- 15 Ekim 2016
- 86
- 79
- 38
- 31
- Konu Sahibi evdekimalzeme
-
Neden olmasın bir başarı hikayeside sen yazarsın benim gibilere örnek olursuninşallah dediğiniz gibi olurSendebenBendesen :)
Daha cocuk olmadan bol bol cik dışarı yuru.benim uc yasinda ufaklik var esimin agzinin icine bakiyorum cikabileyim diyeSendebenBendesen sizde yaparsınız ben yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum doğru söylüyorsunuz eğer zaten hamilelik gibi bi durum oluşmazsa bu sefer gerçekten bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum ama yavaş ama hızlı bi şekilde eninde sonunda vermem lazım bu kiloları anne değilim henüz yaşım da genç eşim benden 8 yaş büyük ama 62 kilo ve çok genç duruyor bende toparlanmakta çooook geç kaldım kendime çok kızıyorum daha geç olmadan üstesinden gelmem lazım zaten doğru dürüst spor da yapamıyorum
Daha cocuk olmadan bol bol cik dışarı yuru.benim uc yasinda ufaklik var esimin agzinin icine bakiyorum cikabileyim diye
evet teşekkürler bu sabah tartıldım 7. günüm ve çok şükür 86 kiloyum bu hızla devam etmez tabi ki yavaşlar ilerleyen haftalarda aylarda ama olsun 4 kilo hafiflemişim çok mutluyum tartı indikçe bırakası gelmiyor ki zaten insanınCanım okudum tüm yazdıklarını 3 kilo gitmiş bile devam et hedefine ulaşana kadar.
teşekkür ederim evet kış gelmeden dışarıda ne kadar yürüsek o kadar iyi evde kışın çok canı istemiyor insanın hareket etmeyi inşallah sizde istediğiniz gibi çıkıp yürümeye fırsat bulursunuzMasallah masallah cok iyi gidiyosun
Bakalim ben de yarin baslicam yuruyuslerime
Esimle anlasma yaptik bakalim ufakliga bakma konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?