• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+908509010547 Numaradan aranmak

polyani

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
33
7
1
27
Arkadaşlar bi numara beni aradı ve ş yetmeye alt yapınız bilmen ne bire basın dedi bastım bişiyler şöyleyip kapattı. Sadece 2 basarak nasıl dolandırılabilirim balıma bişiy gelirim bilgisi olan var mı 🙏

Arkadaşlar bi numara beni aradı ve ş yetmeye alt yapınız bilmen ne bire basın dedi bastım bişiyler şöyleyip kapattı. Sadece 2 basarak nasıl dolandırılabilirim balıma bişiy gelirim bilgisi olan var mı 🙏
yani kaçıncı yüzyıldayız şöyle numaraların dolandırıcı olduğunu anlamalısınız artık

Tanımadığınız numaraları açmamaya çalışın, başınıza bir şey gelir mi bilmiyorum ama size evet hayır dedirtebilecekleri sorular sorup ses kaydı alıyorlarmış, öyle diyor dolandırılanlar.
O ses kaydını sizin haberiniz bile olmayan abonelikler için kullanıp üzerinizden para kazanıyorlarmış.

Şu tip mesajlara da kanmayın👇
IMG_5424.webp

Bu mesaj dün sabah kızıma gelmiş, dolandırıcı olduğunu anlayınca ekran görüntüsünü alıp mesajı numarayı yasaklayarak silmiş.

Anne 1-2 güne size de aynı yerden mesaj gelir dedi çünkü bizim tüm numaralar eşimin üzerine, gelen mesajlar eşimin adına geliyor:)) artık gsm operatöründen birileri mi verdi numaraları yoksa e devlet hacklenmişti oradan mı bilemem ama bilmediğiniz numaralardan aranırsanız veya mesaj gelirse dikkate almayın.

Back
X