91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

asker yarenleri hepinizi Allah kavuştursun öncelikle sizin devre benim dönüş umudum
size tavsiyem 460 dan geriye değil bitirdğiniz günleri sayın inanın bana çok moral oluyor
yarıladığınızda ise üstünüzden bi yük daha kalkıyoo ve 100 lere geliveriyosunuz
hepimiz için açılan şafak kaç topğimizede bekleriz çok güzel dostluklarımız var
şafak attı ve artık plakalardayımmm
81 düzceye selam

Teşekkürler. Geriden saymak daha çok moral getirecek gibi hissettiriyor.
Hepimiz bir an önce kavuşalım.:69
:

Allah tüm askerlerimizi hayırlısıyla gdip gelmelerini nasip etsin. bol bol dua edelim

manısa alasehir ulastırma bu gece abbas yolcu

Cumartesi akşamı bende yolluyorum bitermi bu 15 ay geçermi

Hepimizi Allah kavuştursun. Atarsa 459 :)

Kalbim vücuduma sığmıyor, sabah gidiyor sevgilim...Nefesim kesildi...
Allah hepinizi hayırlısı ile askerlerinize kavuştursun arkadaşlar...
Sizin yazdıklarınızı okuyunca ilk günkü acımı tekrar yaşadım sanki, 460gün boyunca hergünün ayrı bir acısı var ama ilk gönderdiğin anın, ilk günlerin acısı gerçekten tarif bile edilemez. İnsan nefes alamıcak gibi oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...
Burada zaman daha çabuk geçiyor, çok güzel arkadaşlıklar kazanıyoruz... Öyle böyle şafağım 361 oldu bile... İnşallah bitecek hayırlısıyla.
Diğer topiğimize de bekleriz, şafak panomuz var, isimlerinizi panoyu yapan arkadaşa verip siz de katılabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...anonuz-safak-kac-tezkereci-guzeller-5193.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...rtiplerin-topigi-yapalimmi-arkadaslar-38.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...errsevgiliniz-vatani-gorevini-yapiyor-88.html

askerlikle ilgili bütün topiklerde beni görebilirsiniz
Hayırlı teskereler arkadaşlar

Son düzenleme:
hemşom çok doğru söylemiş walla kızlar...
Ben hem kalanı sayıyorum hem de biteni, ama haftalık olarak karalıyorum, o zaman daha çabuk geçiyor sanki

91/2 ler gelmişşşşşşşşşşş
Torunlarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende 90/2 yim geçen yıl yolladım nişanlımı
Allah hepinize bol sabır versin...
Sağ salim gidip dönsün askerlerimiz inşallahhh

Ben şimdiden iki göz iki çeşme daha göndermeme 3 gün var ya gidince ne olacak.
Nasıl geçecek.
Bunun bi kolay yolu varmı kızlar?
Gideceği gün ve ertesi sınavım var ben onlara bile çalışamıyorum kafamı dağıtamıyorum.

sınava denk gelmesi şanssızlık olmuş canım
zor geçiyor ama geçiyor inan ki, ben kk ya geldiğimde şafak 460tı, şimdi 361. bu arada geldiğimde geçmiyor geçmiyor die ağlayıp şafak sayan bir sürü arkadaşımız teskeresini alıp gitti, bizlerde allahın izniyle alacağız teskeremizi inşallah

Bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyor bana..
İnş o günlerde gelirde şafak10 dan geri sayabiliriz.
Çok zor..
Şafak karanlık

Son üç günü iyi değerlendirin canım..Bak ben de şafak topiğine geldiğimde 425ti şafağım şimdi 322 :) öyle yada böyle geçiyo şafak yerinde sayıcak değil ya

çanakkale nasıl bir yer bilen var mı? bizim çanakkale merkez jandarma

Allah kavuştursun canım.Benim askerimde çanakkalede ama gökçeada da çok şükür batıya çıkmış ustasıda iyi bir yere çıkar inşallah

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle ilk 1 ay gerçekten çok zor.Hep burda okuyodumda ilk günlerin zor geçtiğini o kadar da zor değildir diyodum.Tamam ağlarım ama geçer nasıl olsa diyodum.Yani sizi en iyi anlayan yine burdaki onu yaşayan insanlar.Bende bundan 1,5 ay önce eşimi gönderdim ilk günü hatırlamak bile istemiyorum daha yeni biraz biraz alışmaya başladım.Hepimiz bu dönemi atlatıyoruz sabretmemiz gerekiyor tabi bu arada da askerlerimize bol bol moral vermek lazım.Onlar bizi ağlarken üzgün görünce daha da üzülüyorlar akılları hep bizde kalıyo sonra onlar içinde zor.Hem geri dönüp gelecekler sağsalim Allahın izniyle.İnşallah günler çabucak geçer sevdiklerimize biran önce kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…