91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

veeee saat buçuk olur sevgilimin nöbeti biter.... şimdi telefon çalar, yasemin gider
görüşürüz kızçeler...

Bu ne ya bugün tam 8 saat nöbet tutmuş oluyoruz ara ara. Şimdi de 23.30-1.30 nöbetimiz var...Kurban olduğumun ayakları çok ağrımış

Şükürler olsun ki haftaya sadece geceleri 2 saat tutacağız...Çünkü 75 günlük yapan acemiler gelecek Sıra onlar da
Şuan da dağıtım iznindeler ya..
Haftaya telefonumuzda oluyor
Oy süper
Anlaşılan haftaya süper olacak

Smiley hulahop çevirdikçe benim de canım çekiyor
Alayım birtane

Bugün gidişinin 75. Günü sevgilim.
Eksilişimin 75.günü.
ve...
Ben seni çok özledim hemde ÇOK!..
Her zaman şansım olduğunu bana hissettirdin şimdi daha da şanslı hissediyorum kendimi..

Herkesin her şeyi olsun,benim bir tek 'sen'im olsun!

Santim santim çürüyorum sevdiğim yokluğunda...

Öyle zor ki.....herşey öyle ağır geliyor ki....saatlerce telefonda olurduk hatta konuşarak sabah ezanına birlikte çıkardık...
Ah koca bebeğim benim çok özledim seni.
Yokluğun da buralar da takılıyorum işte aşkım..Açmazdım bile kk yı şimdi buralar teselli aramak için gezdiğim diyar oldu...

Çok seviyorum seni,,ölürüm ben sana,,herşeyimsin bu hayatta ki tek varlığımsın...
Çok özledim beni bebek gibi sevmelerini

Derin bir ah çekiyorum yanıyor içim...
Dayanamıyor gönlüm hasretine..........

Niye böyle niye...Artık çok yoruldum bıktım aşkım sensizlikten ....

Susmak zorundayım değil mi birşey demeden elim kolum bağlı beklemek zorundayız..
Susmak zorundayız avaz avaz......................... Nefret diyorum sensiz geçen her günümden..Yaşamıyorum bile..İğreniyorum...Bıktımmm.....Bıktımmm.....
Çok doluyum çok....Geçsin artık bu günler...

İçimi kemiriyor pis düşünceler...Yedi bitirdi beni hasretin...

Sakin Yasemin, sakin canım..
Geçiyor, geçecek bak. Böyle yaparsan zehr olur her ikinize de..
Sabır, sabır, sabır.

Sakin Yasemin, sakin canım..
Geçiyor, geçecek bak. Böyle yaparsan zehr olur her ikinize de..
Sabır, sabır, sabır.

Ah canım çok haklısın ..sabır sabır sabır...
Nedense gerginlik var üzerimde...Şimdi aradı huzurum konuştuk keyfim yerine geldi :87:

Gülün rengi solmuş
Çiçekler sensiz
Şarkıların tadı yok
Türküler sensiz
Ben sensiz yorgunum
Ben sensiz vurgunum
Ben sensiz sürgünüm​

Yokluğun ölüm
...............................................
:85::85::85::85::85:​

Aşkım askeriyede göze batmış Arkadaşları demiş sen gecenin bi yarısı sabahın bi körü sürekli telefondasın
Aşık oğlan

Off çok özledim leyynn ben senin mis kokunu huzur bulduğum kokunu teninin kokusunu...
Çok aşığım ben sana beyzadem
Nefeslerine kurban olurum senin Aşkım atletin üzerimde siyah olan varya bana elbise gibi oluyor ama neysem sen kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…