgisi olan var mı
Arkadaşlar bi numara beni aradı ve ş yetmeye alt yapınız bilmen ne bire basın dedi bastım bişiyler şöyleyip kapattı. Sadece 2 basarak nasıl dolandırılabilirim balıma bişiy gelirim bilgisi olan var mı
Tanımadığınız numaraları açmamaya çalışın, başınıza bir şey gelir mi bilmiyorum ama size evet hayır dedirtebilecekleri sorular sorup ses kaydı alıyorlarmış, öyle diyor dolandırılanlar.
O ses kaydını sizin haberiniz bile olmayan abonelikler için kullanıp üzerinizden para kazanıyorlarmış.
Şu tip mesajlara da kanmayın
Bu mesaj dün sabah kızıma gelmiş, dolandırıcı olduğunu anlayınca ekran görüntüsünü alıp mesajı numarayı yasaklayarak silmiş.
Anne 1-2 güne size de aynı yerden mesaj gelir dedi çünkü bizim tüm numaralar eşimin üzerine, gelen mesajlar eşimin adına geliyor:)) artık gsm operatöründen birileri mi verdi numaraları yoksa e devlet hacklenmişti oradan mı bilemem ama bilmediğiniz numaralardan aranırsanız veya mesaj gelirse dikkate almayın.