91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Öncelikle ne bu şiddet bu celal...eylemsaglam afyon un kızı güzeldir hatay ın kızı çirkindir diye birşey yok(diyorsun ya güzel olmadıklarını bildiğim için diye)..ayıp etmişsin varsa burda arkadaşlar görürsün
güzellik bakmaz ege marmara dogu...kendinde güven eksikliği var senin...ve bu büyük problem...

hemen toparlan...askerin yapar blöfü sen yem olursun kalırsın kızgınlıgın ve kıskanclıgınla..bir ilişkide güven varsa gözünü kapat

ayrıca basit kıskançlıklar bi ilişkide neden yer alır ki?
saçma

Ee hadi bi şafak yazalım

Şafak 390.............

Evveettt yatayım ben bugün büyük gün...:81:

Aşkımın gözlerine bakmak

Hmmmm huzur dolu bakışlar.. İyi ki varsın canımın içi.. SENİ ÇOK SEVİYORUM MY

Ay eğlem forumumuza ilginçlik katıyorsun
Hatırlıyorum daaa biz usta birliğini öğrendiğimizde eğitimleri nasıl, rahat yerler mi, terör var mıdır, yemekleri nasıldır vb. sorular sorduk birbirimize.
Sen kızlarından bahsediyorsun..
Evet Afyon'un kızları güzeldir Egeliler sonuçta
Sen bence askerini çarşıya fln çıkarma aman aman

Son düzenleme:
300 lü rakamları sevdim.. Umarım hep böyle çabuk geçiyormuş gibi hissederim..
393.. Başka yok.

Sen de eğlendin değil mi Ezgi
Mesela ben sırf İzmir'in kızları için gelmesini istemiyorum İzmir'e
Maazallah burada onu haamm yapıcak bir adet İzmir kızı bekliyor olabilirr

5 bin sözleşmeli er alınacak

Genelkurmay Başkanlığı’nın kısa dönem yükümlülerin askerlik süresini 6 aydan 8 aya çıkararak, ordu içindeki kısa dönem askerler ile uzun dönem askerler arasındaki farkın indirilmesi yönünde tavır takındığı kamuoyuna yansımıştı. Ancak, hükümet üyelerinin üniversite mezunu yükümlülerin daha az askerlik yapmasının hakkaniyete uygun olduğu yönündeki açıklamalarının ardından kısa dönem askerler için 6 aylık sürenin değişmeyeceği, daha sonra da 4 aya inebileceği ifade ediliyor. Askeri kaynaklar, bu yöndeki nihai kararın hükümet tarafından verileceğine işaret ediyor.
Özellikle sözleşmeli er alımının başlaması, bazı terör bölgelerinde profesyonelleşmenin tamamlanması ve orduevlerinden er/erbaşların çıkarılmasının ardından TSK’nın asker ihtiyacını karşılama oranını yükselttiği belirtiliyor. İlk etapta 5 bin sözleşmeli er alınacağı ve bu isimlerin eylül ayında görevlerine başlayacağı bu rakamın daha sonra 30 bine çıkabileceği ifade ediliyor. Askerliğin 12 aya inmesi durumunda silah altında bulunan yaklaşık 500 bin uzun dönem yükümlünün 400 bine ineceği tahmin ediliyor. Yaklaşık 100 bin askerin derhal terhis olmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Görünce eklemeden edemedim..

İsabetli olur böyle olması...
Ordu evlerinde,tatil kamplarında personel olarak yapılan askerlik bana hep saçma gelmiştir. Asker fazlalığından tamamen. Askerler orada zorunlu 15 ay tutulacağına personel alımı yapılsın iş alanı da açılır hem gençlere.Bakalım bu profesyonelleşme adımları nasıl atılacak ne kadar zaman alacak.

Sanırım yavaş yavaş akılları başlarına geliyor ve bir düzen oluşturuyorlar.
Umarım bir çok şey gibi buda laf kalmaz.

Güzel şeyler olsun artık.....Olmalı ! ! !

Duyun sesimizi yahu

Bugün de daldım gözlerine prensim benim..Ağladım seni görünce karşımda dayanamadım o masum surata
Ne yazık ki sonuna geldik, ama olsun gördüm güzel yüzünü duydum sesini...Bana bakışların yokmu ahh canımın içi..hep ol sen...
Yavaş yavaş birliğine dönmek için yola koyuldun bile..Artık haftaya :97:
:98:

Şükrediyorum rabbime gittiğin günden beri hergüne sabaha sesinle seninle uyandım..İyi gecelerimi aldım senden...Konuşmadığımız gün yok...Hep böyle devam eder inşallah canım sevgilim...Bütün uğraşların verdiğin mücadeleler için sana çok teşekkür ederim...

Öyle ya az fedakarlık yapmadın benim için.:85:.Ama bil ki geldiğin zaman asla yanından ayrılmamak üzere seninleyim...
Sen ne kadar söylesen de seni mutlu etmek için elimden geleni yapıcam..Emin ol yakışıklı prens bende öyle..bende....
Biz birbirimizin aşk dolu ilk bakışlarıyız

Demet akalından,
Kadere inanırım olacakk! olacak! şarkısını sana armağan ediyorum arkadaşım

Olur olur bu kez olur

Hadi inşallah dert ortağım
Düşünsene şafak çizelgesini bir çırpıda karalamak ahhhh.... Nolur Allah'ım nasip olsun yaa...Hayırlısıysa olsun istediklerimiz.......
Yoksa biz 15 aya çoktan eyvallah dedik..Gönderdik :85:

Son düzenleme:

Evet canım benim...Yılın süprizi olur bizim için
Fazla da üzerine konuşmak istemiyorum gerçi.Olursa olur bakalım.:82:

Son düzenleme:
Oy oy İnce İnce Memed

Yüreğimde sancı Memed

İçimde kara sevda

Alnımda yazgı Memed
:98:

Adına kurban olurum senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…