- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.981
Benimkide son haftasına girdi canım bugün carsıya cıktı yarında cıkacam dedi.
Sık sık aradı fazla sıkmıyorlar heralde normalde bu kadar arayamazdı
Tabikide yerine göre degisir heryeri aynı tutmamak lazım...
İçtimadan sonra arar canım bekle biraz daha...
Disiplin değil de..yemin töreni oldu mu ? Eger olmadıysa yogunluk vardır ve sıkı çalışma içerisinde oluyorlar..
Nasıl yani perşembeden beri görüşemiyor musunuz ?:96: Senin arayabileceğin bi numara falan yok mu ?
Ayrıca merak ettim yeri neresi askerinin ?
Yeri izmir bgüne kadar hiç böyle birşey olmadi çok rahattik her gün arardi yinede birşey var o zaman ama en son knştugumuzdad bişrey söylemedi hiç böyle yapmazdi of
bu saate kadar ictimami kalir canim ya 10 da en geç yatiyolar die biliyorum
Canım bu saatlerde oluyor zaten benimki bazen 11de bile arıyor.
Sen bi ara derim ben ordan birilerine sor cagıttır canım.
Yemin töreni çoktan oldu haziranda fln.. bitio acemiliği bu hafta bi daha yemin töreni yapmazlar heralde ?
Evet görüşemiyoruz perşembden beri ve çok garipp hayir yok bir arkdaşinin numarasi var onuda arayamam ben beklicem artik olmazsa annesini yarin arayip öğrenicem bakalm .. yeri izmir cnm
Hmm bilmiyordum onu hiç söylemedi genelde 10 a kadardi bizimki bn hep öyle biliyordm .
Yarina kadar beklicem ne oldugu çikar ortaya zaten yarina kadar
Tabi ki de olmaz tören
Sen içini ferah tut canım yinede , umarım bi problem yoktur..
Benim askerim de izmir de canım..Usta birlikte..Bende bu güne kadar problem yasamadım arama konusunda falan..Gerçi bunun izmir olmasıyla alakası pek yok..Ne bileyim belki görevinden ötürü birliğinde mi değil acaba ..bilemiyorum ki..
ne bilim öyle sorunca bi daha mi oluo acaba dedim
Umarm yoktur ama var gibi birşeyler artik neyse bakalm beklicem
Bizim usta birliğide izmir olcak yine
bizde bugüne kadar hiç yaşamadikta arama konusunda problem bu iki gün bi garip oldu ne oldu bilmiyorum işte
hiç yapmazdi böyle . Birliğinde bile olmasa hep bir şekilde haber veriyodu hiç bu kadar birakmazdii ya hadiii ara ara ara pouf
Benimkisi arıcak mesela bekliyorum suan dedigim gibi bazen intikal var diyor bn pek anlamam ama o zaman 11 de bile arıyor.
Bekleyebiliyorsan bekle ama bn arardım canım ara ne olacak ki:26:
Merakta kalmak cok kötü bisi
Sormamın nedeni şu canım ... belki tören olmamıştır son hafta yogun olur...öyle ya tören olmuş senin ki demekki uzun sürmüş acemilik..
biz tören sonrası ayrıldık birlikten ondan dolayı sormak ve yardımcı olmak istedim........
Bende şiddetle aramanı tavsiye ederim..
Perşembe öğlen görüşmüşsünüz..
Ara sor telefona gelemezse bile bilgi alırsın mutlaka...Böyle beklemen zor olur olur canım..
Böyle bek le ye mez sin...
Hmm anladm evet canım bizim 75 gün oldugu için acemililk erken yaptilar ve sonra yine orda klamaya devam ettiler bn suanda orasini düşünemedm k. bakma dedigin gibi bazilari yeminden sonra ayriliyorlar birlikten yardimcida oldun zaten cnm umarm gülücüklerimi yanlş anlamamişsindir :/
Yok yok beklicem ben bi yarin olsnda ondan sonra artik malesef beklicem pis gururum işte napim
...tahmin ettim geniş düşünmeyeceğini olayın gerginliği üzerinde..
e bekle bakalım..mutlaka vardır bi sebebi..aydınlanırsın inşallah en kısa zamanda..
içini ferah tutmak birinci vazifen..asker yareni
Sevindm yanliş anlasilmadigima )))
tuutabilidigim kadar tutuyorum bakalm ne kadar daha vazifemi yerine getirebilcem inşallah uzamadan aydinlnirim aynen. ayrica teşekkür ederm ikinizede yardimci oldugnz için iyi akşamlar kçaym ben ama bu arada beklemeye devammm :)
Afyonda ne olur km blr derken onu kast etmedm cnm...
Hataydayken beni kıskanrmak için hatayn kızları çok gzel felan diyordu.ben gzel olmadıklarını bldgm için yne bi şekilde alttan alıyordum.
Şimdide afyonun kızları gzel dicek ve busefer gerçekten güzel oldugunu bldgm için
Çıldırcam..Haklısın dinletmeyi bilmem lazım gelince bi sopalim sunu
sen nerelisin bakalım
zamanında dediydiler Eylem e yapma etme şehirlerle güzellik oranı yapma diye ama....Dinletemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?