- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Bilmiyorum ki yaa :18:
2 gündür görüşemedimm..Kütahyada kuzeni var okuyan o gitmiş bi bakınayım diye görüştürmemişler, tele vermişler işte dün..Ben iyiyim söyle herkeze demiş. Ablası iletti bana da son aldığımız haber o zaten çok arıyoruz diye ona orda laf falan etmesinler diye aramıyorum.Ben burda merkatan arıyorum ama ona orda zorluk çıkartmasınlar diye bekliyorum kendi arasın diye..Yarın aramazsa dayanamıcam arıycam
Benim askerimde bugün aramadı..İlk defa bugün konuşamadım
İnşallah gün bitmeden arar uyuyamam yoksa
Benim askerimde bugün aramadı..İlk defa bugün konuşamadım
İnşallah gün bitmeden arar uyuyamam yoksa
Ben de uyuyamıyorum dün geceyi nasıl geçirdim bilsen...Bu gece de öyle olsun istemiyorum.Napsam ya arasammı ki?
Ya şimdi ailesi de ulaşamıyor ya ben arasam görüştüm desem abes olur diye şaapamıyorum da. Bana kalsa arıcam şimdi
Canlarım daha acemi birlikte ya bizimkiler bende sordum seni arayıp isteyebileceğim bi numara varmı yok askım dedi henüz mangalarımız belli değil...hepimizin telefonu bos bulunca saldırıyoruz dedi..kimseyi arayan yok burda da dedi..şimdi yogunlar yemin töreni çıksın işin içinden daha rahat olurlar işleri sabit belli olur...ben yemin törenine gidince herseyi detaylı ögrencem nedir nasıldır konusayım bi güsl doya doya
Canım bizim ulaştığımız numara var onbaşılar açıyor telefonu 1. erbaş bölüğü diyorlar ordan istetiyoruz ismini soy ismini sesleniyorlar duyuoruz zaten hemen koşup geliyor..Arayan falan da varmış orda ama biz arayınca ona birşey derler diye arayamıyorum ben bi laf bile değindirseler hergün görüşüyosun falan diye kötü olur yani...
Ben de merakla bekliyorum bakalım bi görüşelim diye, kendisi de diyor kantine çıkmaya izin verince daha detaylı konuşçaz diye de nezaman izin vercekler kim bilir..
El kol bağlı beklemeceee:85:
aa ne güzel canım arayıp isteyebiliyorsunuz bende öyle değil daha tam belli değil yerleri zaten etimesgut dunyanın en büyük tümeni diyolar daha duzgun yerlesememişler bile öyle bi imkanım şimdi yok..benim arkadasım her aksam arar belli bi saatte problem yasamıyor ama yerine göre değişir herhalde bilemiyorum ki siz daha ii bilirsiniz ne derse askeriniz onu yapın gene onlar ortamı görüolar aman zor duruma düşmesinler de sıkıntı cekmesinler
Evet canım zaten oyüzden bekliyorum yoksa çoktan aramıştım...
Siteden çıkıyorum ben buraya bakmaktan işimi yapamıyorum valla.
İsterseniz birbirlerimizi msnlerimize ekleyebiliriz.
Bugün sesini duyamadan bitti
Bugün sesini duyamadan bitti
Aynen canım
9 dan sonra zaten şansımız yok yat emri geliyor...
Yarın inşallah hatta mutlaka!
yarın inşallahhhh çok dua ediyorum inan
valla kafama takıldı konusamaman canım sıkıldı benimde
yarın inşallahhhh çok dua ediyorum inan
valla kafama takıldı konusamaman canım sıkıldı benimde
canım senn davetin bana gelmedi, istersen adresini özeden yolla bende ekleyim o şekilde olur belki...
İnş canım inş konuşursan mutlaka haberim olsun canım benim bir kulağımda sensin
Ah yaseminciğim ben üzülüyorum zaten birde sen canını sıkma kıyamam inş yarın konuşurum
İnş canım inş konuşursan mutlaka haberim olsun canım benim bir kulağımda sensin
Ah yaseminciğim ben üzülüyorum zaten birde sen canını sıkma kıyamam inş yarın konuşurum
canım senn davetin bana gelmedi, istersen adresini özeden yolla bende ekleyim o şekilde olur belki...
Kızlar noluyor benide ekleyin yalnız bırakmayın
Olur mu öle şey ya öyle iyi anlıyorum ki sizi ikinizinkide aynı yerde arayamıyolar demek ki imkanları kısıtlı canlarım üzülmeyin ferah tutun içinizi
Mutlaka khaber veririm canım benim..İstersen sende msn ekle ordan da siteye giremediğimz zamanlarda haberleşebiliriz. Ben çok sık girdiğimden işim aksıyor artık daha az giricem sanırım enazından okul kapanana kadar..Sizi takip ederim bu yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?