91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ay ne güzel canım ya sizin muhabbet
Çavuş eğitimi alıyorlar yanlış bilmiyorum heralde
:44:
Acaba bu eğitimlerden sonra çavuşluk onlara rahatlıkmı sağlar yoksa dahadamı zorlanırlar bilmiyorum.
Birde kütahyayı nette araştırdığım zaman en rahat yer herkez oraya gitmek istiyor ünlüler orda askerlik yapıyor oraya gidenlerin torpili oluyor felan yazıyordu ama Resmen canlarına okuyorlar orda.
Acaba çavuşluk eğitimi olduğu içinmi zor bu kadar
Usta birliğinde ragatlarlarmıki bi arasa soracağım hepsini ama fırsatta olmuyor ki

Aşkım benim saolsun o askerlik kaygılarım vardı benim onları yıkarcasına konuşuyor benimle
Yerim ben kurşun askerimiiii
Evet canım çavuşluk eğitimi alıyorlar dağıtımdan sonra çavuş olarak gidecekler usta birliklerine.Bu da göreceli aslında kimi yerde çavuş çok rahat oluyormuş kimi yerde pek sayılmıyormuş çavuş diye kimi yerde çok uğraşıyorlarmış.Öncelikle sorumluluk çok bölükten sorumlu olcaklar yeni askerler geldiğinde çok yoğun olurlar tıpkı şimdi onlara yol gösteren canını okuyanlar gibi
Onların da üstleri olucak üstleri de arıza biri olmazsa rahat ederler gibi geliyor. İşte gidecekleri yerle orantılı bu olaylar diye düşünüyorum.
Bizde çok araştırdık netten öncesinde ama ben gittiğinde konusurken aşkım böyle böyle diyorlardı öylemi dediğimde aşkım alakası yok dedi :)
Şartların çok ağır olduğundan bahsetti ve sert davrandıkları oluyormuş.
Askerlik her yerde zordur işte kimine göre değişiyor tabi komandolar gibi çok geniş kapsamlı eğitim almıyorlardır yani ağır askerlik türlerine göre havacı içlerinde en rahat olanmış ama acemilikte heryer zormuş..Ustalıkta görürler rahat mı değil mi diye

Bende aynı soruyu sormuştum oda alakası yok demişti :89:
Acaba çavuş değilde normal er olsalardı dahamı iyi olurdu bilemiyorum.Benimki yönetilmekten çok yönetmeyi sever bayılır hatta ama bilmiyorum askerlik onun istediği gibi olurmu.Ah bi şu ustalık yerleri belli olsada rahatlasak bana gitmeden Kütahyadada kalabilirim usta birliğinde onun baya tanıdığı Kütahyada yaptı Kütahyada usta birliğine kalan oluyormuş.
Anlıyacağın kafam baya karışık
Yemin törenine gidecekmisin

Eğer dediğin gibi olsaydılar meslek eri falan eğitimleri şimdikinden daha az olurdu muhtemelen..
Ama Berkant ın meslek eri olma imkanı da vardı çavuşluk istedi kendisi.Telefonda görüştüğümüzde ilk günlerde acaba meslekçi mi olsaydım dedi ağır gelmiş eğitim
Sonrası güzel olucak aşkım dedim falan evet dedi napsın
Kalan oluyormuş evet ama az kişi yani düşük ihtimal birde kalınca çok yoğun geçiyormuş devamlı acemilik alan yer ya her daim yoğun olurlar her dönemde yığınla asker akınına ugruyor askeriye çavuşlarda ona keza yoğun oluyorlar..
Yemin törenine gidicem canım eğer aksilik çıkmazsa.

İnş bu eğitimden sonra rahat ederler tek temennim.
Ne kadar güzel ben gidemeyeceğim çok uzak kalıyoruz

Siz evli,nişanlı,sözlü,sevgili hangisisniz ? :44:

İnş bu eğitimden sonra rahat ederler tek temennim.
Ne kadar güzel ben gidemeyeceğim çok uzak kalıyoruz

Siz evli,nişanlı,sözlü,sevgili hangisisniz ? :44:

Olsun üzülme dağıtımda görüşürsünüz canım kısmet olmayınca olmuyor...Ben İzmir'deyim Kütahya yakın sayılır o yüzden imkanım var gitmeye.
Bu saydığın merasimleri asker sonrasına bırakan, birbirine eş bağlılığında bağlı bir çiftiz canım
Ailem biliyor ailesi biliyor görüştük falan..
Alyanslarımız da var hatta eklemiştim fotoğraflarını
Dönünce inşallah önce söz sonra işte evliliğe doğru level atlıcaz amacımız bu

İnş gidersinde canım benim oraların nasıl olduğunu birde senin ağzından dinlerim
Umarım o levelleri atlayıp mutluluğa ulaşırsınız canım.

Şu askerlik bir bitse bir geçse bu günler gerisi gerçekten çok kolay olacak tek engel bu askerlik :97:

Evet canım çektiğim fotolardan eklerim belki erkek arkadaşını bulursun içinde
aaaa benimki diye :)))

İnşallah canım onun için çabalıyoruz bu askerlikde onun için..
Sizin konumunuz nedir?
Sizde var mı nişan söz vs

Belkide derim aa buda benimki
Seninkine benzer bir durumdayız canım sevgiliyiz ve evlenmek istiyoruz tek engel askerlik onu bitirip artık nişan söz evlilik bu kulvarlara girmek istiyoruz.Onun ailesi biliyor benim ailemde babam harici bilmesi gerekenler biliyor.

oh oh pek güzel...
Yaşlarınız kaç peki?
Ben 89 luyum
Sevdiceğim 85 li.

Evet aynen zaman akmıyor sankii halbuki nasıl geçtiğini anlamamayı diliyoruz hep...
Gideli 1 hafta oldu bu gün tam bana sorarsanız sanki yılların özlemi birikmiş içimde çok ağır bir yük..
Saat de 7 ye geliyor kalbim hızlı hızlı atmaya başladı arıcakmı diyee..
Allam nolur arasınlar noluur nooolurrrrrrrr

Ya telefonda mı bi arıza var niye çalmıyor dedim ama çalıyor.
E peki niye aramıyor off off bu telefon başında nöbet tutmak ne kadar zor
Gidecem oraya hususi ankesörlü dikecem aşkıma tahsis edecem bu ne ya sesini duyamadım bugün

Aynen yanı başımda duruyor bakıyorum devamlı ha çaldı ha çalıcak diye kendi kendime heyecan yapıyorum:18: ..Dışardan bakınca bu hallerimiz komik gözüküyordur allah bilir..

Aynen yanı başımda duruyor bakıyorum devamlı ha çaldı ha çalıcak diye kendi kendime heyecan yapıyorum:18: ..Dışardan bakınca bu hallerimiz komik gözüküyordur allah bilir..

Allahtan gündüzleri evde yalnızım bildiğin gülüncek haller yaşıyorum.
Vodofondan mesaj geliyor bu aralar sanki garezine telefon çaldı sanıyorum bol bol anıyorum vodofonu.
Bazen dalıyorum birden kendime geliyorum yanımda telefonu görünce bir panik yaşıyorum anlatamam.
Birde gündüz uykum geliyor can sıkıntısından bol bol kahve içiyorum kaçsın diye.
Amaaan ne hallerimiz var bizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…