91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Sana git diyemedim diye kal diyeceğimi mi sandın ? Söylesene ey sevgili ben kal desem TSK afferdemi :))

Biz de görüştük az öncee
Yarın da ben arayacağım o zaman daha rahat konuşuruz inş.
Stillex bölükten haberlerim var
Benim sevdiceğim alışmış öyle söyledi, Sesi kısık ve nezle havalar çok sıcak olduğu için terliyorlar falan ya nezle olmuş kıyamam
Yarın ara dedi bana. Eğitim yokmuş hafta sonu. Sen de ara daha rahat konuşursunuz..
İlk başlarda zor falan diyordu şimdi konuştuğumuzda bu birlik buranın gözdesi falan dedi tek çavuş eğitimi veren bölükmüş..Sonradan rahat edeceklerini görmüş inanmışlar gibi...Sınav gibi bir şeyden bahsetti sınav sonucu onbaşı oluyorlarmıymış çavuşluk için miymiş çok detaylı konuşamadık bu konuyu çalışıyorlarmış işte sınava..E geçemezsen çavuş olamıcak mısın falan dedim kolaymış geçiyormuş herkes falan dedi.
Dün kantine izin vermişler şimdilik 1 defalık..
Arkadaş falan edinmiş sordum, duş konusunu da konuşmuştuk ya,
İzin veriyorlarmış yani duş çoğu zaman ama çok fazla sıra olduğu için herkes sık sık duş alamıyormuş ama olanak varmış yani sıra geldiği sürece

öyle öyle 400ler bitsin..bitsin bitsin 300ler gelsin...
yahu sanki geçiyor zaman...hmmm bazen duruyo gibi gelse de:97:
ahh ahhhh bu aşk beni deli eyledi

Zamanı kim durdurabildi ki biz durduralım...
Geçiyor elbette her zaman geçtiği gibi, bazen deli gibi zorluyor bazen akıp gidiyor ama geçiyor:97::82:

Son düzenleme:
Zamanı kim durdurabildi ki biz durduralım...
Geçiyor elbette her zaman geçtiği için, bazen deli gibi zorluyor bazen akıp gidiyor ama geçiyor:97::82:

En güzel söz bu olsa gerek..zamanı kim durdurabildi ki biz durduralım
O zaman gelsin tutucam kolundan kacırcam onu askeriyeden
Hadi gidiyoruz zafer bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…