91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ya ben hala anlayamadım benimki aramadı 2 gündür bu bir bana arada demedi napıyor bu adam oralarda

Aman bari sen varsın özge yoksa bir haber olacağım ben herşeyden

neden aramıyor yada bana neden sen ara demiyor anlamadım ya sabahtan beri bugün rahattır ara diye nöbet tuttum ben

kudurucam şimdi sinirden
ne bu yaaa 15 aya onsuz mahkum kal ne bu neeeeeeeee
düşürün şunu düşürünn ooooooofffffffffffff

gı cık o lu yo rum

aşkıııımmm seni görim çok öpcem çoookkkk
kokunu özledim ya allahım cıldırcam:18::18::18:

napcas biz ya...zaman geçsin aşkım gelsin bende bu yazılarıma bakayım güleyim
güzel olur diye düşünüyorum haha acısını cıkarmak bu günlerin
allah ım aklıma mukayyet ol

Çok mutsuzum çok kızgınım

Bugün aradı beni ve ben az komşuya birşey götürüm geleceğim kapıdan diye telf almadım

Ama tam o ara aramış offff

Çok mutsuzum çok kızgınım

Bugün aradı beni ve ben az komşuya birşey götürüm geleceğim kapıdan diye telf almadım

Ama tam o ara aramış offff

tühh ya zamanlamaya bakk bekle bekle çıkınca ara...
Olsun canım yarın sen ararsın onu akşama doğru ama 5 ile 7 arası falan eğer gündüz kendisi arayamazsa sen ararsın...O da merak etmiştir telefon açılmayınca.

Son düzenleme:

Zamanlama işte.

Bugün o aramazsa arayacağım ben

aksilik oluyor bazen. bende tlfn başında nöbet tutuorum sürekli. kursta bile sesli. tam sessize aldım o anda aramıs cok sinirlendimm

Ya hiç sorma sen 1 dk bile ayırma yanından hep gözüne bak telin tam bi anlık gafletine gelsin ondada arayacakları tutsun sinirlenmemek eldemi

Neden aramadın ki bugün
Bekledimmm ki ben senii ama.. Hem de çok özledim!

Özgeciğim ya benimkide aradı konuştuğumuz 1-2 dk ancak arkadaşlar bekliyor kapatmam lazım dedi ısrar ediyorlar felan.
Sanki yarım saat konuştuk ya arkadan hadi hadi diye seslerini duyuyordum uyuz oldum

merhaba bayanlar benimde biriciğim ankara mamakta asker artık...şafağımız daha çok karanlık 445 bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah sabır versin ve bir an önce kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…