90'dan 65'e en hevesli yolculuğum,yeniyim desteğinizi bekliyorum:)

Canim bence firsatin varken en azindan evde leslie yap spor yapamiyorsan haftanin 4 gunu 45 dk lik 3 mil yapabilirsin hava guzel oldugu zaman disari at kendini cunku cocuk olunca her istedgin zamn disari cikamiyosun ...ve en azindan 70 kg ile hamile kalmayi dusunebilirsin ama bu kg ile asla kalmamaliisn bence ..hem bebek hem senn sagligin icin cunku yok tansiyon yok seker yok bilmem ne hepsi cikiyor kg olunca ....

Maaşallah, çok güzel gidiyorsun. Bende takipteyim seni. 85 kiloyum ve bir şey yapmadan 2 kilo vermişim son zamanlarda...bundan dolayı dikkat etmeye başladım. Inşallah veririz kiloları.

Maaşallah, çok güzel gidiyorsun. Bende takipteyim seni. 85 kiloyum ve bir şey yapmadan 2 kilo vermişim son zamanlarda...bundan dolayı dikkat etmeye başladım. Inşallah veririz kiloları.
teşekkür ederim evet inşallah veririz kışa ve yeni yıla yaklaşık 2 ay kaldı sonrasında da tabiki devam edeceğim ama bu 2 ay 10 günde verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum

ara öğün 1 muz
6 da akşam yemeği 3 kaşık sade makarna 4 5 kaşık mantar sote 3 kaşık yoğurt
2 litre su bitiyor

bugün cumartesi haftada 1 cuma günleri tartılıcam inşallah bugün kaçamak günü oldu biraz moralim bozuktu eşimin de tatili 1 gün olunca bugün saldım herşeyi detaylı yazmak istemiyorum kaçırdım biraz ama az çok yazıcam bir avuç cips 1 çikolata sucuklu yumurta simit poğaça havuçlu patatesli bol sebzeli türlü ve turşu tatlılı dondurma su da bitmedi bugünlük bu kadar yarın aynı düzen devam inşallah okuyacak olan herkese iyi akşamlar

Iyi aksamlar canim
Bu ara ben de homini girtlak
Yemek yemekten sikildim artik o kadar cok yedim ki...
Artik az yemek istiyorum kacamak yapinca tatlı oluyo

İyi akşamlar öncelikle, aramızda 1 kilo var sadece. Bende hafta sonları çok yiyorum malesef. Cuma gününe kadar En az yarım kilo Verelim ne dersin:)

Iyi aksamlar canim
Bu ara ben de homini girtlak
Yemek yemekten sikildim artik o kadar cok yedim ki...
Artik az yemek istiyorum kacamak yapinca tatlı oluyo
aslında miktar olarak çok aşırı yemedim ama evet haftasonu oluşu tetikledi moralsiz olmasam asla ödün vermezdim evet az yiyip de kaçamak yapınca tatlı oluyormuş gerçekten

dün akşam son kaçamak 1 kupa şekerli süt tozlu kahve ve bir kase patlamış yağlı tuzlu mısır oldu
BU SABAH AYNI DÜZEN DEVAM
2 şekersiz çay 1 2 dilim ekmek 1 zeytin 1 dilim peynir az bal ve pekmez
yarım saat sonra yürüyüşe çıkacağım inşallah

bugün perşembe ve ben dijital baskül aldım eskisinde 86 yım dijitalde 88 im. şaşırmadım dijitale göre devam edeceğim yani yolum yine çok uzun ama pes etmeyeceğim söz verdim hamile kalsam bile sağlıklı beslenme sonuçta biraz esnetsem bile o gün gelene dek zor da olsa uzun da sürse diyeti tam anlamıyla bırakmayacağım yediklerimi yazamadım işlerim var yarın aileden misafirlerim var e haliyle menü genişleyecek bolca yemek çay yanı tatlı cips falan seviyorlar onlardan yapıcam şimdi bakalım nasıl frenliycem kendimi ALLAH irade versin bana ne diyeyim

Amin canım cumlemiZe
Battiysak hep çevre yüzünden battık
İnşallah diyetini unutmaz sin az yersin

Selam canım, topiğin hayırlı olsun
Ben de bugün üye oldum uzun yılların takibinden sonra iradene hayran kaldım, valla bravo sana! Bu süreçte hamile kalsan da sakın dengeli beslenmeyi ihmal etme bence de. kendimi bildim bileli hep kilo problemim olmuştur fakat 2 yıldır evliyim ve şu anda ömrüm boyunca olmadığım kadar kiloluyum. hamilelik istiyoruz hep negatif çıkıyor, kilodan mı diye düşünüyorum artık o yüzden bu perşembe diyetisyende randevu aldım ! inşallah başarıcam ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…