91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

433!

Atalım şu 33 günü artık...

Biletimi aldım 1 temmuz yanındayım canımıniçi
ÇOOOOOKKKKK ÖZLEDİİM SENİİ!:98:

Şafakdaşcıklarım 1 hafta yokum ben şıp diye geçirelim şu günleri...
Kendinize iyi bakın..
Hoşçakalın:80:

Şafak 433 sevgilim seni çok seviyorum sabah 1 saat konuşmanın keyfini yasıyorum su anda ..ama gene doyamadım ki sana bitanem

mehtap 4 ..

Kızlar birşey sorucam sizlere daha dogrusu tecrübelilere

acemi birliğini e devletten ögrenmiştik peki usta birliği orada da cıkıyor mu onu sadece askeriyeden mi söylüyorlar

Şafak 433 sevgilim seni çok seviyorum sabah 1 saat konuşmanın keyfini yasıyorum su anda ..ama gene doyamadım ki sana bitanem

mehtap 4 ..

1 saat nasıl konuşuyorsunuz? Bizde mi sorun var acep

Ustabirliğimiz: Kocaeli/Kefken

Ohhh ne güzellll Hayırlısı olsun canımmm..

hayırlı olsun canım. bizim daha belli olmadı

Yarın belli olacakmış kuzum, bugün ordaydım

ooof 2 tarafta da kimsecikler yok
mutsuzluk karamsarlık çöktü üstüme bas edemiyorum kahretsinn 14 ay nasıl gecer diye düşündükce deliriyorum biter mi yaaa nasıl biticek cooooook var
ağlamaktan perişan oldum tamam ben şimdi gidicem görücem askım töreninde ve sonrasında ama sonra gene ayrılık gene ayrılık kaldıramıyorum dayanamıyorum bitanem..ne kadar zor olursa olsun bitanem beklicem seni sevgilim beklicemmm ..gel artık evlenelimmmmmmm kavusalım

Ustabirliğimiz: Kocaeli/Kefken
canım gözün aydın ama herkesin aynı gün açıklanıo, diğer arkadaşlar nie henüz öğrenemedi acaba?:26:

Kızlar birşey sorucam sizlere daha dogrusu tecrübelilere

acemi birliğini e devletten ögrenmiştik peki usta birliği orada da cıkıyor mu onu sadece askeriyeden mi söylüyorlar
e devletten öğrenememiştik biz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…