91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

15 ay 65 hafta 460 gün 11.058 saat 663.538 dakika beraber olucaz
Adım SezgiLim İzmirdeyim, 19 yaşındayım okuyorum :) en kısa özetiyle bu. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

Canlarımmmm öncelikle şimdiden Allah kavuştursun veee hemencik geçsin gitsin inşallah 460 gün.

sizler bizim torun oluyorsunu çünkü bizde 90/2 yiz geçen mayısta gönderdim sevdiceğimi

sizlere de çabucak plakalara gelip hayırlısıyla bitirip kavuşmayı nasip etsin rabbim...

sormak istediğiniz şeyler olursa her zaman yardımınıza hazırım öpüyorum hepnizi

Son düzenleme:
Amin amin aminnn inşallahh.. Bizde çabucak geçelim plakalara.. Allah size de kolaylık versin, son günler geçmez derler.. Bi an önce kavuşun inşallah

:90: Memnun oldum canım. Ben de Özge 23 yaşındayım anasınıfı öğretmeniyim ve İzmir'deyim..

Çok güzell :) Nerde öğretmensiz sakıncası yoksa?

buradaki destek çok önemli oluyor canım hem başında hem sonunda sizler de göreceksinizi bunu çok saol canım şimdilik plakalar güzel gidiyo son 30 geçmiyo diyorlar bakalım artık

Manisa Kıbrısa gönderiyor diye duydum.. Umarım oraya çıkmaz

İnşallah gitmez oraya ama sen oraya buraya gönderiliyo diyenlere bakma canım kütüğüde önemli birde şans işi tabi batıda bir yerler çıkar inşallah sende biraz olsun rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…