- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
15 ay 65 hafta 460 gün 11.058 saat 663.538 dakika beraber olucaz
Adım SezgiLim İzmirdeyim, 19 yaşındayım okuyorum :) en kısa özetiyle bu. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
Amin amin aminnn inşallahh.. Bizde çabucak geçelim plakalara.. Allah size de kolaylık versin, son günler geçmez derler.. Bi an önce kavuşun inşallahCanlarımmmm öncelikle şimdiden Allah kavuştursun veee hemencik geçsin gitsin inşallah 460 gün.
sizler bizim torun oluyorsunu çünkü bizde 90/2 yiz geçen mayısta gönderdim sevdiceğimi
sizlere de çabucak plakalara gelip hayırlısıyla bitirip kavuşmayı nasip etsin rabbim...
sormak istediğiniz şeyler olursa her zaman yardımınıza hazırım öpüyorum hepnizi
:90: Memnun oldum canım. Ben de Özge 23 yaşındayım anasınıfı öğretmeniyim ve İzmir'deyim..
Amin amin aminnn inşallahh.. Bizde çabucak geçelim plakalara.. Allah size de kolaylık versin, son günler geçmez derler.. Bi an önce kavuşun inşallah
Çok güzell :) Nerde öğretmensiz sakıncası yoksa?
Amin amin aminnn inşallahh.. Bizde çabucak geçelim plakalara.. Allah size de kolaylık versin, son günler geçmez derler.. Bi an önce kavuşun inşallah
Çok güzell :) Nerde öğretmensiz sakıncası yoksa?
buradaki destek çok önemli oluyor canım hem başında hem sonunda sizler de göreceksinizi bunu çok saol canım şimdilik plakalar güzel gidiyo son 30 geçmiyo diyorlar bakalım artık
Tez zamanda kavuşun inş. yemiş bitirmiş sayılırsınız 2 3 ay ne kiii
Kızlar Allah hepimize sabır versin bende bu ocakta gönderdim sevgilimi
AminnSabır, hepimize sabır..
Evet perşembe günü gönderiyorum
Son günleri çok iyi değerlendiriin,bol bol vakit geçirmeye çalışın canım..
Sağ salim gidip geri döner inşallah
Geçiremiyoruz ki o İstanbul'da 2 gün sonra gelicek inşallah
Yaa ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz? Keşke son haftayı beraber geçirebilseydiniz en azından
Evet malesef.. İş, güç anca ayarlandı böyle oldu.. Allahtan askerlik yeri yakın da her hafta sonu gidebilicem..
Aa sevindim buna canım inşallah ustası da yakınlara bir yerlere düşer
Manisa Kıbrısa gönderiyor diye duydum.. Umarım oraya çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?