- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Ahh ahh bende öyle soruyorum ardarda kıyamam o da bana aynen aşım nasılsın aşkım nasılsın diyor ben arada sıkıstırıyorum naptıgımı sen anlat dıyorum kısaca söyluyor sonra özledim kısmı geliyor o kısımda ağlak oluyoruzz
sonra kendine iyi bak kısmı sonra kapanıyor:2:
Ben normalde eğitimlerde zorlanmaz diye düşünüyordum çünkü vücut çalışıyordu. Sorduğumda üst kısım hareketlerinde zorlanmadım ama diğerlerinde zorlandım birde sıcak suya çok ihtiyaç duyuyorlar tabi..
Acaba yemin töreninden sonra da bu sıkı eğitim devam edicekk mi 120 gün boyunca umarım öyle olmaz erirler yaa
Hepsi güzel yerlere düşerler inşallah...
Çektikleri zorluklara usta birliğinde baktıklarında nispeten iyiyim diyebilsinler ki çekilir hale gelsin askerlik çünkü kimileri acemiliği arıyormuş yani..Öyle olmamasını diliyorum.
Ay ne güzel canım ya sizin muhabbet
Çavuş eğitimi alıyorlar yanlış bilmiyorum heralde :44:
Acaba bu eğitimlerden sonra çavuşluk onlara rahatlıkmı sağlar yoksa dahadamı zorlanırlar bilmiyorum.
Birde kütahyayı nette araştırdığım zaman en rahat yer herkez oraya gitmek istiyor ünlüler orda askerlik yapıyor oraya gidenlerin torpili oluyor felan yazıyordu ama Resmen canlarına okuyorlar orda.
Acaba çavuşluk eğitimi olduğu içinmi zor bu kadar
Usta birliğinde ragatlarlarmıki bi arasa soracağım hepsini ama fırsatta olmuyor ki
Aşkım benim saolsun o askerlik kaygılarım vardı benim onları yıkarcasına konuşuyor benimle
Yerim ben kurşun askerimiiii
Evet canım çavuşluk eğitimi alıyorlar dağıtımdan sonra çavuş olarak gidecekler usta birliklerine.Bu da göreceli aslında kimi yerde çavuş çok rahat oluyormuş kimi yerde pek sayılmıyormuş çavuş diye kimi yerde çok uğraşıyorlarmış.Öncelikle sorumluluk çok bölükten sorumlu olcaklar yeni askerler geldiğinde çok yoğun olurlar tıpkı şimdi onlara yol gösteren canını okuyanlar gibi
Onların da üstleri olucak üstleri de arıza biri olmazsa rahat ederler gibi geliyor. İşte gidecekleri yerle orantılı bu olaylar diye düşünüyorum.
Bizde çok araştırdık netten öncesinde ama ben gittiğinde konusurken aşkım böyle böyle diyorlardı öylemi dediğimde aşkım alakası yok dedi :)
Şartların çok ağır olduğundan bahsetti ve sert davrandıkları oluyormuş.
Askerlik her yerde zordur işte kimine göre değişiyor tabi komandolar gibi çok geniş kapsamlı eğitim almıyorlardır yani ağır askerlik türlerine göre havacı içlerinde en rahat olanmış ama acemilikte heryer zormuş..Ustalıkta görürler rahat mı değil mi diye
Bende aynı soruyu sormuştum oda alakası yok demişti :89:
Acaba çavuş değilde normal er olsalardı dahamı iyi olurdu bilemiyorum.Benimki yönetilmekten çok yönetmeyi sever bayılır hatta ama bilmiyorum askerlik onun istediği gibi olurmu.Ah bi şu ustalık yerleri belli olsada rahatlasak bana gitmeden Kütahyadada kalabilirim usta birliğinde onun baya tanıdığı Kütahyada yaptı Kütahyada usta birliğine kalan oluyormuş.
Anlıyacağın kafam baya karışık
Yemin törenine gidecekmisin
Eğer dediğin gibi olsaydılar meslek eri falan eğitimleri şimdikinden daha az olurdu muhtemelen..
Ama Berkant ın meslek eri olma imkanı da vardı çavuşluk istedi kendisi.Telefonda görüştüğümüzde ilk günlerde acaba meslekçi mi olsaydım dedi ağır gelmiş eğitim
Sonrası güzel olucak aşkım dedim falan evet dedi napsın
Kalan oluyormuş evet ama az kişi yani düşük ihtimal birde kalınca çok yoğun geçiyormuş devamlı acemilik alan yer ya her daim yoğun olurlar her dönemde yığınla asker akınına ugruyor askeriye çavuşlarda ona keza yoğun oluyorlar..
Yemin törenine gidicem canım eğer aksilik çıkmazsa.
İnş bu eğitimden sonra rahat ederler tek temennim.
Ne kadar güzel ben gidemeyeceğim çok uzak kalıyoruz
Siz evli,nişanlı,sözlü,sevgili hangisisniz ? :44:
Olsun üzülme dağıtımda görüşürsünüz canım kısmet olmayınca olmuyor...Ben İzmir'deyim Kütahya yakın sayılır o yüzden imkanım var gitmeye.
Bu saydığın merasimleri asker sonrasına bırakan, birbirine eş bağlılığında bağlı bir çiftiz canım
Ailem biliyor ailesi biliyor görüştük falan..
Alyanslarımız da var hatta eklemiştim fotoğraflarını
Dönünce inşallah önce söz sonra işte evliliğe doğru level atlıcaz amacımız bu
İnş gidersinde canım benim oraların nasıl olduğunu birde senin ağzından dinlerim
Umarım o levelleri atlayıp mutluluğa ulaşırsınız canım.
Şu askerlik bir bitse bir geçse bu günler gerisi gerçekten çok kolay olacak tek engel bu askerlik :97:
Evet canım çektiğim fotolardan eklerim belki erkek arkadaşını bulursun içinde
aaaa benimki diye :)))
İnşallah canım onun için çabalıyoruz bu askerlikde onun için..
Sizin konumunuz nedir?
Sizde var mı nişan söz vs
Belkide derim aa buda benimki
Seninkine benzer bir durumdayız canım sevgiliyiz ve evlenmek istiyoruz tek engel askerlik onu bitirip artık nişan söz evlilik bu kulvarlara girmek istiyoruz.Onun ailesi biliyor benim ailemde babam harici bilmesi gerekenler biliyor.
Ben özledim yarimi, ağlasam ayıp mıdır :84:
oh oh pek güzel...
Yaşlarınız kaç peki?
Ben 89 luyum
Sevdiceğim 85 li.
Çkss..Ayıp değill ama ağladığını görse nasıl hissederdi onu düşünn
Ben özledim yarimi, ağlasam ayıp mıdır :84:
Ya telefonda mı bi arıza var niye çalmıyor dedim ama çalıyor.
E peki niye aramıyor off off bu telefon başında nöbet tutmak ne kadar zor
Gidecem oraya hususi ankesörlü dikecem aşkıma tahsis edecem bu ne ya sesini duyamadım bugün
Aynen yanı başımda duruyor bakıyorum devamlı ha çaldı ha çalıcak diye kendi kendime heyecan yapıyorum:18: ..Dışardan bakınca bu hallerimiz komik gözüküyordur allah bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?