91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

saol canım sen nasılsınn..iyi gibiyimm gün geçiyo öyle yada böyle :82:

Saol canım ben de idare ediyorum iştee..Müzik dinliyorum şimdi işe gidicem..Hiç gidesim yok üfff:S
Bu gün görüşebilcez mi acaba diye düşünceler içindeyimmm

Dinlediğim şarkıyı aşkıma armağan ediyim, o da zamanında bana etmişti

Uzun uzun anlatılmaz tek bildiğim sen AŞKsın
Senin için yaşıyorum herşeyimsin sen aşkımmmmmmmmmm

inşallah görüşürsünüz canımm demiştim ya sana sabah konusabilelim diye erken kalkıo iştimadan önce sabah aradı 10 dk konustuk gene de yetmiyor varya anında gecio dakikar normalde 10 dk konustugumuzu bilmem

aaa çok seviyorum o şarkıyı bende aşkıma bakarak söylemiştimmm

azalır geceler bu dertler biter sen üzülme üzülme
değişir mevsim yine yaz gelir sen üzülme üzülme / / / tam bize göre sözleri dimi kardesimmm

Son düzenleme:
Bu topik niye böyle sessiz ıssız kalıyor kızlar burası bizim topiğimiz

Kendi adıma, çalışıyorum canım gündüz yokum evde işe gitmeden bakıyorum ozaman da pek kimse olmuyor erken saatler olduğundan, şimdi geldim bakayım diye yine gidiyorum yürüyüşe..Akşam giricem :79:

Sevgilim de şimdi aradı zaten sevindirik oldummmmm :81: :98:

:80:

Zaten alışılcak birşey değil canım benim..Alışılmıyor ki alışılmasın da onlarsız yaşamaya..
Ama gel bak burda hepimizin kocaman bir ortak noktası var bildiğin gibi aynı dilden konuşuyoruz, paylaşıyoruz birimizin sevincine heimiz sevinebiliyoruz hepimiz aynı durumun içinde olduğundan...
Ben de hiç bukadar katılım yapçağımı düşünmezdim buraya normalde çok forumda aktif değilim ama buraya yazmak beni biraz olsun iyi hissettirdi, benim gibi hisseden insanlarla konuşmak iyi geldi...:98:

Son düzenleme:

bugün aramadı diye yazıyosunuz ya o an sizin ne hissettignizi anlıyorum çnkü benide aramadıgında nasıl oldugumu sizlerde tahmin edebiliyosunuz. aynı şeyleri hissetmek güzel. zafer bizlerin olacak :)

bugün aramadı diye yazıyosunuz ya o an sizin ne hissettignizi anlıyorum çnkü benide aramadıgında nasıl oldugumu sizlerde tahmin edebiliyosunuz. aynı şeyleri hissetmek güzel. zafer bizlerin olacak :)

Evet aynen bundan bahsediyorum
Zafer bizlerin olacak da bakalım nasıl olacak pek zorlu bi yolmuş bu ve her geçen gün biraz daha hissettiriyor zor olduğunu...

Bu çok güzel bir haberr:81:
Mutluluğun paylaşıyorumm

Pazar gidicem gün değişti
şafaklarım azalsın öle gelip yazıcam şafak 10 diye ama dayanamıyorum geliyorum bakıyorum. çok özlüyorum alışamıyorum onsuzluga

Yarın bişeyler için seçimler varmış Komandoluk mu ne.. Benimki yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…