- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Biz de görüştük az öncee
Yarın da ben arayacağım o zaman daha rahat konuşuruz inş.
Stillex bölükten haberlerim var
Benim sevdiceğim alışmış öyle söyledi, Sesi kısık ve nezle havalar çok sıcak olduğu için terliyorlar falan ya nezle olmuş kıyamam
Yarın ara dedi bana. Eğitim yokmuş hafta sonu. Sen de ara daha rahat konuşursunuz..
İlk başlarda zor falan diyordu şimdi konuştuğumuzda bu birlik buranın gözdesi falan dedi tek çavuş eğitimi veren bölükmüş..Sonradan rahat edeceklerini görmüş inanmışlar gibi...Sınav gibi bir şeyden bahsetti sınav sonucu onbaşı oluyorlarmıymış çavuşluk için miymiş çok detaylı konuşamadık bu konuyu çalışıyorlarmış işte sınava..E geçemezsen çavuş olamıcak mısın falan dedim kolaymış geçiyormuş herkes falan dedi.
Dün kantine izin vermişler şimdilik 1 defalık..
Arkadaş falan edinmiş sordum, duş konusunu da konuşmuştuk ya,
İzin veriyorlarmış yani duş çoğu zaman ama çok fazla sıra olduğu için herkes sık sık duş alamıyormuş ama olanak varmış yani sıra geldiği sürece
napcas biz ya...zaman geçsin aşkım gelsin bende bu yazılarıma bakayım güleyim
güzel olur diye düşünüyorum haha acısını cıkarmak bu günlerin
allah ım aklıma mukayyet ol
Çok mutsuzum çok kızgınım
Bugün aradı beni ve ben az komşuya birşey götürüm geleceğim kapıdan diye telf almadım
Ama tam o ara aramış offff
tühh ya zamanlamaya bakk bekle bekle çıkınca ara...
Olsun canım yarın sen ararsın onu akşama doğru ama 5 ile 7 arası falan eğer gündüz kendisi arayamazsa sen ararsın...O da merak etmiştir telefon açılmayınca.
Zamanlama işte.
Bugün o aramazsa arayacağım ben
aksilik oluyor bazen. bende tlfn başında nöbet tutuorum sürekli. kursta bile sesli. tam sessize aldım o anda aramıs cok sinirlendimm
Neden aramadın ki bugün
Bekledimmm ki ben senii ama..Hem de çok özledim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?