91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Topic te kimseler yok Her zaman ki gibi Bende aşkımla konuştum morallendim fııırttt geldim
Ay artık şu profilimde ki medeni durum sorusunun evli olması için delireceğim artık :86:

Nen var canım :97:
İyi misin?

Dün askerim kavga etmiş..
Gerizekalının biri küfürlü konuşuyormuş askerimde uyarmış güzel konuş diye buda hiçbirşey söylemeden gel benim paşamın boşluğuna tekme at Benimki durur mu? Allah ne verdiyse.. Sonra gece yarısı gelmiş çocuk özür dilemiş ama olay kapanmadı gibi geliyor bana..
Off bu insanlar

Son düzenleme:

Hadi ya ..Ne kadar gıcık ve sinir bozucu bi durum..Herkes anlayışlı ve hoşgörülü olsa halbuki ne gerek var böyle salaklıklara...
Seninki de haklı şimdi insanın ağrına gider..Bende askerimi hep uyarırım aman bak biri birşey der aldırma etme çok sinirlidir korkarım sinirinden..
Allah göstermesin bir daha canım ya..Söyle askerine boşver aldırmasın tamam çocugun yaptıgı hoş birşey değil ama mazallah uzar gider sonu fena olur...
Değmez...

Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Gene bir cehennem var yastığımda..........

Aynen canım.. Sakinleştirene kadar göbeğim çatlıyor. Şimdilik sorun yok gibi, hayırlısı..

bu ağır yükü taşımaya devam edeceğim ...
taaa ki sen gelene kadar...

379 :98:

Aşağı Yukarı Yemişlililer
Bayıldım diziye çok komik yahu...Bununla süper zaman geçer :90:

Valla bu forum çok sessiz kaldı ...Özge malum giremiyor pek fazla..Mercem desen yok...
E sen bir de ben

Saha boş kaldı

Neyse canım kitabım beni bekler başucumda..
İyi geceler görüşürüz

Amanın bu nasıl bir yagmurdur :96::96:
Hadi kış gelsin kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…