- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
- Konu Sahibi evdekimalzeme
-
Canim bence firsatin varken en azindan evde leslie yap spor yapamiyorsan haftanin 4 gunu 45 dk lik 3 mil yapabilirsin hava guzel oldugu zaman disari at kendini cunku cocuk olunca her istedgin zamn disari cikamiyosun ...ve en azindan 70 kg ile hamile kalmayi dusunebilirsin ama bu kg ile asla kalmamaliisn bence ..hem bebek hem senn sagligin icin cunku yok tansiyon yok seker yok bilmem ne hepsi cikiyor kg olunca ....SendebenBendesen sizde yaparsınız ben yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum doğru söylüyorsunuz eğer zaten hamilelik gibi bi durum oluşmazsa bu sefer gerçekten bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum ama yavaş ama hızlı bi şekilde eninde sonunda vermem lazım bu kiloları anne değilim henüz yaşım da genç eşim benden 8 yaş büyük ama 62 kilo ve çok genç duruyor bende toparlanmakta çooook geç kaldım kendime çok kızıyorum daha geç olmadan üstesinden gelmem lazım zaten doğru dürüst spor da yapamıyorum
teşekkür ederim evet inşallah veririz kışa ve yeni yıla yaklaşık 2 ay kaldı sonrasında da tabiki devam edeceğim ama bu 2 ay 10 günde verebildiğim kadar kilo vermek istiyorumMaaşallah, çok güzel gidiyorsun. Bende takipteyim seni. 85 kiloyum ve bir şey yapmadan 2 kilo vermişim son zamanlarda...bundan dolayı dikkat etmeye başladım. Inşallah veririz kiloları.
Iyi aksamlar canimbugün cumartesi haftada 1 cuma günleri tartılıcam inşallah bugün kaçamak günü oldubiraz moralim bozuktu eşimin de tatili 1 gün olunca bugün saldım herşeyi detaylı yazmak istemiyorum kaçırdım biraz ama az çok yazıcam bir avuç cips 1 çikolata sucuklu yumurta simit poğaça havuçlu patatesli bol sebzeli türlü ve turşu tatlılı dondurma su da bitmedi bugünlük bu kadar yarın aynı düzen devam inşallah okuyacak olan herkese iyi akşamlar
İyi akşamlar öncelikle, aramızda 1 kilo var sadece. Bende hafta sonları çok yiyorum malesef. Cuma gününe kadar En az yarım kilo Verelim ne dersin:)bugün cumartesi haftada 1 cuma günleri tartılıcam inşallah bugün kaçamak günü oldubiraz moralim bozuktu eşimin de tatili 1 gün olunca bugün saldım herşeyi detaylı yazmak istemiyorum kaçırdım biraz ama az çok yazıcam bir avuç cips 1 çikolata sucuklu yumurta simit poğaça havuçlu patatesli bol sebzeli türlü ve turşu tatlılı dondurma su da bitmedi bugünlük bu kadar yarın aynı düzen devam inşallah okuyacak olan herkese iyi akşamlar
aslında miktar olarak çok aşırı yemedim ama evet haftasonu oluşu tetikledi moralsiz olmasam asla ödün vermezdim evet az yiyip de kaçamak yapınca tatlı oluyormuş gerçektenIyi aksamlar canim
Bu ara ben de homini girtlak
Yemek yemekten sikildim artik o kadar cok yedim ki...
Artik az yemek istiyorum kacamak yapinca tatlı oluyo
evet tabiki varım çünkü yarın tam gaz devam :)İyi akşamlar öncelikle, aramızda 1 kilo var sadece. Bende hafta sonları çok yiyorum malesef. Cuma gününe kadar En az yarım kilo Verelim ne dersin:)
Amin canım cumlemiZebugün perşembe ve ben dijital baskül aldım eskisinde 86 yım dijitalde 88 im. şaşırmadım dijitale göre devam edeceğim yani yolum yine çok uzun ama pes etmeyeceğim söz verdim hamile kalsam bile sağlıklı beslenme sonuçta biraz esnetsem bile o gün gelene dek zor da olsa uzun da sürse diyeti tam anlamıyla bırakmayacağım yediklerimi yazamadım işlerim var yarın aileden misafirlerim var e haliyle menü genişleyecek bolca yemek çay yanı tatlı cips falan seviyorlar onlardan yapıcam şimdi bakalım nasıl frenliycem kendimi ALLAH irade versin bana ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?