- 15 Ekim 2016
- 86
- 79
- 38
- 31
- Konu Sahibi evdekimalzeme
-
Hayirli olsun topiginHepinize merhaba hanımlaröncelikle ben yeni üyeyim ve bu ilk başlığım ilk konum uzun olur mu okuyanlar olur mu bilmiyorum ama o kadar takip ettikten sonra kendime en uygun bölümün bu olduğuna karar verdim ve konumu açmak istedim...
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim ev hanımıyım (90 la başladım şu an 88 kiloyum) ve henüz çocuğum yok şunu söylemeliyim ki eşim en büyük en değerli en kıymetli varlığım ve ister inanın ister inanmayın (tabi ki o da böyle olmamı istemez kim ister ki ama) beni hiç kırmadı hiç problem yapmadı incitmedi desteğini de esirgemedi çok dini bütün,inançlı kısacası gerçekten çok şükür çok iyi bir insan,seviyorum vesselam... kendimi bildim bileli fazla kilolarım var. okuyanları sıkmamak adına çok fazla uzatmak istemiyorum hepimizin bildiği meseleler kilosu olan insanların başına gelen her şeyi aşağı yukarı bende yaşadım bilindik şeyler işte tahmin edersiniz.. ekimi yarıladık ve ben kasıma 85 le girip artık kaç hafta kaç ay sürer bilemiyorum 65 kilo olana kadar en azında bir kez olsun 70 in altına düşene kadar devam edeceğim inşallah 3 gündür diyetteyim 2 kilo indim sanırım ödem.. evet birçoğumuz gibi yıllar içinde sayamadığım bilmem kaçıncı ama emin olun en ciddi 2. diyetim ilkinde geçmişte 16 kg verdim sadece ve aldım ne yazık ki.. uzattıysam kusura bakmayın adı üstünde günlük belki okunmaz bile hiç bir fikrim yok sanırım şimdilik bu kadar yeterli yediklerimi yazmaya geçebilirim artık işleyiş böyle diye biliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur
merhaba çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz harfiyen uyamasam da 4. günüm ve az yemeye gayret ediyorum ne kadar güzel yazmışsınız çok sağolun size de kolaylıklar diliyorum kaç kilosunuz acaba ve ne kadar olmak istiyorsunuz her ne kadar yıllardır her şeyi öğrenmiş ezberlemiş olsak da uyguladıklarınızı benimle de paylaşırsanız çok sevinirim
Ayy çok sevindim zaten yasin genç canım bence çabucak atarsın bu yükleri sen ama bırakma canım5. gün -3 kilo87 çıktım az önce tartıda oluyor gibi yeni güne bismillah yağdan da gidiyordur inşallah
Onlardan daha iyi bir başarı elde edebileceğine inan canım.64 benim için mükemmel bir kilo 65 falan olsam daha ne isterim bana 70 lerden aşağı hiç inemediğim için inşallah sizde istediğiniz görünüme kavuşursunuz Allah kolaylık versin herkese burası beni çok motive ediyor hele başarı öyküleri falan nasıl imreniyorum anlatamam
İmrendim sana çok iyi gidiyorsun.birkaç ay sonra eşin seni taniyamiyacak6. gün bu sabah 86 çıktım ve inanamadım gerçekten dünden bugüne 1 kilo daha eksilmiş olabilir miyim eğer öyleyse 6 günde net 3 kilo eksildim demektir her neyse
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
2 zeytin 2 dilim peynir
domates salatalık
çok çok az bal pekmez
bugün yürüyüş iptal leslie yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?