- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
asker yarenleri hepinizi Allah kavuştursun öncelikle sizin devre benim dönüş umudum
size tavsiyem 460 dan geriye değil bitirdğiniz günleri sayın inanın bana çok moral oluyor
yarıladığınızda ise üstünüzden bi yük daha kalkıyoo ve 100 lere geliveriyosunuz
hepimiz için açılan şafak kaç topğimizede bekleriz çok güzel dostluklarımız var
şafak attı ve artık plakalardayımmm
81 düzceye selam
Allah tüm askerlerimizi hayırlısıyla gdip gelmelerini nasip etsin. bol bol dua edelim
manısa alasehir ulastırma bu gece abbas yolcu
Cumartesi akşamı bende yolluyorum bitermi bu 15 ay geçermi
Hepimizi Allah kavuştursun. Atarsa 459 :)
Allah hepinizi hayırlısı ile askerlerinize kavuştursun arkadaşlar...Kalbim vücuduma sığmıyor, sabah gidiyor sevgilim...Nefesim kesildi...
hemşom çok doğru söylemiş walla kızlar...asker yarenleri hepinizi Allah kavuştursun öncelikle sizin devre benim dönüş umudum
size tavsiyem 460 dan geriye değil bitirdğiniz günleri sayın inanın bana çok moral oluyor
yarıladığınızda ise üstünüzden bi yük daha kalkıyoo ve 100 lere geliveriyosunuz
hepimiz için açılan şafak kaç topğimizede bekleriz çok güzel dostluklarımız var
şafak attı ve artık plakalardayımmm
81 düzceye selam
Allah yardımcın olsun canımGidio son günümüz
Sabah yolcu
kızlar çok zor ya hepimize Allah Kolaylık versin. :98:
sınava denk gelmesi şanssızlık olmuş canımBen şimdiden iki göz iki çeşme daha göndermeme 3 gün var ya gidince ne olacak.
Nasıl geçecek.
Bunun bi kolay yolu varmı kızlar?
Gideceği gün ve ertesi sınavım var ben onlara bile çalışamıyorum kafamı dağıtamıyorum.
Aminnn, hayırlı teskereler minnikkbugün itibariyle benim de askerim var,Allahım herkesi kavuştursun
sınava denk gelmesi şanssızlık olmuş canım
zor geçiyor ama geçiyor inan ki, ben kk ya geldiğimde şafak 460tı, şimdi 361. bu arada geldiğimde geçmiyor geçmiyor die ağlayıp şafak sayan bir sürü arkadaşımız teskeresini alıp gitti, bizlerde allahın izniyle alacağız teskeremizi inşallah
Ben şimdiden iki göz iki çeşme daha göndermeme 3 gün var ya gidince ne olacak.
Nasıl geçecek.
Bunun bi kolay yolu varmı kızlar?
Gideceği gün ve ertesi sınavım var ben onlara bile çalışamıyorum kafamı dağıtamıyorum.
çanakkale nasıl bir yer bilen var mı? bizim çanakkale merkez jandarma
Son üç günü iyi değerlendirin canım..Bak ben de şafak topiğine geldiğimde 425ti şafağım şimdi 322 :) öyle yada böyle geçiyo şafak yerinde sayıcak değil ya
Geçecek biliyorum ama o kadar korkuyorum ki daha şimdiden herşeye ağlamaya başladım.
Geçecek evet ama işte umarım bizimde bitti bitiyor dediğimiz günler gelir Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?