91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Doğu olduğu için.. Şükür ki bizim 2 hafta da 1. Bazı yerlerde hiç yok.

Hmm anladım canım..
Tabi şükretmek lazım..Beterin beteri var en nihayetinde..Bizim 2. çarşımızdı ama bi bakarsın kitlenir..Herşeye hazırlıklı ve tatminkar olmak lazım..

sally

aakideş..çok denk geliyorum sana..okuyup kaçıyorsun ..bi selam ver vesselam

Haydi saat "7" ol bakim...Ol, ol ki aşkım eşofmanlarını giysin ohh rahat rahat paşam..

Hem yaşasın bu türk telekom hiç bitmesin kampanya askerlik bitene kadar:90:

Reklam kokuyor sanırım buralar :82: Ayy ben bi alemim ya

Son düzenleme:
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın

Aşkımmm çarşı günleri böyle bi dengem gidiyor Kafamı toparlayamıyorum seni gördükten sonra
Yere göğe sığamıyorum.....................................:85::85::85::85::85::85:

Sorma sorma :90:
Stres atıyorum kendimce

ya kızlar birşey sorcam belki bilirsinz aklima takildi acemi birliğininn son haftasina giriyolar bu hafta dokuzunda bitiyor bu nedenle acaba sıkı disiplin fln olur mu ?
En son perşembe öğlen aradi veondan sonra şu saate kadar hiç ses yok normalde bugn çarsi gününete giriyordk ama ordanda ses yok off kafama karişiti neden acaba yaaaa ::/

Benimkide son haftasına girdi canım bugün carsıya cıktı yarında cıkacam dedi.
Sık sık aradı fazla sıkmıyorlar heralde normalde bu kadar arayamazdı
Tabikide yerine göre degisir heryeri aynı tutmamak lazım...
İçtimadan sonra arar canım bekle biraz daha...

Disiplin değil de..yemin töreni oldu mu ? Eger olmadıysa yogunluk vardır ve sıkı çalışma içerisinde oluyorlar..

Nasıl yani perşembeden beri görüşemiyor musunuz ?:96: Senin arayabileceğin bi numara falan yok mu ?

Ayrıca merak ettim yeri neresi askerinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…