90'dan 65'e en hevesli yolculuğum,yeniyim desteğinizi bekliyorum:)

akşam terbiyeli ıspanak sapı çorbası ve zeytinyağlı diyet pırasa yemeği var eşime de bunları pek sevmediği için klasik bir makarna da yapıcam umarım ben 2 çataldan öteye gitmem

ne kadar kısarsam kısayım çok gibi geliyor hala yediklerim 800 kalori uygulamak istiyorum ama elimden gelen bu geç de olsa uzun da sürse bıktıran katı diyetlerden olsun istemiyorum artık oluruna bıraktım dikkat ediyorum mümkün olduğunca frenliycem kendimi

yemek 6 da yendi
2 kaşık yoğurt
5 6 kaşık diyet pırasa
2 kepçe terbiyeli ıspanak sapı çorbası
fazla olarak sadece 5 tane soslu midye makarna tabi ki hayır diyemedim günü kapatıyorum su içerim artık 11 gibi de uyursam tamamdır

SendebenBendesen sizde yaparsınız ben yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum doğru söylüyorsunuz eğer zaten hamilelik gibi bi durum oluşmazsa bu sefer gerçekten bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum ama yavaş ama hızlı bi şekilde eninde sonunda vermem lazım bu kiloları anne değilim henüz yaşım da genç eşim benden 8 yaş büyük ama 62 kilo ve çok genç duruyor bende toparlanmakta çooook geç kaldım kendime çok kızıyorum daha geç olmadan üstesinden gelmem lazım zaten doğru dürüst spor da yapamıyorum

Daha cocuk olmadan bol bol cik dışarı yuru.benim uc yasinda ufaklik var esimin agzinin icine bakiyorum cikabileyim diye

bakalım yeni yeni çevre ediniyorum 3 yıldır evliyim ve ilçede yaşıyorum bi arkadaşla haftanın en az 3 günün yürümeye çalışıyoruz mümkün olsa her gün yürürüz onun çocukları var işi gücü oluyo bende ilçede tek çıkmaya çekiniyorum o da tek çıkmıyormuş 12 yıldır buradalarmış düşünün çok garip bakıyorlar kalıyo bazen kış geliyor artık yürümesem de leslie ye de başlamam lazım size de allah kolaylık versin ne kadar kilo verirsek kardır cevap yazarak beni de motive ediyosunuz tekrar teşekkür ederim

Daha cocuk olmadan bol bol cik dışarı yuru.benim uc yasinda ufaklik var esimin agzinin icine bakiyorum cikabileyim diye

bakalım yeni yeni çevre ediniyorum 3 yıldır evliyim ve ilçede yaşıyorum bi arkadaşla haftanın en az 3 günün yürümeye çalışıyoruz mümkün olsa her gün yürürüz onun çocukları var işi gücü oluyo bende ilçede tek çıkmaya çekiniyorum o da tek çıkmıyormuş 12 yıldır buradalarmış düşünün çok garip bakıyorlar kalıyo bazen kış geliyor artık yürümesem de leslie ye de başlamam lazım size de allah kolaylık versin ne kadar kilo verirsek kardır cevap yazarak beni de motive ediyosunuz tekrar teşekkür ederim

Canım okudum tüm yazdıklarını 3 kilo gitmiş bile devam et hedefine ulaşana kadar.
evet teşekkürler bu sabah tartıldım 7. günüm ve çok şükür 86 kiloyum bu hızla devam etmez tabi ki yavaşlar ilerleyen haftalarda aylarda ama olsun 4 kilo hafiflemişim çok mutluyum tartı indikçe bırakası gelmiyor ki zaten insanın

7. GÜN (-4 KİLO) 86 KG HER GÜN 2 LİTRE SUYUMU İÇİYORUM

KAHVALTI
2 bardak şekersiz çay
yarım dilim tam buğday ekmeği
peynirli kaşarlı yumurta
domates salatalık

ARA
1 küçük mandalina

1 SAAT YÜRÜYÜŞ

ÖĞLE
1 tabak diyet zeytinyağlı pırasa 1 kupa ayran

Masallah masallah cok iyi gidiyosun
Bakalim ben de yarin baslicam yuruyuslerime
Esimle anlasma yaptik bakalim ufakliga bakma konusunda

Masallah masallah cok iyi gidiyosun
Bakalim ben de yarin baslicam yuruyuslerime
Esimle anlasma yaptik bakalim ufakliga bakma konusunda
teşekkür ederim evet kış gelmeden dışarıda ne kadar yürüsek o kadar iyi evde kışın çok canı istemiyor insanın hareket etmeyi inşallah sizde istediğiniz gibi çıkıp yürümeye fırsat bulursunuz

ben burada yeni çevre ediniyorum demiştim yarın sabah kahvaltı günümüz var 2 haftada bir olacak vicdan azabı çekmemek için sonunda bu akşam ekstradan leslie yapıcam inşallah yarın da yürümesem bile yine evde yaparım yazayım da artık utanıp harekete geçeyim

8. gün 86 kilo kahvaltı günümüz var bugün
sabah gitmeden 2 şekersiz açık çay 1 dilim ekmek sahanda yumurta biraz pekmez peynir 3 siyah zeytin

kahvaltı davetinde öğleye doğru
2 demli şekersiz çay 1 dilim beyaz ekmek 1 ince kuru börek 2 dilim boş (kömbeymiş adı) kete gibi bir şey
1 haşlanmış yumurta 1 yeşil 1 siyah zeytin 2 peynir 2 çatal yaş pasta evet yememem gereken şeyler vardı ama yedim çok büyük bir pişmanlık duymuyorum öğle yemeği oldu bu zaten birazdan da çıkıp yürüyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…