91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

İnşallah gitmez oraya ama sen oraya buraya gönderiliyo diyenlere bakma canım kütüğüde önemli birde şans işi tabi batıda bir yerler çıkar inşallah sende biraz olsun rahat edersin

İnşallah öyle olur, teşekkür ederimm

Allah kavuştursun hepinizi ve bol bolda sabır versin buna çok ihitiyacınız olucak asker yarenleri,su gibi akıp geçsin zaman sizler için,geçen sene 21 şubatı hatırladığımda hala gözlerim dolu dolu oluyor çok şükürki geçen hafta bitti 15 aylık süreç darısı sizlere olsun

23 sevk tarıhı 2 gun yol verdiler teslim 26 mayıs bu durumda
23 ünde biz gün düşmeye baslıyomuyuz yoksa teslim oldugu gunden snramı başlıoruz benim iyice kafam karıstı kızlar yardım..

23 ünde biz gün düşmeye baslıyomuyuz yoksa teslim oldugu gunden snramı başlıoruz benim iyice kafam karıstı kızlar yardım..

bizimde 23 ve 25 arası...Hangisi düşülüyor bende bilmiyorum da muhtemelen teslim edilen gündür diye tahmın edıyorum.

kızlar 23 ünden başlıyorsunuz gün düşmeye silüsünü aldığı günden yani

Son düzenleyen: Moderatör:
26 mayıs Teslim
Hatay/iskenderun Bahriyeli

Hepimizi Allah Kavuştursun..

Amin hayırlısıyla inşallah..

2 gün yolda şafağa ekleniyor yani 24 ün gecesi düşmeye başlıcaz diye biliyorumm

kızlar 23 ünden başlıyorsunuz gün düşmeye silüsünü aldığı günden yani

24 değil mi ki :44:

selam kızlar şafağınızı silüsünüzü aldığınız günden itibaren saymaya başlıyorsunuz yani 24 mayıs olması lazım

kızlar benımkı 24 yasında maddıyattan dolayı gıdemedı ama erzincana çıktı askerlik :/ temmuzda gidicek sanırım biraz para biriktirmesi gerek uff nasıl olcak bu iş yaa

selam kızlar benımde manisa merkez. yarın gidiyoo:2:

Bizim'de Manisa Merkez Perşembe günü gidiyoruz..

kızlar benımkı 24 yasında maddıyattan dolayı gıdemedı ama erzincana çıktı askerlik :/ temmuzda gidicek sanırım biraz para biriktirmesi gerek uff nasıl olcak bu iş yaa

Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun..

Vakit yaklaştıkça içine birşey oturuyor insanın.. Karma karışık duygulara büründürüyor.
Birazdan kına yakılacak askerime.. :85:

Herkese hayırlı teskereler, aramıza hoşgeldiniz kızlar...
Şafak 362 Kırklareli

torunlarımız hoşgeldiniz allah kavuştursun hepinizi inş. bizde böle başlamıştık ilk zamanlarımıza ama şuan alışmaya başladık artık hayırlısıyla bitirip gelmelerini nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…