91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kış gelsin dedim vallahi de getirdim galiba..Geceler çok soğuk ıssız ve karanlık
Neyse ki biraz nefes alabildik sıcaklardan

Aynen öyle valla baymıştı sıcaklar üşüdüğümü hissettim.Aşkım'da serinlemiş çok şükür..Tek sorunum sıcaklar diyordu :93:
Dışarıda işlerim vardı üzerime hırka aldım düşün

İyi diyelim iyi olalım...Şafak attırmacaya devam..

Demek İzmircağzım da serinledi he..:) Buralarda bir soğuk var kış resmen.Pazartesi günü dönüyorum artık evime. Sizler nasılsınız 91-2 sakinleri?yoklayim bir dedim forumu=)

Demek İzmircağzım da serinledi he..:) Buralarda bir soğuk var kış resmen.Pazartesi günü dönüyorum artık evime. Sizler nasılsınız 91-2 sakinleri?yoklayim bir dedim forumu=)

Evetttt İzmir Li serinlemiş oralar...Prensim öyle söylüyor..
Hadi gel artık foruma hareket katalım
Forum ölüyor

Yetiş !!!

Evetttt İzmir Li serinlemiş oralar...Prensim öyle söylüyor..
Hadi gel artık foruma hareket katalım
Forum ölüyor

Yetiş !!!

yalnız 2-3 gün sonra tekrar bunaltıcı sıcakların döneceği duyumunu aldım ama..Evet pek sessiz kalmış bizim 91/2 ler..Arada bakıp cıkıyorum bende Dönüyorum pazartesi bi aksilik cıkmazsa hareketlenir ozaman herhalde
 Şimdi çıkıyorum daha sonra gelirim yine.hoşçakal

Öyle böyle geliyor sonbahar işte... İnan buz gibi burası hırkamı giydim çoraplarımı giydim
Gel canım bi el atalım bari Bu forumu plakaları sayarken göreceğim ben yani bizleri :87::87:

Tamam canım hoşçakal görüşürüz :80:

Çarşı günümüz gelsin artık...
OFffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok sıkıldım ben :84:

ÖZledim ya

Hoşgedin canım
Bugünde ben seni ağırlayayım bizim forum da he

Çok şükür canım, sen ?

hoşbulduk cnmmcım..nası olsun dü girememiştim şimdi acısını çıkarıorum..bizim forumdada muhabbetalmış yürümüş oku oku bitmedi..sen nasılsın nası gido şafak attırmaca

hoşbulduk cnmmcım..nası olsun dü girememiştim şimdi acısını çıkarıorum..bizim forumdada muhabbetalmış yürümüş oku oku bitmedi..sen nasılsın nası gido şafak attırmaca

Evet baktım göremedim seni canım...Sorma sorma sohbet koyu orda bende oradaydım bugün..Bizim forumda sayımız az kimsecikler yok,, olmayınca canım sıkılıyor bende oraya transfer oluyorum 3 5 sohbet oluyor iyi oluyor...

Şafak attırmaca idare ediyoruz işte ,, bu günde bitti onun keyfi var bi nebze...

merhaba kızlar nasılsınz bakalım durumlar nasıl

ewt bi sessizlik var..oh oh gel gel bizde vakit geçer hemncik.. giremedm yoktum cnm dün..ewt güzel geçio şafak pazartesi 80leride yemiş olucm çok güzel adım adım yaralıoruz 200leri..arkamızda sen varsın..

Ben şimdilik çıkıyorum prensim hatta...

İyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…