- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.941
Afyonda ne olur km blr derken onu kast etmedm cnm...
Hataydayken beni kıskanrmak için hatayn kızları çok gzel felan diyordu.ben gzel olmadıklarını bldgm için yne bi şekilde alttan alıyordum.
Şimdide afyonun kızları gzel dicek ve busefer gerçekten güzel oldugunu bldgm için
Çıldırcam..Haklısın dinletmeyi bilmem lazım gelince bi sopalim sunu
usta birliğinin nere çıktıgı belli oldu
AFYON!!
Afyon & il jandarma' ya
bu il hakkında bilgisi olan varmıımesela turstk bi yermi sonucta ege bölgesinde
Ve kızları nasıl güzelmii ( of of )
Yazın çokmu sıcak oluyor ? kışın nasıl
Ve çarşısı nasıl ?
Simdiden tsk ..
Mehtab 5.
Ay eğlem forumumuza ilginçlik katıyorsun
Hatırlıyorum daaa biz usta birliğini öğrendiğimizde eğitimleri nasıl, rahat yerler mi, terör var mıdır, yemekleri nasıldır vb. sorular sorduk birbirimize.
Sen kızlarından bahsediyorsun..
Evet Afyon'un kızları güzeldir Egeliler sonuçta
Sen bence askerini çarşıya fln çıkarma aman aman
5 bin sözleşmeli er alınacak
Genelkurmay Başkanlığının kısa dönem yükümlülerin askerlik süresini 6 aydan 8 aya çıkararak, ordu içindeki kısa dönem askerler ile uzun dönem askerler arasındaki farkın indirilmesi yönünde tavır takındığı kamuoyuna yansımıştı. Ancak, hükümet üyelerinin üniversite mezunu yükümlülerin daha az askerlik yapmasının hakkaniyete uygun olduğu yönündeki açıklamalarının ardından kısa dönem askerler için 6 aylık sürenin değişmeyeceği, daha sonra da 4 aya inebileceği ifade ediliyor. Askeri kaynaklar, bu yöndeki nihai kararın hükümet tarafından verileceğine işaret ediyor.
Özellikle sözleşmeli er alımının başlaması, bazı terör bölgelerinde profesyonelleşmenin tamamlanması ve orduevlerinden er/erbaşların çıkarılmasının ardından TSKnın asker ihtiyacını karşılama oranını yükselttiği belirtiliyor. İlk etapta 5 bin sözleşmeli er alınacağı ve bu isimlerin eylül ayında görevlerine başlayacağı bu rakamın daha sonra 30 bine çıkabileceği ifade ediliyor. Askerliğin 12 aya inmesi durumunda silah altında bulunan yaklaşık 500 bin uzun dönem yükümlünün 400 bine ineceği tahmin ediliyor. Yaklaşık 100 bin askerin derhal terhis olmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.
Görünce eklemeden edemedim..
5 bin sözleşmeli er alınacak
Genelkurmay Başkanlığının kısa dönem yükümlülerin askerlik süresini 6 aydan 8 aya çıkararak, ordu içindeki kısa dönem askerler ile uzun dönem askerler arasındaki farkın indirilmesi yönünde tavır takındığı kamuoyuna yansımıştı. Ancak, hükümet üyelerinin üniversite mezunu yükümlülerin daha az askerlik yapmasının hakkaniyete uygun olduğu yönündeki açıklamalarının ardından kısa dönem askerler için 6 aylık sürenin değişmeyeceği, daha sonra da 4 aya inebileceği ifade ediliyor. Askeri kaynaklar, bu yöndeki nihai kararın hükümet tarafından verileceğine işaret ediyor.
Özellikle sözleşmeli er alımının başlaması, bazı terör bölgelerinde profesyonelleşmenin tamamlanması ve orduevlerinden er/erbaşların çıkarılmasının ardından TSKnın asker ihtiyacını karşılama oranını yükselttiği belirtiliyor. İlk etapta 5 bin sözleşmeli er alınacağı ve bu isimlerin eylül ayında görevlerine başlayacağı bu rakamın daha sonra 30 bine çıkabileceği ifade ediliyor. Askerliğin 12 aya inmesi durumunda silah altında bulunan yaklaşık 500 bin uzun dönem yükümlünün 400 bine ineceği tahmin ediliyor. Yaklaşık 100 bin askerin derhal terhis olmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.
Görünce eklemeden edemedim..
Güzel şeyler olsun artık.....Olmalı ! ! !
Duyun sesimizi yahu
Demet akalından,
Kadere inanırım olacakk! olacak! şarkısını sana armağan ediyorum arkadaşım
Olur olur bu kez olur
Hadi inşallah dert ortağım
Düşünsene şafak çizelgesini bir çırpıda karalamak ahhhh.... Nolur Allah'ım nasip olsun yaa...Hayırlısıysa olsun istediklerimiz.......
Yoksa biz 15 aya çoktan eyvallah dedik..Gönderdik :85:
Hadi inşallah dert ortağım
Düşünsene şafak çizelgesini bir çırpıda karalamak ahhhh.... Nolur Allah'ım nasip olsun yaa...Hayırlısıysa olsun istediklerimiz.......
Yoksa biz 15 aya çoktan eyvallah dedik..Gönderdik :85:[/
Haydaa!...Yazdım başarısız dedi aynı şeyi bida yazim dedim üstte çıkmış yazdığım..KK yı fazla mı yoruyoruz ne
Evet canım benim...Yılın süprizi olur bizim için
Fazla da üzerine konuşmak istemiyorum gerçi.Olursa olur bakalım.:82:
Selam ezgi :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?